Wednesday, September 8, 2010

.duit raya dari nuffnang

.

Salam Readers~

Mesti korang dah dapat agak ni entry apa kan? Heeee~ Mahu share kegembiraan. I dah dapat cheque Nuffnang 2 hari lepas tapi tadi baru berkesempatan untuk deposit-kan dalam bank.

Alhamdulillah~

Oh ya. Ini cheque yang ke-5 dari Nuffnang. Rezeki I tak putus-putus. I tau ramai lagi blogger yang dapat income lebih banyak dari I kan? Mesti korang happy sebab dapat duit raya dari Nuffnang. Boleh lah bagi I sikit. Kuikuikui~~

Kalau I tak tamak,
dah boleh kumpul lagi sikit beli DSLR :"(
*I malas nak edit gambar huhu*

I mahu tolong mama dekat dapur. Hari ni mama masak macam-macam untuk bagi pada jiran-jiran dan kawan-kawan. I buatkan mama puding kastard berkuah. Kalau nak resepi, boleh refer pada resepi I dekat sini. Jangan risau, tak kan keracunan makanan punya. Wek ;p

Untuk resepi-resepi lain *macam pandai masak je, poyo intan ;p dan tutorial-tutorial lain, boleh klik dekat tab Tutorial dekat atas tu ek.

Selamat Berbuka! :")

Bai!

Psst!
Ini bukan entry sedih kan?
I'm backkk! Suka tak? ;p


Photobucket

20 comments

Nur Hawa Mohd Zin said...

macam ada sumthing new kat blog kak intan ni...ada berubah sikit...takpe..take time hal lama ye...btw...awe baru dapat BE...heheh..jao nak dpat figure macam akak ni...

Hizami Rahim said...

wah.
well done.
:)
i tak sampai dua ratus.
T-T

Syidora :) said...

Nanti bg duit raya kt Syida ye :p Hehe. Nk beli DSLR? Bestnya! hehe. Selamat Hari Raya siss! :))

Anne Boleyn said...

boley ler c's bg duit raya kat hana tahun ni kan? hehe meriah la raya tahun c's kali ni kan banyak tu ang c's cash out. :)

Nurul chumel said...

besh nye!!~
mane pulak cheque nuffnang i nih..dah cashout dah hari tuh..tak dpt2 lagi..sabo jela..!~

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

wahhh byk duit raye... tu br nuff bg lom lg auntie mama ko bg... huhu

maisyara Pot! Pot! said...

pehhhh! banyak yea dia punya earning. geram!!! ;p



* selamat hari raya dear :)

Sophia Rani said...

waaa... best2... tahniah2.. heee

ween said...

intan, duit raya! :D

Amirrah Zawani said...

wah beshnya :)

dark r0se said...

tahniah intan~ ;) best la kamoo rayer kali ni~ raye sakan;) namo sedey3 lagik!;) cheers!!!;)

Hime said...

rezeki :)

icee-yah said...

em....banyaknye...tahniah intan..tak mau sedih2 ag tau

paes yang chomel said...

waaaaaahhh.nak gak~!!
best nyer~!
=)
selamat hr raye =D

Anip™ said...

perghh..dpat det rye...tahniah..
heheh...blog nie mmg hebat...
pandai masak yea..hmm...wat la open house..

enyheartsdiamond said...

kayaaa! jeles!!! :p

Khalisa Najihaa said...

Hai Fateha , can i ask you something , u can call me Lisa , hmm actually macam mane u dapat income dari nuffnag tuh ? best je tgk ramai yang dapat income lebih , i pun ingat nak cari side income jugak , can u tell me ?

teddyuna said...

waaa.. bestnya.. intan.. i nk jugak dpy reward macam u.. i akan cuba tuk dpt bnyk mcm u..;))


dont u mind to teach me how u could do that?

Nur Zaheera said...

puyooo ! hehe

LoVeOFMyLiFe said...

aiyoo.. macamana nak buat ni.. fia punya tak bergerak ape pun..dah hampir sebulan dah pun...kenapa ea??? :(

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13