Tuesday, September 28, 2010

.doa untuk membantu mencari barang yang hilang

.

Salam Readers~

Heh, update secara laju.
Sebab banyakkkkkk kerja mau buat ini malam.
Ade presentation, nak buat report, exhibition
OMG, PENAT!


Malas mau membebel lagi panjang. I just nak share surah yang I baca time I cari gelang kesayangan I tuh. Kawan I, Cik Pia sms I,
"Kakak I pesan, kalau cari benda hilang sebut nama Allah, Ya Jami'.. Sambil cari sambil sebut.. I pulak selalu baca Al-fatihah bahagian IYYAKANA'BUDUWAIYYAKANASTA'IN (KepadaMu aku bersembah dan kepadaMu aku memohon pertolongan)"
Dan ada lagi seorang blogger komen dekat entry lepas, dia cakap, kalau hilang barang, boleh baca Surah Al-Insyirah.

Tapi apa-apa pun, cari dengan sabar, jangan gopoh macam I. Kuikuikui~ Jangan nangis jer kejenya. Kang satu benda pun tak jumpa. Wek! ;p

Errrrmmmm.... Errrr kalau nak cari pakwe yang hilang agak-agak boleh tak ek? +______+

Bai!

6 comments

░♥si lampu neon♥░ said...

intan, aku pun baru belajar yang iyakanakbudu tu...perghh memang berkesan wa cakap sama lu..! thanks thanks

.s.o.f.i.a. said...

miahahahahahahaah!!! aku la cikpia yang glamer itu!!!!! he he...........

tu la! lenkali nanges lagi!!! mata penuh tears = blur. dah blur caner nak carik barang ilang......????

Myra Arshad (: said...

hehe. sabar sis sabar ;)


p/s : yeay ! at last, dapat jugak menembusi blog sis! huhu

Mr feckry said...

jap gua nak hafal

AM SYA said...

sabar2...yg ilang tu nnt jumpela syg~ ;)

noor afzan said...

itu rasanya ada doa lain kot!

btw, thanks ye sebab sharing kat sini =)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13