Saturday, October 16, 2010

.pet baru saya!

.

Salam Readers~

Hai hai hai. Kali ni I nak memperkenalkan pet baru I. Mesti lah seekor hamster! Tak kan seekor hamzah pulak. Har har har.

Comel kan beliau tidur.
Heee~

I namakan pet I neh dengan nama Bobo. Sebab I suka nama bobo tu. Sentimental value. Tak memasal. Sikit sikit nak sentimental value. Pang kang! =.=" Actually I bagi dia nama Bobo sebab hamster neh boroi. Haish.. Sekeh sekali baru tau. Geram betul!

I ni penakut sebenarnya. Even dengan kucen pun I geli. Hehe. Tapi hamster I ni baik. Diam jer. Dia tak aktif sangat. Buat masa ni, I letak dia dalam bekas macam akuarium ikan. Nanti ada duit lebih, I nak beli sangkar dia. Yeayy! Hamster ni kawan I yang kasik sebab dia ada banyak hamster.

Tengok!
I dah tak takut dahh :)

Haipp!
Abaikan muka I yang sakai
dan mata yang rabak tu
=.="

Lepas ni I dah tak sedih sedih lagi. I akan isi masa lapang I dengan main dengan Bobo. Heee.. Kalau ngantuk-ngantuk time study, boleh kacau Bobo. Dan abaikan lah keadaan rumah sewa I yang macam kapal karam tuh.

So, pemenang untuk soalan "Cuba teka apa pet baru I." tu di menangi oleh ...........

Jeng jeng jeng!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
cik QasehThya

So, bila kita nak dating?
Hiks! :)


Bai!

36 comments

hamzah ian said...

fuh.. ingt name hamzster nama gua tadi.. har har har

Ery Farieha said...

i dah biasa dgn kucing

mmg x reti layan hamster

sbb x reti manja2 mcm kucing

heheee

hannafauzann said...

aww . comel ! my bestie pon bela hamster and dia ade 5ekor anak .
cute gila + kecik ! geram je nengok . hee

SyUhAdA said...

comey nye hamster tu..
bobo~
mcm nme hamster kwn syu...

aLya said...

betol2..
pet can heal u..hehe

...orkid...edyliyne... said...

...comelnya dia, sis...
...hai sis...dah lama tak lawat blog sis ni sebab dekat USM ni internetnya block sis punya blog...
...eh...pening pula...block and blog...
...hehehe...
...sis bela sekor je ke?...belalah banyak2...hehehe...saja je...
(n_n)

eykameow said...

BOBO? haha nme mcm kak bobo eyka.. hehehe eee eyka takut pegang.. tp mcm nak bela je dari dulu... tapi... tulahh.. takutt... huh. sis, sis cukup tdo x??!

Heidi Shafiq said...

sekor je? bela la sepasang.. bosan2 study bleh tgk dorang mengawan kasi cuci mate.. format! :P

░♥si lampu neon♥░ said...

hahaah aku pon bela guinea pig sebab tgh sedih2..huhu harap kesedihan tu leh hilang

Nadia H. said...

bobo tu nama bestfriend i..hahaha..

Rowena Chasez said...

comel ooo hamster u..
nak pinjam 1 hari boleh??

cik QasehThya said...

huhuhu...
jom dating..
tapi bile??..*asl tnye intan balik adieh~*
hehehe

Anna Boleyn said...

hehe dah ada pet baru! congrats. tak de lah rs sedih lg pasni kan kan kan? hope kehadiran bobo ley happy kn c's.. .:)

iQaChumel said...

comel gilak la..tembam..
haah..aha..geli kan dgn kucing :P
pasni xyah la nges2..
bobo kan ada. :)

.s.o.f.i.a. said...

argh!!! tak jadik ajak u mai tido kat umah...... i geli furry animals!!!! =)

Are-Gya said...

wah da de kawan baru...oyey3..jage bebaik ok.. =)

Nurul chumel said...

adoi..
nama boyfriend ku sama dengan hamster intan!! hak3!!~
anyway, semoga intan kembali happy semula!!~ i suka sangat tengok u happy!!

http://nurulchumel.blogspot.com/2010/10/intanurulfateha-tolong-jangan-menangis.html

♥CIK SHA♥ said...

eh eh..nama hamster intan same dgn hamster sis yg dah mampuih tu la..huhu..skang hamster tggl sekor je nama momo..

intanurulfateha said...

@hamzah ian

klu bg name hamzah, gua x leh cium hamster tu ;p

intanurulfateha said...

@Ery Farieha

alaaa i takut kucen :(

intanurulfateha said...

@hannafauzann

i bru je nk blajar sket3 hehe

intanurulfateha said...

@SyUhAdA

comel kan kan heee

intanurulfateha said...

@aLya

hope so =)

intanurulfateha said...

@...orkid...edyliyne...

bela sekor dlu
nt sis beli sangkar besa sket, bru bela 2 :)

intanurulfateha said...

@eykameow

heeeee bobo tu kan name... emmmm name die mse 1st sis kenal die dlu >.<

intanurulfateha said...

@Heidi Shafiq

ah x mo
hilang ilmu gua ;p

intanurulfateha said...

@░♥si lampu neon♥░

hrp3 cmtu la ;)

intanurulfateha said...

@Nadia H.

same plak ;p

intanurulfateha said...

@Rowena Chasez

mekasihhhh
nk pnjam x leh
wek! ;p

intanurulfateha said...

@cik QasehThya

u dtg mlk, u ctc i k! =)

intanurulfateha said...

@Anna Boleyn

hrp3 cmtuh lahh ;)

intanurulfateha said...

@iQaChumel

mmg bobo ade
tp klu sis pluk cium bobo, die x peluk cium sis balik T__T

intanurulfateha said...

@.s.o.f.i.a.

hahahhaha u takut ekk ;p

intanurulfateha said...

@Are-Gya

hehe tq ;p

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

huuu tenks sygs~

Ana Farhana said...

intan kemas umah...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13