Thursday, September 16, 2010

.jemputan pertama untuk dating setelah bergelar single

.

Salam Readers~


EH dah raya ke 7 yer? Tak terasa pun tengah raya. SEBAB? Sebab nya I tak beraya pun. Heh, family I tak pergi beraya rumah siapa-siapa pun. Sebab nya nenk I dah uzur. So, duduk rumah jaga nenek je lah. I jer yang ikut kawan beraya. Setiap kali raya mesti macamtu. Tak best sungguh! Dah lah tak ada kampung. Sedih dan jeles tengok KORANG SEMUA beraya dekat kampung! *sob sob sob

Ok, semalam I dalam dilema. Sebab kawan sekolah merangkap kekasih lama ajak kuar dating. Err untuk kali pertama sejak kami kenal masa sekolah, ini lah jemputan pertama untuk kuar dating dan ini lah juga jemputan pertama dating setelah I single! Muahahaha~~ Masalahnya sekarang, kawan sekolah I tu dah ada girlfriend!

OMG! I macam tak sampai hati lah nak lukakan hati girlfriend kawan I tu. Cuba bayangkan kalau boyfriend I *kalau ada* keluar dengan kawan perempuan dia. Even kawan sahaja tapi macam-macam boleh jadi kan kan? Mana tau, cinta zaman sekolah berputik kembali. Ohhh tidakkk...

Then lepas fikir punya fikir, I pun decide nak ajak beberapa kawan lain untuk keluar sama. So, tak ada lah istilah dating dan I pun lega. Cuma I harap, skandal terbaru I yang comel ni redha yer. Jangan curang semasa ketiadaan I. Tunggu dinda pulang yer kanda... Nanti I belikan you McD. Mau? ;)

Ok lah,
mahu cari baju dan tudung yang sesuai.
Will update later~~

Bai!


Photobucket

16 comments

miszlullaby said...

sye pun xdpat raye di kampung.sobbb sobb..tapi raye tahun ni meriahh..=)

hamzah ian said...

wa... hehe.. hehehe... hehhe..

hamzah ian said...

i nak kfc..

iQaChumel said...

phewitttt..
dah dpt jemputan datink.
ala..gf je kot..bukan bini.hik hik..
sis..jgn menggatal la...abeskan degree tu dulu..

nurayunni said...

scandal zaman budk2....

Nurul chumel said...

i hope. u will happy after this!

hamzah ian said...

weh.. ayooo

asfz lily said...

sis, xmo noty2..ahaks..
nak kepci sis..boley?? kepci kat jusco baru tu ok..ahaks :D

intanurulfateha said...

@miszlullaby

same lahh
sejak3 single ni, sume bnde buat rse x best je :"(

intanurulfateha said...

@hamzah ian

hepp!
ape gelak3 ;p

intanurulfateha said...

@hamzah ian

x ckp awal3
i da tebeli mekdi ;p

intanurulfateha said...

@iQaChumel

eh x mo lahh
kecik ati gf die tuu ;)

intanurulfateha said...

@nurayunni

kwn skola je
bkn skndal pn :)

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

hepi dgn kwn x same dgn bf yang
laenn T__T

intanurulfateha said...

@hamzah ian

haippp
nape? ;p

intanurulfateha said...

@asfz lily

bole~~
bile mau lepak lg? ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13