Tuesday, October 26, 2010

.nak buat yang masa satu dulu neh?

.

Salam Readers~

I neh memang lorat sikit. Kadang-kadang kan, benda kecik pun, susah nak buat decision. Tadi, masa tengah mandi, otak ni ligat berfikir, lepas ni nak buat apa ek?

Nak basuh baju dulu ke?
Nak bersihkan cage Bobo ke?
Nak pergi Tesco ke?
Atau nak study dulu?

Ok ok, pergi solat zuhur dulu lagi afdal kan kan? :) Ok lepas solat zuhur nak buat apa?

Nak basuh baju dulu ke?
Baju I dah banyak kurang ni.

Nak bersihkan cage Bobo ke?
Dah kotor dah cage dia.

Nak pergi Tesco ke?
Nak beli biskut, shower foam,
dan beberapa barang peribadi lain.
Dan dan nak habis time macam ni =.='

Atau nak study dulu?
Esok petang I exam paper HRM
(Human Resource Management)

Haish, kan dah pening semula. Ok, kita anggap jer semua persoalan ni dah tamat. Tapi ada lagi persoalan lain dalam kepala otak I.

Nak pilih Encik Mutiara Lipat?
Atau Encik Lengkung?
Atau Encik Botak?

Semuanya gelap. I neh dah lah gelap. I nak lah cari yang cerah sikit. At least, nanti kahwin, ada potensi untuk anak-anak I cerah dan comel. Tapi, Encik Mutiara Lipat dan Encik Lengkung tu agak cerah~~ Awww~ Heh, kan I dah pening kepala.

See?
Benda remeh pun tak boleh nak decide.
Lemah betul :"(

Eh, I belum lunch lagi!

Nak lunch dulu ke atau
nak buat semua benda kat atas tu dulu?

Urghh pening~~~~~
@.@!

Bai!

24 comments

Encik Tikus said...

gua cadang lu pilih ENCIK TIKUS

keh keh keh

noor afzan said...

saya pun jadi pening sekali.
haha!

Rowena Chasez said...

i pon jadi pening bila baca entry nie..
hehehee~

HaFizRahMaN.com said...

u should be decisive n less crying..waahhahaha =P

ehh i pon HRM jugak...tapi 30hb nnt...this coming paper

Are-Gya said...

sengal..sy lak yg pening!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

pekara kecil untuk orang besar ..pekara besar untuk orang kecil..

♥-- emieysandra --♥ said...

makan la dulu..
bile mkn, baru la ade kje buat semua tu..
~_^

Heidi Shafiq said...

pergi berak dulu..

.s.o.f.i.a. said...

why dont u datang manjung dulu. kita diskas. ha ha............

Nurul chumel said...

encik mutiara lipat?

✿ CikCimi said...

intan !
sape encik bertiga kat atas tuh????

intanurulfateha said...

@Encik Tikus

wekkkkkkkkkkkkk! ;p

intanurulfateha said...

@noor afzan

hihihi;p

intanurulfateha said...

@Rowena Chasez

i punnn
ngaaaaaaaaaaa~~~~~~~~

intanurulfateha said...

@HaFizRahMaN.com

ppr HRM i mcm hrm :"(

intanurulfateha said...

@Are-Gya

huhuhu

intanurulfateha said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

org kecik dan comel ;p

intanurulfateha said...

@♥-- emieysandra --♥

okeeeeeeeeeeeeeeee;")

intanurulfateha said...

@Heidi Shafiq

woiiiiii!

intanurulfateha said...

@.s.o.f.i.a.

jauh! ;p

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

:)

intanurulfateha said...

@✿ CikCimi

rahsia~~~ ;p

Anna Boleyn said...

haha keadaan c's skang ni sama macam hana dulu. suka sangat memberatkan sesuatu and berkira-kira nak buat ni ke yg tu dulu. pdhl mende remeh je.

intanurulfateha said...

@Anna Boleyn

tau xpe
bnde remeh pun pening
huhuhu~~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13