Saturday, September 18, 2010

.you, couple nak?

.

Salam Readers~

Ohh no no no~ Dah nak pukul 6 pagi! Apa kejadahnya I tak tidur lagik neh? Tsk! Ni semua pasal skandal I, Otromen Comel. Gayut tepon lama sangat. Sampai tak ingat dunia. Bagai dunia ini kami yang punya. Muahahaha! Hiks! Eh eh, I cakap pasal gayut tepon ke? Errr..eh mana ada! I gayut dengan orang lain tadi. Kih kih kih~ *buat muka tak bersalah*

Err ok ok, lupakan pasal skandal I itu. Mari berbalik kepada tajuk asal entry ni. "You, jom couple.." Errr I dapat sms tu dalam pukul 1 lebih tadi dari kosong-satu-maxis-nombor-lain-tak-boleh-bagitahu. Budak tuh sangat tidak serik okeyh mau meng-couple-kan diri dengan I. Dia tak tau ke yang I ni dah tua? Kawan-kawan sebaya I semua dah kahwin and ber-anak lima dah tau tak! T__T

Sejak dia tau I dah men-solo neh, sangat rajin sms walaupun tidak dilayan. Cukup lah Hamzah Ian seorang di hati. I tak mampu nak layan ramai-ramai. *bajet hot* Har har har.

Heeeee...actually I dah malas nak couple-couple ni. I tak serik, cuma penat. Penat menyerahkan segala macam perasaan ini kepada siapa-siapa lah. Last-last jadi macam sekarang ni. Huh! So, better skandal-skandal dulu, kawan-kawan dulu. Kan? Kan? Kan? Penat woi nak nangis sampai mata bengkak-bengkak!

Lepas ni, kalau ada jodoh, terus kahwin. Tak payah nak couple-couple. Couple lama-lama pun tak guna. Kalau couple lapan ratus tahun sekali pun, tapi tak ada jodoh, tak kahwin jugak. Ye tak? Lagipun couple ni tak ada dalam hadith. Tak ada dalam Al-Quran. :)

So, Sayang,
bila nak masuk meminang?
Har har har~

I nak kahwin betul-betul okeyh. Tak nak main kahwin kahwin macam Kila tu. Dia budak-budak lagi. Mana tau apa-apa. Hahaha~

Bai!

70 comments

hakimfaridzul said...

wahhahahahahaha.

sorry sis, lama tak jengah blog gediks comel ni!
ngeh ngeh ngeh!

dah ada pengganti??bagus2!hak3

kata kila said...

kalau main kawen kawen.kila jadi anak lah.miahahahahah

E.d.Y said...

amboi..gatal nak kawen dah yer..huhu

lionteen said...

wah..
itukah die..
cpt2 kawen..
hehe

noor afzan said...

sabar je la dik.
nak wat camno dah dia tu degil.

aihh..
mmg serius dengan hamzah ian ke ni?
=)

Fane Davis said...

wawawa...comel....so last2 u sana dengan orang yang bawa couple tuh x?

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ni ke hamzah ian tu?

ham ham hamzah

asfz lily said...

org comel n hot memang lah jadi rebutan..phewwiitt ^_^

Mr feckry said...

semoga di permudahkan

Rina (◕‿◕)✿ said...

hoh! hamzah curang ngan rina!

bawak diri! hiks.

ni klo kapel betol, leh jd psgn blogger ter hot abad ini kuikui

Heidi Shafiq said...

ni seyes ke memain?

hamzah ian said...

=)

εїз Cik Fasya εїз said...

oh sis..nape nmpk muka sayang sis tu mcm muka H..haiya..mata oh mata~

payeen said...

wah wah. kemslm scndal. otomen gila. ha ha

iDa said...

berkawan biar seribu..bercinta biar satu...suka bce entry awk.....cuteee...hahahahahah

T@sh Sch@ said...

salam ...
memang hot lah ni ...

psst .."en.abang" cepat bertindak .. kalu tak melepas !!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

huh ada yang masih solo... err salam raya

intanurulfateha said...

@hakimfaridzul

akim kerek
x nk masuk blog sis lagikkk :"(

intanurulfateha said...

@kata kila

alaaaaaaaaaaa
sis jd bpk ke?
eh sis jd mak ke?
tuaaaaaaa nye ;"(

intanurulfateha said...

@E.d.Y

kuikuikui~
mne de gatal maa ;p

intanurulfateha said...

@lionteen

hahahah x dek mknenyee ;D

intanurulfateha said...

@noor afzan

ekekekek ntah lah kak
no comment ;p

intanurulfateha said...

@Fane Davis

hah, ape?
knp tibe3 i mcm x paham ayat u ;(

intanurulfateha said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

errr itu lah die ;p

intanurulfateha said...

@asfz lily

hahahahah
asfz pn comel :")

intanurulfateha said...

