Friday, October 22, 2010

.Izzati dah boleh online esok!

.

Salam Readers~

Baru baca wall Izzati dekat Facebook. Adik Izzati yang update.

"baru balik dari hospital ni,coz tdi angah jaga die jap.. kakyong suruh cakap kat semua kawan2 die yang die k.salam..tadi kakyong nak suh angah on9 guna hp die sbb die nk cakap kt kawan2 die yg die sudah sedar n nak ucap terima kaseh,tapi syg nyer kredit hp die xder..huk3.. sygg die kat kwn2 die.. tapi xper,esok insyALLAH angah usaha kan internet untuk kakyong ea..=) "

Sangat kuat semangat Izzati kan? Sekejap jer dia recover. Alhamdulillah, happy sangat-sangat. Syukur~~~

Bai!

15 comments

HaFizRahMaN.com said...

kalau u dapat mesej dia..u kim salam dgn dia ek...wlwpon i xkenal dia....tapi i tetap nk tgk dia sembuh cepat =)

♥-- emieysandra --♥ said...

alhamdulillah..perkembangan yang baik, mesti kawan sis tu dah makin baik dan akan bertambah baik dengan adanyer sokongan dari kawan-kawan yang mendoakannya.

~_^

me n him said...

dear, ape fb izzati.?
i duk uitm merbok gk. sllu blogwlking tgk pasal entri izzati. :)

.s.o.f.i.a. said...

tatau naper tapi i'm in tears skang nie....... thank god.....

see sayang, what KUAT SEMANGAT bley buat kat kita???? amik izzati sebagai contoh..... jangan asek nak nanges jer..... nanti i nak suh izzati cepuk u nambelas ratus kali..... manja!

intanurulfateha said...

@HaFizRahMaN.com

insyaAllah :")

intanurulfateha said...

@♥-- emieysandra --♥

tu lahh
kwn3 sume syg die :")

intanurulfateha said...

@me n him

die gune name Inspektor Chenohen
hee~~

intanurulfateha said...

@.s.o.f.i.a.

heee x mo lah cepuk i
saket lah ;p

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

alhamdulillah. berkat doa semua kawan2..

intanurulfateha said...

@☺[ai][sUmi]☺Chan

yuppp
alhamdulillah~~ :")

aYu said...

alhamdulillah...
syukur sgt...

me n him said...

dear, tkde pun.. :(

SyUhAdA said...

Alhamdlah..
bgus lah klau dia dh sembuh~

Lady Waleane said...

Alhamdulillah.. berkat doa kita semua dan semangat yg dia ada

Are-Gya said...

kim salam dia..=)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13