Tuesday, September 7, 2010

.aku memang cepat down

.

Apa perasaan kau bila buat aku macamni
dan tengok aku macamni ek?

HEARTLESS?
You will regret, I promise.
Please hit me with truck. It will less painful.

Bai!


Photobucket

22 comments

♥yaya♥ said...

sabar la sis..
sedey tgk sis down camni
:'(

Epul Azimi said...

tu semua dugaan,tuhan sayang mereka yg tahan dugaan yg diberi,kuatkan hati yek,tunggu saja hikmah dari setiap ape yg berlaku........:)

bukudiarysofea said...

monstah harus kental :DDD

Myra Arshad (: said...

heh. yet, someone will regret ;)

iQaChumel said...

believe in karma syg :)

Hizami Rahim said...

erk.
dun say it like that.
ingat.
Allah sentiasa ada.
:)

twinkle twinkle said...

jgn jd lemah hnya kerana laki ;D

suzie rahman said...

sabarlh intan..bnyk2 istifar,,tumpu pd yg lain..i means, ur stdy ker..fmly ker..gud luck gurls~

cheqna said...

dik
salah satu cara untuk kita ok kan diri kita dari kecewa ialah jangan berdendam dengan orang yang pernah kita sayangi dan cintai...
lagi kita berdendam..lagi kita sakit sebenarnya
better kita redha dan terima dengan hati yang terbuka..
kita putus cinta dik...cuba bayangkan isteri2 yang ditinggalkan suami....mereka tetap tabah kan????
intan jugak boleh...jangan berdendam..insyaallah segalanya pasti akan ok....
kenapa kita nak musnahkan diri dan juga hidup kita hanya kerana orang tak menghargai kita....
kalau dia boleh hidup tanpa intan, kenapa intan tak boleh????depends on u dear...
ehh..sorry..panjang lak akak menulis...just kerana kami sayangkan intan...nak buat sesuatu.. kenangkan mama kenangkan abah..mereka lagi lama hidup bersama intan kan???

lionteen said...

sbr yek..
ade hikmah sume tu..

intanurulfateha said...

@♥yaya♥

kndg3 mmg rse down gile
bile ntah sume ni nk abes ;(

intanurulfateha said...

@Epul Azimi

iye ;)

intanurulfateha said...

@bukudiarysofea

yeahh
hidup monsta~~ ;)

intanurulfateha said...

@Myra Arshad (:

=)

intanurulfateha said...

@iQaChumel

i believe it ;)

intanurulfateha said...

@Hizami Rahim

iyerr ;)

intanurulfateha said...

@twinkle twinkle

x lahh ;)

intanurulfateha said...

@suzie rahman

yupp
i noe itu lg penting
tp kdng3 prasaan down itu dtg :)

intanurulfateha said...

@cheqna

kite oke kak
dun wori ;)

intanurulfateha said...

@lionteen

baek! ;)

aLya said...

sabar ea inTan :-)
t8 care..
n 4 sure he will regret bile tgok intan da ok nnt..
chill sys..

intanurulfateha said...

@aLya

m better now ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13