Wednesday, September 15, 2010

.maaf kerana emosi ini selalu tidak stabil

.

Ku mohon pada mu Ya Allah swt

Kuatkan hati aku
Kuatkan iman aku

Jadikan lah aku orang yang tenang
Jadikan lah aku orang yang sabar

Semoga aku tergolong di kalangan
orang yang beriman dan solehah


Aminnn~~

"Cinta Hanyalah Untuk Orang Yang Ikhlas Menyintai,
Bukan Untuk Dipersendakan."

Bai!

Photobucket

8 comments

enyheartsdiamond said...

amin :')

iQaChumel said...

hem...emo nya.
betul betul.kalau xreti menghargai baik berhenti mengharap pada kasih yang xsudi. dan cari pengganti yang lebih memahami dan tahu erti menghargai (ishk..turut emo ni)

lionteen said...

kite ikhlas bg cinte kite kat die,tp slalu je cnte tu xdihargai..

mule lionteen sedey n nak nangis ni..

intanurulfateha said...

@enyheartsdiamond

:") aminn~~

intanurulfateha said...

@iQaChumel

yupp
sgt emo

intanurulfateha said...

@lionteen

jgn nanges utk org yg takkan menangis utk kite
ok dik? :)

.s.o.f.i.a. said...

ha ha..... my dear sist nie lum stabil emosinya..... nak kena brainwash nie...

bila nak geder2.....??? mau kasi basuh sket.....

intanurulfateha said...

@.s.o.f.i.a.

dtg la melaka sis!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13