Monday, September 20, 2010

.rasa nak tercabut hidung

.

Salam Readers~

Baru lepas lunch dengan Abang Padil dan Kak Lin. Dieorang datang dari KL ke campus I sebab nak hantar Proposal FYP. Oh ye. Abang Padil ni abang kepada seorang teman lama I satu masa dulu.

Dah jauh baru terhegeh-hegeh nak snap.
=.="

"Thanks sebab datang Melaka and jumpa kita. :) Thanks sebab belanja kita makan tadi walaupun kita makan tak habis. =.=" Dan thanks untuk semuanyaaa... Happy sangat dapat borak dan lepak dengan korang. Abang Padil dengan Kak Lin baikkkkkkkkk sangat. Walaupun Abang Padil bukan abang betul kita, tapi Abang Padil treat kita macam adik kandung. Kak Lin pun sama. Sayang korang sangat sangat sangat! Errr kirim salim adik kembar kamu yer. Masa dia kahwin tahun depan, jangan lupa jemput. Kita nak kad yang wangi! :")"

Hmmm~ Tak tahu lah kenapa tapi hidung ni terasa gatal gila. Macam nak tercabut pun ada. Mungkin resdung. Mungkin jer lah. I pun tak tahu sangat ciri-ciri orang sakit resdung. Tsk! Sangat tidak selesa. Grrr geram! :"(

Banyak benda nak tulis, tapi rasa macam malas pulak. I kan pemalas. Tak tahu lah apesal. Kalau balik Melaka jer, mesti nak demam. Grrr! Kang pindah campus jugak kang.

Oh yer, semalam ada 4 orang bloggers datang raya rumah I yang dekat hulu tuu. Thanks sangat-sangat korang. :) Best sangat. Tapi I kecik hati ok. Sebab lepas balik dari rumah I, korang pergi karok tak ajak! Urghhh! T___T

Thanks a lot korang!
Cimi, Sara & Nurul

Doang datang berempat.
Sekali dengan Heidi.

Mama I pun melayan jer kami.
Huuu~

Bila mau lepak sama lagi?
Rindu mau peluk cium korang semua :"(

Oh ye. Pasal kenyataan dia dalam entry-entry dia tu, I mengaku memang betul apa yang dia cakap. 100% betul. Teruk kan I? I malas nak link ke blog dia. Sebab I tahu, korang pun tau siapa yang I maksudkan.

So, dah nampak kan I ni sangat jahat.
Sila jangan kawan dengan I!

Tak ape.
Jangan risau.
I Ok jer.

Redha~ :")

"Orang jahat memang di balas jahat"
HUKUM KARMA.
*padan muka I kan?*

Bai!

16 comments

hamzah ian said...

ombak jahat..

maisyara Pot! Pot! said...

heidi klum pun datang rumah u? cehhh. muke minta duit raya kuat tuuuu. xD

Hizami Rahim said...

hurm.
siapa pulak ni ?
adeh.
sabar2.
;)

Nurul chumel said...

u tak salah.
sebab i akui, yg girls memang begitu.
sebab i pun begitu.
so, jgn salah kan diri sendiri.
beliau lelaki, dan bukan wanita yg merasai apa yg kita rasa.
sebab i wanita.
i support u intan!

iQaChumel said...

ada ada je la sis ni..heee..
dlm gambar tu.chacha yg paling comel :P eh..selamat kembali ke melaka.haha

nurayunni said...

wah..cantik pic2 kamo..

hakimfaridzul said...

(-.-)

✿ Cik Cimi said...

er er.
karok tuh secare xsngaje la sygggg!
mse sngah giant uh gtal3.
nxt tyme kte g same k.

intanurulfateha said...

@hamzah ian

lu pehal?

intanurulfateha said...

@maisyara Pot! Pot!

ha tau xpe!

intanurulfateha said...

@Hizami Rahim

heh ;p

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

tq~~

intanurulfateha said...

@iQaChumel

cis
kutuk sis!

intanurulfateha said...

@nurayunni

tq ^^

intanurulfateha said...

@hakimfaridzul

knp akim?

intanurulfateha said...

@✿ Cik Cimi

jnji tau!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13