Wednesday, October 20, 2010

.bukan syair si pari-pari

.

Salam Readers~

Sabtu lepas, adik lelaki (Yeop) I post dekat wall facebook I, yang Chacha nak sayap pari-pari. Time tu, kebetulan I ada dekat Tesco dengan kawan I, nak cari makanan untuk Bobo. I kan 24 7 online Facebook through handphone. Kuikuikui~

Kawan I cakap, tak payah pergi Dataran Pahlawan. Try cari dekat Tesco ni jugak. Mana tau ada. Then I pergi lah Hinode Shop. Terus jumpa dan terus beli!

Gambar ni I snap time chacha datang ambil I dekat rumah sewa semalam. Dia datang dengan Mama and Yeop. Actually tu tak de lah macam syap pari-pari sangat.. Lebih kepada butterfly. Ah, hentam jer lah. Huhuhu~ Sayap tu baru RM5. Then cekak rambut + benda yang pegang kat tangan tu (Tak tahu nama) pun RM5. So total RM10.

Close up sikit :)

Huh, lihat lah muka gembira I. Tak sabar nak meninggalkan rumah sewa yang macam sauna tuh. Urghhh tak tahu lah sanggup duduk situ lagi 2 tahun ke tak... Warghh tekanan tul! T___T Time neh, I nak gi Dataran Pahlawan, beli cage untuk hamster I. Huhuhu. Nak tengok tak? Klik SINI.

Ni pulak muka gembira pari-pari wannabe.

Chacha ni memang manja. Apa-apa yang dia nak, mesti kami sekeluarga belikan. Hari tu dia request nak mahkota. Dah belikan dah dekat Sinma. Mana ntah gambar dia pakai mahkota. Tak jumpa pulak. Nanti-nanti lah I update yer..

Tadi kakak I cakap, chacha request nak kepala keretapi. Then nak kereta kebal warna kelabu. Lepastu dia request lagi dekat Yeop, nak gelongsor. Hehehe. Macam-macam perangai chacha neh. Tak larat nak layan. :)

Bai!

14 comments

✿ CikCimi said...

comel sgt.
rs nk amek dy bwk blik je smlm.
hahahah.

Are-Gya said...

cadangan..huhuhu kanak2 xblh bg mcm2 sgt..mmg syg tp kn nnt dia da beso..klu blh sume nk de dpn mata.. =)

cik nur said...

comel comel suka :)

intanurulfateha said...

@✿ CikCimi

hehehe amek je lenkali ;p

intanurulfateha said...

@Are-Gya

hehe x per lahh
die special :)

intanurulfateha said...

@cik nur

hehe comel kn? :)

Heidi Shafiq said...

kebetulan chacha pakai baju yg seswai semlm.. :)

intanurulfateha said...

@Heidi Shafiq

yerpp :")

Rara Nasiha said...

haiyoo,sangat manja la chacha. :)

Anna Boleyn said...

barang2 kat hinode shop mmg murahkan. btw suka tngok gambar c's ngn chacha tu. dua-dua comel. :)

Nurul chumel said...

chacha memang comel!
mcm angah dia!

intanurulfateha said...

@Rara Nasiha

sgt~~~

intanurulfateha said...

@Anna Boleyn

hehe btul
murah~

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

haha bodek ek ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13