Wednesday, October 20, 2010

.teruskan berdoa untuk Izzati

.

Salam Readers~~

Banyak sms yang I dapat hari ni. Semua berita yang menggembirakan. Alhamdulillah...

"Nurse kata Izzati ok. Pejam celik, pejam celik.
Tapi dia masih guna bantuan oksigen"

"Izzati akan beransur pulih macam biasa.
Darah dalam perut tu sebenarnya luka dekat limpa.
Doc cakap boleh diatasi. Jangan risau"

"Izzati dah boleh betul-betul bukak mata
da faham apa yang kita cakap dengan dia.
Dia dah boleh angguk-angguk tanda faham.
Cuma tak boleh bercakap lagi"

Ya Allah swt, walaupun berita gembira yang diterima, I still rasa sedih. Betapa besarnya ujian yang Allah swt beri pada Izzati. Ya Allah swt, berilah Izzati kekuatan untuk terus melawan penyakit dan terus hidup macam orang lain.

Kawan-kawan, tolong jangan berhenti berdoa untuk Izzati. Semoga doa kita semua di makbulkan Tuhan. Aminnn....

NEW UPDATE:
Tadi kawan I yang study dekat UiTM Merbok, Hazril Hafiz dah pergi melawat Izzati. Keadaan Izzati stabil. Dia sedar dan faham apa yang orang cakap. Cuma dia tak boleh cakap. Hafiz cakap dia sedih tengok keadaan Izzati. Kaki kiri dia macam teruk. Dahi kiri berjahit.

Semalam Hafiz tanya I, kalau Izzati sedar, ada apa-apa pesanan tak? Then I cakap "Cakap dengan Izzati, I sayang dia". Then tadi Hafiz tunjukkan lah sms tu pada Izzati. Dia tak mampu nak cakap apa-apa. Dia cuma geleng kepala dan airmata dia mengalir... :-( Ya Allah.. sedihnya.. Izzati.. Cepatlah sedar sayang...

Hafiz, thanks sebab melawat Izzati. Kalau you pergi tengok dia lagi, tolong update dekat I yer. Thanks sangat-sangat. Cuma Allah swt yang boleh balas jasa you.

Bai!

16 comments

HaFizRahMaN.com said...

ok no probs...ada pa2 i bgtw u nanti...u tu jangan la nagis je...zati mesti xnak u nangis je...be strong for her....sabtu kalau datang bgtw la

.s.o.f.i.a. said...

apa kata pas exam u pi SP jenguk dia.....??? u'll feel better.....

cik helena said...

sedih baca,, :(

/Dayah//Nurul/ said...

smg cpt sihat zati !

iQaChumel said...

iQa doakan kawan sis
cepat sembuh dan semakin
beransur pulih dr hari ke hari.
amin.
sama sama doa kan eh.

intanurulfateha said...

@HaFizRahMaN.com

mne de nanges
u neh kntoikan nape? ;p
huhu

x cnfirm lagik
pape nt i bgtau k

intanurulfateha said...

@.s.o.f.i.a.

mmg nk g tgk tp x cnfirm lg

intanurulfateha said...

@cik helena

kite lg sedey sis :'(

intanurulfateha said...

@/Dayah//Nurul/

aminn~~

intanurulfateha said...

@iQaChumel

iyee
tenks iqa!

Anna Boleyn said...

alhamdulillah, dia makin okay. sayu je baca entry c's ni. huhu

intanurulfateha said...

@Anna Boleyn

tlg doakan same ye hana~ :)

HaFizRahMaN.com said...

@intanurulfateha terkantoi nangis disitu =P

intanurulfateha said...

@HaFizRahMaN.com

haha diam er ;p

Lady Waleane said...

salam. tak sangka blogger yg sy suka melawat i kawan kepada junior sy di hostel smgr dulu. semoga zati akan kembali sembuh seperti sediakala. sedih sangat dapat berita kemalangan yang menimpa dia. :'(

intanurulfateha said...

@Lady Waleane

insyaAllah
zati akan smbuh mcm sediakala :)
sama3 kite doa yer ^^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13