Wednesday, October 27, 2010

.menyesal buat entry tu tadi. T__T

.

Salam Readers~

Dem. Dem. Dem. Menyesal! Itu jer yang boleh I describe sekarang neh. Terasa menyesal sebab buat entry jumpa m**** petang tadi. Nasib baik gambar-gambar I dah delete dari handphone I. Kalau tak, tak sanggup I nak sentuh handphone tu. T___T

Baring-baring, guling-guling, baca nota untuk exam esok petang. Tiba-tiba suasana rumah senyap. Ramai housemate dah tertidur time baca nota. Tapi I pulak tak boleh tidur. Teringat macam-macam. Then pergi toilet, basuh kaki, ambil wuduk. Moga-moga tenang.

Tadi I call encik mutiara lipat tersayang. Borak-borak. Gelak-gelak. Tapi lepas letak telefon, takut balik. Meremang segala bulu-bulu yang ada. Hekhek. Ok tipu. Bulu roma sahaja yang meremang okeyh. Rasa nak call encik mutiara lipat semula jer. Tapi beliau tengah busy kot. Malas lah kacau.

Tadi I dah off lappy, nak baca nota tapi tak boleh nak focus. Bising. Dengar orang karaoke. Malam-malam buta pun nak karaoke. Kalau suara sedap tak pe. Hehehe. Then tiba-tiba teringat macam-macam. Teringat pasal petang tadi tu.

Tensen. I terus on lappy balik dan start taip entry neh. Urghh..rasa macam nak tidur, tapi otak fikir macam-macam. Nasib baik m**** tu tadi tak nampak muka. Kalau nampak, sumpah I pengsan atau demam terus.

Ohh mennnnn.. I dah start takut. Tak nak fikir... Tak nak fikir.. Tak nak fikirrrrrrrrrr!!!!!!!! Ni yang rasa lemah neh. Ni yang rasa nak nangis kang! Waaaa... Tolongggg~~ Asal berdebar-debar semacam neh. T___T

Bai!

14 comments

/Dayah//Nurul/ said...

eh kata nk try ala2 wartawan. tadek apa tu. jgn fikir bbkn k :)

aLya said...

waa..seyes takot..
da la bace mlm td tp seram nk komen..
pg nie baru komen..hikhik

Nurul chumel said...

haha..
nanti cite kat i ye?
i pun penakut jugakz!

amiEra rosE's said...

mimy pown penah tgk m***t kembong coz lemas . sedare mimy sndri . lps balek dr uma sedare 2 nk mndi , tdo sume mak tmnkn . heehe . c(:

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

hahahahha
lemah semngat la tu..
sape suruh pg tgk sis oi..
he3..

✿ CikCimi said...

hi !
sy yg baru lemas dlm sg td.
mari kite kawan nk?

intanurulfateha said...

@/Dayah//Nurul/

wartwan lah sgt
huaaaaaaaa

intanurulfateha said...

@aLya

haha yg taip lagik takot tau!

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

hah, soh ana ceta k ;p

intanurulfateha said...

@amiEra rosE's

waaaaaaaaaa
nyesal gile i tgk
sep bek x nmpak muke!

intanurulfateha said...

@✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

alaa sume org tgk
sis pun gi ah tgk T__T

intanurulfateha said...

@✿ CikCimi

takmauuuuuuuuuuuu!

Anna Boleyn said...

sebab tu klu lemah semangatjgn tengok. mesti teringat-ingat..

intanurulfateha said...

@Anna Boleyn

mnyesal T__T

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13