Sunday, October 17, 2010

.kugiran di tepi pantai, yeayyy!!

.

Salam Readers~

I tekanan gila hari ni. Macam-macam fikir. Banyak sangat problem. Esok ada speaking test MUET. I tak takut pun pasal speaking tu semua, tapi macam-macam dugaan timbul. Mula-mula problem pasal slip tapi dah settle dah. Thanks Nelly! :)

Tapi lepas tu masalah tentang transport nak pergi esok. I kena ada dekat UiTM Alor Gajah (Pusat Exam MUET) dalam pukul 7 pagi sebab pukul 730pagi dah start dah. Dah lah I kena Sesi 1. Tadi ada MUET Module, pergi sana ramai-ramai, sewa kereta. Tapi esok, cuma I dengan kawan I, Ain jer kena. Yang lain semua exam on Wednesday.

Dari UiTM Bandaraya Melaka ni ker UiTM Alor Gajah dalam 30 minit kalau tak jammed dan kalau naik kereta. Tapi masalahnya I cuma ada motor! T_________T Ok, mari nangis laju-laju sekarang. So maknanya I kena gerak dari rumah sewa I neh dalam pukul 6 lebih. Tak boleh gerak pukul 7 pagi. Serius I serabut gila. Saket kepala otak I neh. :"(

Tadi call mama, I ngadu dekat mama. Mama dah risau sebab I cakap, I nak naik motor jer ke UiTM Alor Gajah. Mama suruh mintak tolong sesiapa. Sebab nak gerak subuh, bahaya kot. Tapi I tak nak lah susahkan sesiapa. Tawakal jer lah. Semoga esok berjalan dengan lancar. Amin...

Warghhhh tekanan! Tekanan. Nasib baik I berdua dengan Ain, kalau I seorang, memang I dah melalak dah. Kalau naik cab, RM70 pergi balik. Mana lah ada duit hujung-hujung sem ni. Malas nak mintak mama dah. I rasa, minggu ni dah beratus-ratus I mintak tau. Tak nak lah susahkan mama lagi.

Petang tadi, keluar lepak pantai dengan Geng Lil Monstah. Kebetulan Rose pun ada sekali. So, ajak lah melepak sama-sama. Heeee~~ Jom layan gambar kami.

Sara, Cimi, Intan, Rose

Kami kurus macam model kan?
Hakhak!

Merekalah penyelamat bila I jatuh!
Thanks korang! :")

Dilarang bercium di tempat awam ;p

Heee~~

Best main-main dekat pantai ni.
Lupa nak cakap, ni pantai Klebang.

Thanks sebab selalu menggembirakan I.
Sayang korang ketat-ketat!

I suka gambar ni sebab.....
Errr sebab comel kan?

Tapi ada orang gila cakap,
muka I macam muka nak makan penampar

Siut jer, jeles lah tu tengok I comel! ;)

I tak tinggal tau Bobo I.
Mana boleh tinggal kekasih hati I.
Mesti lah bawak kemana-mana.

Eh, sorry Heidi.
Terletak watermark dekat muka u pulak
Bahahahaha!

Best kan tengok gambar-gambar I.
Seronok kan lepak dengan kawan-kawan.
Masalah hilang sekejap.

Lupa sekejap tentang problem MUET
dan problem lain-lain.

Tapi kan korang..
Korang nak tau tak?
Walaupun I happy-happy
I takkan pernah lupa.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I tak kan pernah lupa dia. :-)

Sengal kan I.
Korang rasa nak sekeh I tak?

Bai!

15 comments

Heidi Shafiq said...

ok fine pic i xde.. ade pun u tutup muke.. madafaka.. balas dendam ni..

bukudiarysofea said...

seriously sweet muet kite sume ni an!

✿ CikCimi said...

luv u too.
dr kl direct ke uma anda taw.
:)

eykameow said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. oh geng lil monster pndai jaga hati sis..harap the gojez pun mcm tu. huhu.. btw, taknak sekeh lah..nak peluk sis..... sis, i know ur feeling rite now.. :') sis comel lah yg muka org gila kata nk lempang tu....gila apa dia nak lempang? x nmpak ke comel tuuu? hehe

.s.o.f.i.a. said...

good luck dear..... take care!!!

Mr feckry said...

lu kurus ek..tgk la nanti dah kawen nanti...comfirm naik..

Linglung said...

derr..gua kenal salah sorang member lu dlm gambar di atas, junior gua masa sekolah..haha..

kem salam sama dia, rospata. ye dak?

Cik Birder said...

intan...nak tanye..is that rospata dalam gbr dgn intan tuh???

/Dayah//Nurul/ said...

ingtkn nak cite pasal exam muet acane. best tak nk speakin t...

smg tabah hadapi sgala cobaannn

nina said...

rasa nak sekeh laju2.haha..okeh tak sis?

Boneka Tak Sakit said...

memamng ngek pown ko nie!!! xhabis igt ex ko! xkasi can pada diri sendiri tu kehdapanan
awa tu perempuan kesetiaan pada yg mencintai je dan tua2 nanti xlaku krang baru tau!

ps aku xslh kan ex ko pown dia nak move on tu hak dia! ko pulak xnak move on asal!!!

dont make ur self look bad la cik intan! ko bukan yer xchantek nie yg aku agak emo nie!!

sekian! aku anomys baik punya xde pown aku nak keji2 lebih just hope ko have a good life xmau pk sgt pasal lelaki yg dah xnak ko..

dia pown mesti nak ko happy!

sekian!
panjang yerrrr! hahaha


ngek la asal xde anyomyes!!!

~amalina~ said...

sweet la gambar paling bawah tu...hope evrything last dgn hepy ending...ameen..:)

Arief Arf said...

good luck for your muet!
X)

iQaChumel said...

sis makin kurus la :(
gila cengkung.da mcm anorexia.
naseb x graduate lg.kalo x da suh
telan mcm2 ubat da .
gambar comel gila kot..belakang ada
pelangi :)

pict last sweet sgttt

Ana Farhana said...

seronok giler korang g kan...
huhuhu

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13