Tuesday, October 19, 2010

.alhamdulillah, Izzati dah sedar!

.

Salam Readers~

Maghrib tadi, I dapat sms lagi. Sms yang agak menggembirakan.

IZZATI DAH SEDAR!
DIA DAH BUKAK MATA.
ALHAMDULILLAH, SYUKUR SANGAT....

Thanks kepada korang yang turut mendoakan kesihatan Izzati. Tolong jangan putus berdoa dan terus berdoa kepada Allah swt supaya Izzati kembali sihat dan ceria seperti dulu.

Izzati, ramai orang sayang kamu.
Ramai yang mendoakan kamu.
Izzati kena kuat macam Izzati selalu cakap dengan kita dulu.
InsyaAllah Izzati akan sihat dan sembuh seperti sediakala.

Kawan-kawan kamu, Zana, Yatie, Ej dan yang lain-lain
tak sabar nak belikan kek spongebob
Walaupun kita bukan batch kamu, nanti kita datang jugak ekk
Jangan halau kita pulak! ;)
Nanti kita tolong snap-kan gambar untuk korang semua
Ok sayang?

Jadi sekarang ni, Izzati kena kuat!
Bangun dan lawan sakit tuuuu
Kita rindu Izzati sangat sangat :")

Sambungan dari entry ini, entry ini dan entry ini

Bai!

16 comments

ezzyra said...

alhamdulillah....

liyana aziz said...

alhamdulillah.. semoga zati terus kuat dan sihat macam dulu ye?? get well soon!

Anna Boleyn said...

alhamdulillah~ :)

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

intan bkn dak dsg kn?

hrp cpt sembuh. ko jgn plak nk kejar2 traffic light yeeeeeeeeeeee

syaza kelyza said...

Alhamdulillah , moga sis izzati cepat sembuh :)

kema said...

syukur alhamdulilah... =)

hOneyss said...

alhamdulillah :)

Are-Gya said...

syukur PADA DIA. sengguhnya DIA telah berikan kekuatan utk Izati..=)

"zati..kwn2 syg kamu..mereka kekuatan kamu.."

=)

intanurulfateha said...

@ezzyra

yerpp
happy sgt :)

intanurulfateha said...

@liyana aziz

tenks yana~

intanurulfateha said...

@Anna Boleyn

tenks hana :)

intanurulfateha said...

@MissXYZ a.k.a Abaikan

diyla, die budak dsg batch hairi
budak 121

intanurulfateha said...

@syaza kelyza

hopefuli
aminn~

intanurulfateha said...

@kema

insyaAllah die akan smbuh
aminn~

intanurulfateha said...

@hOneyss

:) syukur sgt2

intanurulfateha said...

@Are-Gya

sume kwn syg die :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13