Saturday, October 9, 2010

.kejap nanges, kejap ketawa = gila!

.

Salam Readers~

Hari ni mood sedih lagi. Hehe. I ni hari-hari mood sedih kan? Dekat FB pun status semua nak sedih-sedih. I ni bukan jenis yang pandai nak sorok atau cover line. Kalau I tak suka, I akan terus tarik muka. Kalau sedih, memang tak bole nak cover-cover.

I ni hari-hari nangis. Kesian dekat mata neh :") Tadi tengok hindustan, cerita Maan. Part kena potong kaki, kena operate bagai tu dah cukup buat I sedih. Memang mengalir lah airmata ni.. Mengalir tak benti-benti. Pelik betul! I teringat time I kena operate 6 tahun lepas. Please please jangan tanya apa-apa lagi pasal hal tu, nanti I nangis lagi! T__T

I sedih ok. Korang takkan tahu apa yang I rasa sebab benda ni, I seorang yang rasa. So, kalau I nangis-nangis, harap korang faham lah yer. I bukan nak sakitkan diri sendiri, tapi ianya automatik. :"(

Hey hey mata ku sayang...
Kau tahan yer selagi boleh..
Aku janji, lepas semua ni berakhir,
kau takkan mengeluarkan airmata lagi !
Promise Heeee~~
Esok 10/10/10. Cantik kan tarikh tu. Dan tarikh tu jugak lah akan menjadi hari bahagia bagi seseorang yang pernah hadir dalam hidup I masa zaman I sekolah dulu, Encik N. 4 tahun yang sia-sia dengan dia. :") Tapi tak apa lah. Benda dah lamaaaaaaaaa lepas. Tak payah nak kenang-kenang. Huhu. Apa-apa pun, I tumpang gembira dengan hari bahagia dia. Semoga kekal lah sampai hujung nyawa walaupun jauhhhhhhhhh di sudut hati I, I sedih. He he he. Sedih pun nak gelak kan intan neh. Masalah emosi betul. Haishhhh =.="


Tadi tengok FB si F pulak. Walaupun bukan friend dengan dia, dia tak private pun page dia. So, boleh lah I stalk die. Hehe. Dia pulak sangat happy dengan gf baru dia. Alhamdulillah... Dengar cerita dari kembar dia, dia nak bertunang pada tahun hadapan. Alhamdulillah lagi sekali. Semoga kekal lah selamanya. Aminnn~ Bestnyeee... Semua nak makan nasik minyak dahh :")

Dan Si H pula pun happy dengan life dia. Dengar-dengar dah nak mula bercinta semula. Harap-harap semuanya ok ok lahh yerr...Tak tahu nak cakap apa. Senyum jer lahh... Heee :")

I jer macam ni. Tetap sama. Tetap intanurulfateha yang kuat nanges, kuat ketawa, lepas tu nanges semula. Dan sentiasa dan tetap hidup dalam kenangan. :") Tak ape lah. Semua ni pengalaman hidup dan semoga dapat mematangkan diri I. Huh, matang lah sangat... Ok lah, tak tahu nak taip apa dah. Kang lama-lama kang nanges lagi lama.

Ermmm Mama,
Angah nak balik rumahhhhhh!
T___T

Tak nak duduk sini....

Angah rindu Mama, Abah,
Along, Yeop, Adik and Chacha...

Angah rindu nenek sangat-sangat...
Semoga nenek sentiasa sihat :"(

Rindu kawan baik...

Rindu semuaaaaaaaa....
T_____T

Bila semuanya bercampur-campur,
kepala otak jadi tak betul.


JANGAN LAYAN INTAN NI.
DIA DAH GILA!

Bai!

22 comments

joegrimjow said...

selagi ada yg sayang, selagi itu patut bersyukur

sengal ke aku? said...

haha..wa gelak sekejap bila baca ayat mamat mawis mawmaw tuh..ayat mamat mawis mawmaw tu tak boleh blah, nampak sangat ambik kesempatan dengan menggunakan ayat-ayat yg 'islamik' untuk sampaikan hasrat dia kat lu..

Nurul chumel said...

Some people come into our lives and quickly go. Some stay for a while, leave footprints on our hearts, and we are never, ever the same..remember! :)

dudu said...

intan..
sedih lagu nie..
hope u kuat..kihkih..i lak yg over..
ape2 smile always yunk..=)

✿ CikCimi said...

oi oi.sekeh nk??
grrrr!

aLya said...

alya rase pe yg intan rase..almost 2 months tp still x dpat get over..kdang2 kesian tgk kwan2 yg cube cheer up tapi betol ckap intan..air mata 2 mngalir even kite x mntak pon..
be strong yek :-)
alya sdiri pon ngah cube 2k kuat..

mohdhairihassan said...

intan dah gila?
anda si gila kah?
jangan lari rumah k.
lari setempat je..

Rara Nasiha said...

dear, jangan macam ni. tau susah,tapi u kene kuat. jangan bazirkan airmata tu. nanti u jgk yang sakit.

intanurulfateha said...

@joegrimjow

:")

intanurulfateha said...

@sengal ke aku?

die mmg lawak skit :")

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

tenks nurul~

intanurulfateha said...

@dudu

lagu tu mmg sedeyyy :"(

intanurulfateha said...

@✿ CikCimi

tanak T__T

intanurulfateha said...

@aLya

hmmmm i tak kuat :"(

intanurulfateha said...

@mohdhairihassan

anda suka kan saya gila?
nt bole masuk syurga :")

intanurulfateha said...

@Rara Nasiha

lagik u ckp tmu, lagik i nanges!

Heidi Shafiq said...

sugus 20sen..
eskem asam boi nak 5..
biskut tiger 1..

singgit cukup x makcik?

Lovely Emy said...

kesian intan.. hmm.. :(

intanurulfateha said...

@Heidi Shafiq

heidi gile

intanurulfateha said...

@Lovely Emy

emy.............
T_________________T

cik helena said...

itu kire normal lah intan bukan gila sebab masih ade perasaan :)

intanurulfateha said...

@cik helena

hmmmm~ :"(

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13