Tuesday, October 26, 2010

.jumpa mayat dalam Sungai Kampung Morten, Melaka

.

Salam Readers~

Tadi, dalam pukul 5 lebih, duduk-duduk depan rumah. Makan-makan pizza, kek, sate sebab celebrate birthday housemate. Then, tiba-tiba macam gedik nak kasik abang rumah sebelah kek birthday tu.. Sebab ada lebih. Bagi salam banyak kali tak keluar-keluar. Tidur kot. Dem. Tidur petang-petang gila lah woii! *emo*

Ok sambung. Rumah sewa I neh mengadap sungai. Then tengah-tengah tunggu abang rumah sebelah keluar, tiba-tiba nampak ramai orang kecoh-kecoh dekat tepi sungai. Kalau kepoh tu, kepoh jugak kan? Heh, I cepat-cepat zupppppppp pergi tepi sungai. Then I nampak...............

I nampak ada seorang lelaki dewasa dan seorang budak lelaki tengah tarik sesuatu. Ramai orang yang kat situ cakap ianya mayat. Tapi I macam tak puas hati. I nak jugak tengok dekat-dekat. Then... jeng jeng jeng..........................

See? Nampak tak apa yang I nampak neh. T___________T Mangsa dipercayai seorang wanita tua, cina. I tak sure, beliau meninggal dunia sebab apa. Mungkin terjatuh masa pergi jogging, mungkin di bunuh ataupun mungkin bunuh diri.

Kesian kan? :"(

Tunggu lah berita malam ni, atau surat khabar esok pagi
untuk berita penuh yerr...

*amacam, ada bakat jadi wartawan tak?*
keh keh keh~~

Boleh KLIK SINI sebab
kawan I pun ada update jugak.
Siap ada video dari saksi utama.
Hakhakhak!

(tapi kena mute dulu lagu dekat bahagian bawah blog dia)

Bai!

32 comments

popo said...

wah..da jadi wartawan 999 lak yer...huhu

dEefaLya~ said...

alamak, kesiannye dia. sob3. =(

[z@ck] said...

scary!
=$

AMIRA IS MIRA said...

duduk moretn ke>>belom dgr citer pun lagi pasal nie...mmber x story pun..

AMIRA IS MIRA said...

mmg merindui cerita beliau

Ija Gegirl said...

kesian and dahsyat la..

misz benida said...

oh sis saksi utama.
jumpe sis kat court nanti \...heheh
(grau jek)

Encik Tikus said...

gila lah tempek pic mayat dekat sini. takut nak tidur malam nie isk Y,Y

Nurul chumel said...

wahh.
kencang! nape tak bgtau i?
kalau tak i boleh lari jap tengok mayat!

iQaChumel said...

hahah peh...
tercabar karam singh walia
kalau terbaca.haha

ishk..gila la.mayat real tu.
aih.pe da jd dgn dunia ni..

Kagamine Rin said...

Takut tengok . =.="

/Dayah//Nurul/ said...

joging mcmtu. rasa mcm bunuh diri je

hakimfaridzul said...

malam ni makcik tu dtg cari sis!

hahahahahaha

huhuhuhuhu

Mohd Kamal said...

Kalau sudah jumpa mayat orang kafir, ada baiknya awak mandi buang badi. pergi jumpa ustaz yang arif tentang buang badi....perlu di ingat syaitan sentiasa mencari kelemahan kita anak adam.

✿ CikCimi said...

eh cik wartawan sape name yer?
muka tatunjuk pon.
cik wartawan terjon sekali x?
:P

intanurulfateha said...

@popo

huuuuuuuuuuuuuuu
wekkkkk! ;p

intanurulfateha said...

@dEefaLya~

tuh lahhh :"(

intanurulfateha said...

@[z@ck]

sgt! :"(

intanurulfateha said...

@AMIRA IS MIRA

sape mmber u?

intanurulfateha said...

@AMIRA IS MIRA

siapa?

intanurulfateha said...

@Ija Gegirl

tu laaa :"(

intanurulfateha said...

@misz benida

hakhakhak~~

intanurulfateha said...

@Encik Tikus

i lgi tkut! T___T

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

speechless
x smpt nk bgtau sape3

intanurulfateha said...

@iQaChumel

tau xpe T___________T

intanurulfateha said...

@Kagamine Rin

i pn tkut gk T__T

intanurulfateha said...

@/Dayah//Nurul/

i pn rse cmtuuu:"(

intanurulfateha said...

@hakimfaridzul

woiiiiii akimmmmmm
lmpanggg kang!

intanurulfateha said...

@Mohd Kamal

yerrrrr
btul~~~

intanurulfateha said...

@✿ CikCimi

hahaha
siut jerr ;p

Anna Boleyn said...

uii seram lah pulak tengok..

intanurulfateha said...

@Anna Boleyn

sis lg seram kot :"(

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13