@Mr feckry

aminn~~

intanurulfateha said...

@Rina (◕‿◕)✿

ye ke rina?
itupun "kalau"
hakhakhak

intanurulfateha said...

@Heidi Shafiq

wehh
penah ke i memain?
grrr!

intanurulfateha said...

@hamzah ian

errr knp yang?
speechless ke? ;p

intanurulfateha said...

@εїз Cik Fasya εїз

errr same ke?
same ke?
mne de
H laaaaaaaaaaaagi hensem :)

intanurulfateha said...

@payeen

ekekekke nt i smpaikan k ;p

intanurulfateha said...

@iDa

heeeee mekasih~~

intanurulfateha said...

@T@sh Sch@

abg lah sgt!
wakakakakaka!

intanurulfateha said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

selamat hari rayaaaa! :")

chentaMAYA said...

muehehe. scandel ye kowg! ki3~

intanurulfateha said...

@chentaMAYA

eh eh eh
mne de
muahahaha!

Nurul chumel said...

wah3!!~
u semakin agresif ye intan!
congrates!! u semakin ceria!!~
:)

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

:) takkan u nk tgk i nanges je kan?
hidup mesti di teruskn
kan kan kan?

diriku said...

he2..kena cepat2 kawin lah ye baru xde msg cam2 lagi..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hamzah tu pakwe aiiiiiiiiiiiiii.

~LP Lum~ said...

slam intan~

pergh... caya ar dik... mcm pisang pnas... :)
apa pun, akak tetap doakan kebahagiaan kamu... :)

♥CIK SHA♥ said...

haaaaaa..macam ni la intan yang akak mule2 kenal time mule blogging dulu..ceria je..^_^

mezah tu kembang la tu muke die kene tempek kat sini..sampai speechless..har har har..

amira said...

otomen yang suka makan ikan kerapu ni ha.. haha.. bagus la.. cepat2 sikit eaaa jadian..hehe... boleh ader entry kad kawen pink pulak ke..

Nurna said...

hai sis...

nak mintak maf ni....saya cedok idea sis nak buat header blog saya...hehe~

selamat hari raya...
maaf zahir & batin..

hikks~

asfz lily said...

@intanurulfateha

wow..hehe..
*blushing ;p

eykameow said...

sis byk ke cerita eyka ketinggalan? huuu. btw takpe, ikut kata hatri :)

nurayunni said...

haha..jelez...

iQaChumel said...

hahaha sis...
ingat mak ayah... hahaha
belajar bagi habes dulu..
pastu baru gatal gatal oke.
jgn ikut kila..hahaha

.s.o.f.i.a. said...

ha ha..... hamzah ian gila seks jadi pujaan ek.....???? semoga berjodoh la yer sayang......

btw, kila memang budak2.... ha ha.... bf dia pun budak2..... (bley ah kutuk2, dia my opismet)

chenta said...

wah!sound good!

tahniah..semoga berbahagia k, dear sis intan ^_^

Nur Hayaty said...

i suka bila u da happy balik..anyway tiap2 hari i baca entry u...suka dengan entry gelagat chacha..

hehe anyway ..may Allah bless u...dont worry...masih ada sinar lagi buat kamu untuk menemui cinta sejati..

complicated said...

kawan biar seribu ,newayy nice belog u have :)

intanurulfateha said...

@diriku

kne tunggu "org" dtg meminang dlu ;p

intanurulfateha said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

ah mane bole
tu ai punye oke!

intanurulfateha said...

@~LP Lum~

aminn~~ :")

intanurulfateha said...

@♥CIK SHA♥

dah kembang semangkuk tu kak! ;D

intanurulfateha said...

@amira

nak tema merah hitam
x mau pink
tunang pink xpe
muahahaha!

intanurulfateha said...

@Nurna

sile sile
jgn tiru sebijik dah le ;")

intanurulfateha said...

@asfz lily

hakhak!

intanurulfateha said...

@eykameow

hatri? hairi? hati? err!

intanurulfateha said...

@nurayunni

alalalalalaaa x mo jeles!

intanurulfateha said...

@iQaChumel

wek ! ;p

intanurulfateha said...

@.s.o.f.i.a.

opismet ke?
wat a small world~~

intanurulfateha said...

@chenta

err mekasih ;D

intanurulfateha said...

@Nur Hayaty

tenks dtg belog i :")

intanurulfateha said...

@complicated

tq! :")

Nurna said...

@intanurulfateha

x lerr sis...saya guna gambar saya lerr...hehe~

sudi2 la tgk hasil nye....awww...malu aii...
^_^

intanurulfateha said...

@Nurna

ok! :")

mysara said...

kwin terus je g senang kn kak...hehe

chenta aziearem said...

muge bahagie milik kamuu.. :))))

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13