Sunday, September 19, 2010

.terhegeh-hegeh macam penagih!

.

Salam Readers~

Oyeah oyeahh! Dah raya ke-9! Dan tadi untuk kali pertama nya, I pergi beraya ke rumah sedara I dengan family I. Gila lambat seminit I pergi beraya. Orang lain, raya pertama dah settle. I raya ke-9 baru terhegeh-hegeh. Dasar terhegeh-hegeh macam penagih betul lah! Huh!

Ini mama dan abah I.
Abah memang muka garang.
Polis lah katakan.
Sila jangan gerun. Har har har.

Dem!
I memang tak pandai posing.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nak cuba buat muka comel pulak.

Tetttt!
Gagal!
T___T


Bila tengok gambar ni lama-lama,
terasa macam mak nyah pulak.
=.="

Jom sambung cerita. Sangat menyesal dan penat okeyh pergi beraya tadi. I lagi rela mengadap lappy dari ikut pergi beraya. Mula-mula tadi macam tak nak pergi, tapi bila fikir balik, bila lagik I nak pergi rumah doang kan kan? Kang doang cakap I sombong pulak. Lagipun malam esok dah nak balik campus. Urghh! I hate that! T___T

Weh, serius tak tahu nak update entry apa malam ni. Mata dah rabak. Ok lah, I mahu offline dulu. Esok pagi-pagi I cuba sedaya upaya untuk blogwalking ke blog korang semua yer. Salam sayang untuk kamu dan kamu semuaaaa!

Selamat malam!
Bai!

4 comments

Myra Arshad (: said...

whoa. happy tengok sis now dah makin recovered. good to see that :)

ohmaigod. hamzah. kah. hamzah. tteett~

muah muah ! :)

sis, esok mra suda nk balik ke u. ohh . sangat tk suka. tk bole nk blogwalking ke sini macam slalu ! hihi :D

kimslm en.otromen ! :p

hamzah ian said...

=)

iQaChumel said...

bapak kita sama sama polis.
hahaha tp kita anak nya ni sama sama comel kan.hahaha :P
semoga sis dpt mengubah skandal baru sis tu kpd lelaki sehati dr menjadi gay.hahah

✿ Cik Cimi said...

:))
lepak jum~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13