Sunday, October 31, 2010

.sesak nafas dalam asap yang banyak

.

Salam Readers~

Update secara laju zup zup zupppppp sebab kejap lagi nak pergi study dengan kawan dekat library. Semalam tidur tak berapa lena. Dengan nyamuknya, dengan sejuknya. I tidur dalam keadaan berselubung selimut. Sumpah menggigil kesejukan! Nyamuk pun cari pasal. Grrr.

Lepas tu, bangun awal pagi sebab budak rumah mejoriti ada exam pagi ni. I jer exam sebelah petang. Tapi badan liat nak bangun. Then orang tu pun ada call I, kejutkan I sebab semalam I pesan suruh kejutkan kalau beliau bangun awal. Mekasih ye sayang. *wink

Tiba-tiba rasa sesak nafas. Ah, dem. Asal banyak asap ni? Rumah terbakar panggil bomba ke? Bomba datang berlumba-lumba. EH, macam lagu masa kecik-kecik tu ke? HAHA. Over plak I ni kan?

Ok, sambung cerita. Bila da asap banyak-banyak tu, mesti lah susah nak nafas, ye tak? I nye saluran pernafasan neh dah lah kecik. Tak leh terima asap banyak-banyak sangat. Shisha tak pe. Keh keh keh~~

Then I bangun, tengok rumah dah penuh dengan asap. Bau asap neh dah tau dah asap apa. Hmm Jabatan Kesihatan tengah buat fogging. Maybe sebab ada kes denggi kot kat kawasan rumah sewa I neh. Selalu jugak doang datang sini buat fogging.

Tapi kan, kalau nak buat fogging, inform lah awal-awal. Ni tak. Main terjah jer. Kang kalau ada yang mati sebab sesak nafas macamana? Sendiri mau ingat ah. Hmm banyak benda nak share. Pasal lelaki gila sex malam tadi. Tapi, tak sempat nak taip panjang-panjang. Masa amat mencemburui. Cewah.

Okie dokie.
I nak pergi library.

Wish me luck untuk exam petang ni!

Bai!

18 comments

emma said...

asap masuk lalu celah2 lantai.....
macam kat kayangan....
hukhukhuk....

HaFizRahMaN.com said...

pok cik yg buat fogging tu mesti dah inform..tapi u tdo xsedar..hahaha

starzieti said...

eh, kene kacau ngan laki gile sex ke?

noor afzan said...

good luck sis!

Mr feckry said...

hindari la denggi sejauh-jauhnya sebab sakitnya sangat la teruk, sumah gua dah kena. tobatlahuommm!

cik @!en said...

good luck ya!!




bdw. i love your header!! suke3!! hehe

Encik Tikus said...

gudluck dear

aLya said...

gud luck intan!!!
wish u all da bez :-)

/Dayah//Nurul/ said...

all the best. sy pon ada exam ptg bsok, jgn tido time exam

intanurulfateha said...

@emma

terasa mcm duduk dkt kayangan jerr ;p

intanurulfateha said...

@HaFizRahMaN.com

mne deeeeeeeee ;p

intanurulfateha said...

@starzieti

nt ah i ceta k :")

intanurulfateha said...

@noor afzan

tenkiess sis~~

intanurulfateha said...

@Mr feckry

ye ke?
tkutnyeee

intanurulfateha said...

@cik @!en
tq~

intanurulfateha said...

@Encik Tikus

:) heeee tq~

intanurulfateha said...

@aLya

tenks alya~

intanurulfateha said...

@/Dayah//Nurul/

x pena tido
klu nantok sgt, i kuar awal hehe

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13