Saturday, September 25, 2010

.dah tau i ni suka nangis, jangan lah buat i nangis!

.

Salam Readers~

Siapa yang dah lama kenal I dan dah lama baca blog I mesti tau I ni jenis macamana kan kan? "My heart is fragile. Please handle with care " Hey hey! Ingat I main-main ke tulis macam tu dekat profile I tu ha? I really meant what I said oke. Garang tak? Hakhak.

Ok, I ter-touching lepas I baca entry ni dekat blog ni.
intan, u always strong fight your depressing off of your head.. u appear a smile all the moment u through.. this world is full of surprises and wait for your exploration.. don't ever give up on it babe.. i knew u could.. :)
Mereka adalah antara kawan terbaik pernah I ada. I ada ramai kawan. Tak terkira kawan I. Tapi, kawan-kawan I tak boleh selalu ada dengan I. So, mana yang dekat dengan I jer lah selalu temankan I sebab I tak boleh sorang-sorang. ILYSM! :)

Bila I tengah sedih, tiba-tiba I dapat sms;

"Sis, free tak?
Jom lepak!"

"Intan, you kat mana?
Dah makan
Jom lepak mc d?"

"Intan, dah tidur ker?
Jom pergi pantai"

"Intan, nangis lagi ke?
Jom jumpa kejap"

Dan cepat-cepat I reply, "JOM!!!!!!!!!" Muahahahahaha~ Maka, melepak lah kami dengan gumbiranya. Ah, tak kisah, mata bengkak ke, hati kosong ker, kepala sakit ke, tapi bila jumpa mereka-mereka semua, I jadi happy! Tak kisah lah happy tu cuma ada ketika mereka ada, tapi at least, I dapat lupakan "perkara itu" seketika. Ok tipu. I takkan pernah lupa ok. :) Saiko tul =.="

Siapa kata kawan dekat alam maya tak boleh jadi kawan rapat dekat luar?


Gambar atas ni time malam merdeka. Malam ni lah antara malam yang I down. Tiba-tiba Cimi sms, tanya dah tidur belum sebab mereka on the way datang rumah sewa I, nak buat I happy. Thanks buddies!

I down bukan cukup sehari. Berhari-hari ok. Beberapa hari lepas tu, doang ajak I lepak lagi. Kali ni pergi Fun Fair. Walaupun tak main apa-apa, tapi sangat happy bila gelak-gelak dengan doang semua.

Ok fine, I paling kurus.
Model memang lah kurus kan kan?
Hak hak hak!

Tak cukup dengan lepak dekat Melaka, doang sanggup datang rumah I dekat Muar ni. Rumah I bukan dekat bandar muar. Dekat kampung jer. Jauh! Really appreciated!

Mereka lah geng spender basah terbaik! Hakhak~ Ketua geng spender basah tak suka ambil gambar. See, kaki beliau je yang nampak. Siut jer, kaki nak letak dekat muka I. Grr!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Walaupun I ada ramai kawan dekat Melaka,
tapi I tak pernah lupa geng geng The Gorgeous I.
Sebab???
MEREKA TETAP TERBAIK!

:: The Gorgeous ::

Eyka, Eny, Hana, Syida, Akmall.
I miss you guys.

Eyka,
I miss to share the laugh and tears with you.

I really miss you
Can u lend me your shoulder?

T___T

Bai!

Pssst!
Kila, Lieza, Lizamer, Sofia,
Syasya, dan ramai lagi
Bila nak jumpa? :)

*tak mampu nak letak semua nama*

32 comments

kata kila said...

suka tgk sis bahagia.

suffer8zine said...

hekkk :P
x nmpk ape yg sedih pun dalam entri ni :P

hamzah ian said...

wa.. best tgk gmbr ko intan

Hizami Rahim said...

hehe.
ramai kwn die.
:)

shazika said...

elow sis..
^___________^

FiqaSaleh said...

wahh best nyer ramai kawan... :D

nurayunni said...

teman sejati susah nak cari..

tiha said...

Salam,

Sis saya doakan yang terbaik untuk sis semoga entry2x sis lepas ni akan banyak yang happy itu bermakna hidup sis pun dah happy...^^,

✿ CikCimi said...

suweeeetttttttt~
terharuuuu sgtttt~

:")

thx syg.
:-*

bukudiarysofea said...

ouch. terharu.. jum lepak jonker walk! haha

mysara said...

wah..best kn ble kte ada ramai kwn2....;)

cik lya said...

i?????tanak jupe ka???uwaaaa T____T

.s.o.f.i.a. said...

kalau datang perak dah bley jumpak si kenit + me + kila............ jom ah!!!

.::WaNiE::. said...

yeh, kawan maya boleh jadi kawan yg paling baik kat luar

take care sis

intanurulfateha said...

@kata kila

yerpp
tenks kila :)

intanurulfateha said...

@suffer8zine

the feeling inside :")

intanurulfateha said...

@hamzah ian

bile nk show off gmbr ko ngan shara ;p

intanurulfateha said...

@Hizami Rahim

heee ;")

intanurulfateha said...

@shazika

hi azi ^^

intanurulfateha said...

@FiqaSaleh

best sgt! :")

intanurulfateha said...

@nurayunni

btul~~

intanurulfateha said...

@tiha

tenks tiha :)

intanurulfateha said...

@✿ CikCimi

love ya~~

intanurulfateha said...

@bukudiarysofea

dang~~
sis dmam kot
mama x kasik balik mlk lg T__T

intanurulfateha said...

@mysara

sgt best~ ;)

intanurulfateha said...

@cik lya

jumpe u ngan kila skali laa
pakej ;p

intanurulfateha said...

@.s.o.f.i.a.

waaa jauh nyeeeeeee!

intanurulfateha said...

@.::WaNiE::.

tenks sista ^^
love yaa~~

eykameow said...

touching :') sis, i always beside u k..b strong!

Heidi Shafiq said...

set ur mind.. hidup ni sbnrnye penuh kegembiraan.. jgn focus pd masalah.. :)

Ana Farhana said...

nak nangis la cam nie....

Anna Boleyn said...

Miss you too c's. hmm~ nanti pasal gath the gorgeous tu hana bgtau ble ey. hrp2 lah kali ni semua boley pergi. this gath adlh utk c's, eny n eyka. kte share2 story ya.. :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13