Wednesday, October 13, 2010

.penenang hati

.

Salam Readers~

Tidur lambat, bangun cepat, sebab kelas pukul 8.30 pagi hari ni. Malas-malas nak pergi kelas. Kepala pening banyak nangis, mata sakit.. Semua sakit.. Tapi kena pergi kelas jugak sebab ada presentation. Tiba-tiba budak rumah cakap, kelas batal. Slide untuk presentation kena print out dan submit malam esok time test. Ok, noted.

Tak tidur semula. On lappy, cari gambar dan bahan untuk public speaking esok. Speech belum hafal. Rasa nya baru 30% hafal. Tajuk? Shisha, does it bring prosperity or disaster. Tak ada gambar shisha yang sesuai. Bila google, semua gambar mat salleh, pak arab. I need malay.

Exam dah tak lama lagi. Test minggu ni berlambak-lambak. Khamis malam ada test, Jumaat pagi ada test. Isnin ada MUET. Tapi hati tak tenang. Bila tak tenang, nangis-nangis. Tapi problem tak solve jugak. Dah tau, tapi buat jugak. Bodoh kan? Bila tak tenang, mama cakap, pergi solat. Nanti tenang. Apa-apa pun, kena dekatkan diri dengan tuhan. Bila kita susah atau senang, Dia sentiasa ada. Kalau belum solat, pergi solat cepat. Nanti kita akan tenang. It reali works.

Tenang kan? :)

Ok lah, I nak pergi lunch dan need to take some milk then start study. Tulang-tulang ni asyik sakit-sakit jer. Dah lamaaaaaaaa sangat tak minum susu anlene tu since sekarang dah tak ada siapa-siapa nak ingatkan. I kan jenis yang "rely on someone". So tak ada maknanya nak minum kalau orang tak ingatkan? Hiks! :)

Bai!

7 comments

Nurul chumel said...

syg..pegi minum susu tau!
tulang dah sakit tu..

dak eina said...

guna gmbr sendiri xbole ke sis...sis kan ada gmbr tu..huhu pape pon gud luck sis!!

rindunya nak stdy :(

rohanazainal said...

u.. don't be sad anymore! u awez hurt your feelings.. be strong..! i'm really sure u can stand it!

mia said...

saya pon mcm akak..suka nanges..huhu..

AyuZ DeathWisH said...

lapa gak ni~
nak itot~

Mr feckry said...

minum susu banyak2, bagi kuatkan badan lu

♥-- emieysandra --♥ said...

tol tu..
solat & zikir adalah penenang hati..
~_^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13