Saturday, October 16, 2010

.pad baru

.

Salam Readers~

Tekanan perasaan. Tekanan! Tekanan! Tekanan. Haish, I kalau tekanan mesti tak boleh nak sorok-sorok. Ciskek betul. Hati jadi membara. Rasa nak meletup, nak pecah kepala, semua lah. Tapi tak pun, last-last melalak, mata rabak. Bagus.

Semalam keluar overnite dengan Rose. Tengok movie, makan mcd. Tengok cerita The Child's Eyes 3D. I banyak jerit dari tengok. Cilakak punya cerita. Bikin gua tekejut jer. Rose lah tu nak sangat tengok. Haishhh =.="

Dalam beberapa hari ni, I banyak spend time dengan Rose. Share problem. Dulu tak ada lah rapat sangat. Tapi since kami mengalami masalah yang sama, rasa selesa pulak. Dah 3 hari dia tidur rumah I dan semalam I tidur rumah dia pulak.

Hm..Actually I nak ceta benda lain sebenarnya. Kan hari tu, I ada bela ikan. Tak sampai sebulan, ikan I mati. :"( So, I ingat nak bela pet baru. Actually dah ada dah pet baru I tuh. He he.

Cuba teka apa pet baru I.
Siapa dapat teka, I kasik hadiah.

Hadiah :
Dating dengan I
Mau?

Mesti tak ada siapa nak kan?
=.="

Bai!

16 comments

cik QasehThya said...

hamster?..hehe
tak pon turtle... :)

Bazilah said...

sugarglider?

nurul riza said...

tak dpt nak tekalah pet baru intan..jgn terlalu ikut perasaan sgt..

iQaChumel said...

hee...
yes yes...
bela hamster kan..?
xpun panda.baru sama cm mata.
hij...gurau gurau :P

fndrocka said...

Cicak

.s.o.f.i.a. said...

bila nak mai tdo my house lak.......??? =)

Heidi Shafiq said...

eh.. yg hari tu cimi pijak pet u ke?

MuJE said...

tikus belanda

nina said...

rabbit kot.

/Dayah//Nurul/ said...

bela kucing kot. bela burung. bela hamster. bela ikan puyu.

dak eina said...

hamster!!! :)

Syida Shukor said...

sugar glider !

Mr.Ix said...

u bela ikan laga ke dulu? cmne la leh mati...ikan laga kn lasak skit....

bela kucing ker?

Nurul chumel said...

i tau ape dia!!~

Mr feckry said...

gua nak bela singa la

Anna Boleyn said...

hamster (tengok entry td) kehkeh. cepat bg hadiah cepat! ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13