Wednesday, August 4, 2010

.siapa rindu i angkat tangan cepat! dan cashout nuffnang untuk kali yang ke lima!

.

Salam Readers~~

Yeayyyy! I dah kembaliiiiiiii... Rindu I tak? Rindu I tak? I memang dah mood kelaut untuk menulis entry. Dengan tahap kesihatan I kejap ok, kejap tak ok, dengan tahap internet I pun macam sengal-sengal ubi dan menyusahkan I untuk blogwalking, I rasa I nak bersara jer dalam dunia blog. Terasa dunia blog dah tak best macam dulu-dulu.

Kadang-kadang I rasa macam terbeban pulak. T__T Baru-baru ni, I check Nuffnang. Dan tiba-tiba I rasa macam nak cash out. Walaupun tak banyak, tapi I puas hati dengan apa yang I buat selama ni.

Tak yah besarkan mata.
Memang itu jer yang I ada.

Yang dalam kotak merah tu lah yang I baru cash out. InsyaAllah awal bulan 9 nanti dapatlah. Actually Rm415.66, tapi kena tolak RM1 caj perkhidmatan, dah tinggal RM414.66. Baru je bulan 4 hari tu I cash out, yang ni dah boleh cash out sebanyak tu =)

Dan alhamdulillah, masih ada 5 buffered earning.
Nuffnang masih sayang I macam dulu *kot
Teringin jugak nak dapat advertorial =(
.
.
.
.
.
.
.
Seriously,
mood I ber-blogging dah tak macam dulu.
Macamana nak kembalikan ye?


Psssst!
Bakal roomate I pun demam
Nampak sangat kami sehati sejiwa
Kuikuikui~

Hope he will get well soon!


Bai!


Photobucket

54 comments

::ienafazlyna:: said...

waaa..banyak tuh..get well soon ok

Kie-yu said...

wowweee!
bnyk nye dah cashout
tahniah :D

J.M.R said...

ni dlm takde2 mood, BE berlambak lg..

kalo ada mood btol2, taktao la..mybe advert blambak2 kan?:-)

Nur Hawa Mohd Zin said...

banjer...banjer...banjer...

MOFASAD said...

tutup blog.. duit nuff 2 bagi aku. haha

IzzaH si pari pari said...

x rindu u
tapi rindu kat bebelan u
boleh gituu???hakkss!!

hopefully u betul2 chat skang~~

Rina (◕‿◕)✿ said...

kene buat byk aktiviti..byk knangan..so sure ada mood nak tulis kembali :D

velasrizal said...

dh mcm gaji sebulan dh tu..

Model Baru Proton Waja 2010

kEy said...

erk.....sis dah mls nak berbloging??
suah nak percaye....susah3.....
hahahhaha~

PinQib said...

wauu.. bnyka gilerrrr


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Sapa nak elaun?


I’m no good in having relationship


30 days searching for love

.s.o.f.i.a. said...

tetiba teringin nak makan mekdi orang blanjer.....

dak eina (◕‿◕) said...

owh bnyknye duit nuffnang sis!!!

wanita mustanir said...

wow... bestnya dapat duit lagi kan..

Congrats..

♥ Xett Hereen ♥ said...

banyaknye!!!!
i nk jd mcm u jugak la.
nuff i da 5bulan xbgerak2 rm22.50 tuh,,
i jeles neh!!~

diraja22 said...

klu mood mcm dulu..
mak cik lg kayo..

Ery Farieha said...

wahh
totak semua da 1000+
bestnyeee~

eykameow said...

waahh. ni cash out after bulan 4 aritu la ehh. byk gak siss. mcm ni leh dpt duit raya dr sis lah kan tahun ni.. hehehe. :P

ehh bro demam? korg ni mmg sehati sejiwa lah :P

Nurul chumel said...

besh nye dapat duit byk2..huhhu..

@ku d! sin!e said...

ish..
aku tak penah nak cash out kan..
x cukup pon..hahahaha

Hazzy Ishak said...

intan, sila belanja makan sekarang
haha

lionteen said...

beshnyeee...

dpt skali byk yek:)

syaza kelyza said...

beshnye tgk duit nuff sis :)

Wan Haffiz said...

waa..da ribu riban..terbaik..

p/s..nk amik mood blogging balik ek..try kol 1-800-88-2525...mesti diorg ade penyelesaiannya..^_^

shazika said...

sis!
banyak nya sampai 1 ribu dah kuarkan
ngeeee~~~

nak tips nak tips

hakimfaridzul said...

wah~

tahniah!

nway, saya nak angkat tangan sis!!!!

akuzle said...

vah2!!...akak still menunggu mcm tuh...tp tatau smpai biler... nk menyambau netbook...huhuhuuhu...nk smpi cemana kalo setiap minggu naik singgit jeks...huhuhuhu

intanurulfateha said...

@::ienafazlyna::

tenks dear ^^

intanurulfateha said...

@Kie-yu

tq ^^

intanurulfateha said...

@J.M.R

hehe insyaAllah, aminn~ ;)

intanurulfateha said...

@Nur Hawa Mohd Zin

x mo x mo ;p

intanurulfateha said...

@MOFASAD

amek ler klu brani ;p

intanurulfateha said...

@IzzaH si pari pari

ngeh ngeh~~
mekasih ;p

intanurulfateha said...

@Rina (◕‿◕)✿

ye yer
betul ~

intanurulfateha said...

@velasrizal

mcm jer, tp gaji tiap3 bulan dpt hehe

intanurulfateha said...

@kEy

diam lah key
hahhahhaha

intanurulfateha said...

@PinQib

oke, nt i singgah k ;)

intanurulfateha said...

@.s.o.f.i.a.

i pun teringin! ;p

intanurulfateha said...

@dak eina (◕‿◕)

hehe x lah byk pun ;)

intanurulfateha said...

@wanita mustanir

tq ;)

intanurulfateha said...

@♥ Xett Hereen ♥

eh byk ler tu
dah bole jd mas kawen dah ;p

intanurulfateha said...

@diraja22

insyaAllah =)

intanurulfateha said...

@Ery Farieha

hehe best klu x cash out lg best!

intanurulfateha said...

@eykameow

bro yg tiru sis! ;p

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

best! ;D

intanurulfateha said...

@@ku d! sin!e

eleh mesti byk kan kan?

intanurulfateha said...

@Hazzy Ishak

baek! ;p

intanurulfateha said...

@lionteen

kmpul tuu ;D

intanurulfateha said...

@syaza kelyza

hehehhe ;D

intanurulfateha said...

@Wan Haffiz

eh no ape tuh? piza hut ke?

intanurulfateha said...

@shazika

blogging tnpa henti
itu je tips ;p

intanurulfateha said...

@hakimfaridzul

oke ckup
tgn tu da bole turun ;p

intanurulfateha said...

@akuzle

ala kak, netbook bole dpt pree
beli pakej tmnet strimix tu je ;p

DaHLia said...

nak advertorial gakkk..huhuh :)

Ronnie said...

thats a lot.... hey, you're a Muarian too ??

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13