Wednesday, September 15, 2010

.siapa kata cinta waktu sekolah tu tak boleh berputik kembali?

.

Salam Readers~

Mesti korang bengang kan dengan cerita dekat entry I sebelum ni? Kuikuikui~ Sebenarnya cerita tuh tak ada lah 100% salah. Ada yang betul. Tapi malas lah I nak bagitau yang mana satu salah dan mana satu yang betul. Korang teka lah sendiri. Siapa betul, I kasik duit raya. ;D

Ok, actually I baru balik beraya dengan kawan-kawan sekolah. Happy! Jumpa lagi skandal masa sekolah. Huhu.. Errr... Tak ada pape lah. Jom layan gambar ekk :)

Dengan kawan karib sampai mati. Dari kiri Nabila, Zafirah, I, and Noy. Laila tak ada dalam ni, sebab dah start kerja *dekat KL*. Ina pulak dah kahwin, dah ada baby. So tak dapat join :"(

Ni dekat depan rumah kawan I.
Eksaited nampak kerusi kayu neh.
Tapi macam tak best ambil gambar sorang-sorang.

Sebab berdua kan lebih baik?
Hikss!

Ni dekat rumah kawan yang lain. Nampak tak yang tengah jalan dekat belakang tu? Yang bertudung merah? She is dentist! Heee~~

Ehem ehem ;)

Dari kiri, Napi, Hazry, and Zahran.

Beramai-ramai.

Us again~

Ok, gambar terakhir.

Err cantik jugak ek I bertudung. Rugi lah dia ni. Huhu. Siapa kata I tak laku. Raaaaaaaaaamaaai jer nak dekat I. I jer tak layan. Hakhakhak. Ok tipu. I jer perasan.. Mana ada siapa-siapa nak dekat I. Errr...siapa mahu jadi calon menantu mama I, sila lah rajin-rajin pergi belog mama I ok. Gi bodek-bodek sana. I mau tidur.

Selamat malam.
Bai!

Photobucket

20 comments

Heidi Shafiq said...

apsal dak sek u sume kurus kering? :P

Amiey said...

intan cantik bertudung~ siyes~;)

Ana Farhana said...

intan lawa pakai tudung....tuuu

Myra Arshad (: said...

aha. cepat2 srbu blog mama :p

♥CIK SHA♥ said...

it's true..sis pun nak cakap benda yang sama..masa tgh belek2 gambar intan, hati sis bisik..cantik sangat intan pakai tudung..alhamdulillah..kekalkan k dear..seriously u look so cute wearing the hijab..^_^

eykameow said...

hohoho. go sis! go sis!! sis mmg lawa pun. comel.. manjaa.. grrr.. kalau lah eyka laki2.. upsss.. HAHAHAHAHA. mmg rugiiiiiiiiiiiiii sgt spe xnk sis. haih

noor afzan said...

wah..she is dentist eh..
boleh la dapatkan diskaun kok nak tampal gigi..

iQaChumel said...

peh..
jles :P
iqa x dapat lagi beraya mana mana.
sis dah sakan gila nih..

aSmiDar said...

mmg lawa pon..huhu

lionteen said...

beshnyee...
lionteen pun ade kene braye ngn mmb2 skul,sbtu ni...
tp lionteen sgt malas..
xtau nk g o x..

intanurulfateha said...

@Heidi Shafiq

hahaha siut jer!

intanurulfateha said...

@Amiey

tq :")

intanurulfateha said...

@Ana Farhana

mekasih ana :")

intanurulfateha said...

@Myra Arshad (:

hehe cpt~~ :")

intanurulfateha said...

@♥CIK SHA♥

tenkiu sis :")

intanurulfateha said...

@eykameow

lawa mndenye
eyka laaaagi sepuluh ribu juta kali lawa ;")

intanurulfateha said...

@noor afzan

bole kot ;p

intanurulfateha said...

@iQaChumel

mne de raya sakan ;p

intanurulfateha said...

@aSmiDar

tq ;")

intanurulfateha said...

@lionteen

pegi lah
rugi klu x gi :")

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13