Friday, October 1, 2010

.orang comel mana boleh tidur lambat

.

Salam Readers~

Jam menunjukkan hampir jam 3 pagi. Dan I masih lagik tercongok depan lappy, menaip beberapa artikel untuk exhibiton HR next week. Sangat mengantuk ok. Mata dah rabak. Dem. Penat!

Semalam tidur jam 4 pagi. Buat report dan slide untuk presentation marketing. Petang tadi ada listening test Arab dan Kuiz Arab. Minggu-minggu terakhir ni memang busy sangat. Dan kurang daripada sebulan pulak final exam. Omaigod! Omaigod! Wake up intan! Errr...I memang tak tidur lagi, macamana nak bangun =.="

So, memandangkan dua tiga hari ni I asyik tidur lambat dan bangun cepat, I nak mengishtiharkan cuti untuk diri sendiri. Penat lah weh.. Asyik tak cukup tidur. Makan pulak terlebih. Eh tapi betul lah, bagus vitamin B complex tu, memang betul-betul menambahkan selera makan I sampai duit yang mama bagi I cepat habis! :"(

Tapi yang peliknya, I dah makan banyak dalam minggu ni, makan ubat tu semua, tapi bila timbang, berat I jadik 34 kg. Sumpah pelik! I makan ok, makan nasi sampai habis! Serius ke vitamin tu ok? Atau timbang tu rosak? Takkan semua mesin penimbang yang I naik, semua rosak kot. Ini diskriminasi terhadap orang yang kurus! I nak laporkan pada polis! Huh!

Hmm...I mahu tidur dan rehat sepuasnya. Ntah apa ntah I merapu dalam entry ni pun I tak tau. Dah lah banyak nyamuk gigit I skang ni. Kang I gigit nyamuk ni balik baru tau! Grrr! Ok lah, Salam comel dari intanurulfateha yang comel. Kuikuikui~ Selamat malam semua! Muahh!

Bai!

21 comments

✿ CikCimi said...

gud nite hunn~
:-*

Mr feckry said...

tidur lambat la buat berat jatuh

Ery Farieha said...

hohoho

mmg u jenis yg susah sgt nak naik berat badan kot??

noor afzan said...

thats one of reason berat makin turun.
tak cukup tidur.

.::WaNiE::. said...

penimbang tipu kan??

haritu timbang kat bangi 40

beberapa hari selepas tu timbang kat ...(rahsia hahaha) tetiba 37

pelik tau sadisssss

dotblogspotdotkom said...

34... kurusnye hang... sama berat dengan anak sedara pakcik yang dajah 4.... muwakakakaka

Menjejak Izani said...

perhatian untuk blogger-blogger popular!

http://menjejakizani.blogspot.com/

syaza kelyza said...

alololo sis , jangan tak cukup tido , kang sakit susah :)

hakimfaridzul said...

berat sis 34???
biaq bonar???
hohohohoh

.s.o.f.i.a. said...

B complex memang tambah selera makan. tapi since u jenis kurus, lambat sket nak naik. i pun dulu makan tak hengat2 pas amik vitamin tu, tapi berat tak bertambah LANGSUNG!

but when the time comes, badan dah macam dipam2...... so amik la gambar banyak2 while kurus, sebagai kenangan nanti. he he......

iQaChumel said...

sis..
iQa pun demam.
tp badan makin buntal je.
hahaha

Encik Tikus said...

ahahaha. yelaa anda comel

ish malu la camni said...

yeee. betul tu, tak suka waktu2 cam giniiiiii :(

Nurul chumel said...

haha..i dah nakpak prestasi intan..hahah..

bukudiarysofea said...

muahh !!

♥CIK SHA♥ said...

34??kurus sgt tu syg..takpe..pelan2..maybe efek die nk bg bdn naik lmbt sket kot..since intan jenis yg berat bdn susah nak naek..

haa..tidur tak cukup pun 1 of d reason bdn susah nk naik tau..

Esah Anang said...

diri kita...kita yang jadi tuannya, depen to tuannya nk jadikn camne, nk gemok ke kurus ke...nk apa2 ke..hihihi x dopat lah den nk bantu.

cik helena said...

rindu kamu..g ke umah aus arini?

naz said...

tidur lambat baru comel mata pandah ahaha

Hariz said...

Selamat malam.. ntok malam nie :) hehehe

enyheartsdiamond said...

lepas midsem, mesti bz gila2 kan? haishhhh :|

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13