Thursday, October 21, 2010

.segala yang indah, ada disini!

.

Salam Readers~

Siapa suka online shopping angkat tangan. Cepat! Cepat! Ok dah, turun tangan. Pening bau keti-ak korang lama-lama. Kuikuikui~ Hari ni I nak share satu online blogshop yang jual macam-macam. Pernah dengar tak Butik eDast? Kalau tak pernah, meh I review sikit.

Sekarang kan dah trend pakai tudung ala-ala gipsi and jamaican kan kan? Tau tak camna? Meh I tunjuk mehh.

Ni lah selendang gipsi tu. Baru RM25. Murah kan? Hari tu I beli kat Jusco RM30 tau! Dah habis tawar dah tuhh. Tsk! :-( Tapi kat sini, ada banyak! Banyak warna pulak tuh~~

Yang ni pulak, selendang Maira. Ombray+Crumple. Ni pun cantik jugak kan kan? Harga sama, RM25.

Yang ni lah selendang Jamaican tu. Cantik kan? Dah lama I carik. Tak sangka kat Butik eDast ni ada! Harga pun sama, RM25. Murah kan kan? Nak beli borong pun boleh tau!

Tengok kakak ni pakai.
Cantik kan kan kan?

Comelnyaa kalau pakai brooch macam atas ni.
Klik SINI kalau nak jadi comel jugak.

Selain dari tudung, selendang, Butik eDast ni pun ada jual benda lain. Ada Blouse, Legging, Jacket, Maxi, Long Dress, Pashmina, Anak tudung, Headband, Cincin, Sepit Shawl, Hanger Shawl, Pin tudung, Sanggul, dan macam aksesori lain!

Ada macam-macam jenis tudung, macam-macam jenis selendang. Korang pilih jer mana korang suka. Sebut jer nama Intan, mesti dapat murah punya! Muahahaha!

So, apa lagik. Jom terjah Butik eDast! Err sebelum tuh, Butik eDast ni bukan dalam alam maya jer, dalam alam realiti pun ada!

Datang jangan tak datang! :)

Bai!

14 comments

Pinky Pixie said...

shawl pelangi n crumple tu chantek!

hamzah ian said...

fuhyoo.. lawoo

Rowena Chasez said...

ehhh..
tak sabar nak g study kt shah alam..
leh g butik itu ..
hehee~

syaza kelyza said...

wahhh ! taman sri serdang , dekat jek la dengan rumah , hehehe

nyna amani said...

kat sini lagi murah..rm20..meh datang sini..
:)

iQaChumel said...

alala...
lawa nye tgk tudung2 ni.
tp bila nak pakai tak reti :(
huhu

Nurul chumel said...

wow! terasa nak shopping!
gatalnye tgn i! meowww!!! :)

intanurulfateha said...

@Pinky Pixie

byk lagik shawl antek3
gi lah usha butik edast :)

intanurulfateha said...

@hamzah ian

wehhh
gi belikan utk bunga weh ;p

intanurulfateha said...

@Rowena Chasez

dpt uitm shah alam ke sygs?

intanurulfateha said...

@syaza kelyza

dah dkt tu, leh slalu gi kan? ;)

intanurulfateha said...

@nyna amani

heee yeke?

intanurulfateha said...

@iQaChumel

bli jer dlu
nti pndai lah pakai :)

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

heeeeee :")

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13