Sunday, October 31, 2010

.three layer tea

.

Salam Readers~

Sepanjang 23 tahun, 10 bulan dan 3 minggu, 23 jam, 46 minit dan beberapa saat I hidup dalam dunia ni, hari ni baru first time I minum air 3 layer tea. Gila ketinggalan zaman! Hihihi. Sebelum ni pernah dengar dari kawan jer. Tak terfikir nak rasa. Tapi pagi tadi, time I breakfast sorang-sorang dekat mamak, tiba-tiba teringin.

Korang pernah minum tak?

Tapi sedap gila air neh wehh.. Ada 3 lapisan. Kalau I tak silap, lapisan bawah sekali tu gula merah, then susu, atas sekali baru teh. Hmmm...rasa macam gila pulak pergi breakfast sorang-sorang since I neh penakut. Kang kena culik pulak. Hehe. Tapi mamak yang I lepak neh betul-betul sebelah campus I. So, no worries! :)

And nasib baik ada wifi kat mamak tu. Boleh la I online twitter & FB. Actually I nak buat revision dengan kawan I, sebab petang tadi ada exam account. Sementara tunggu kawan I sampai, I makan lah dulu. Ada orang ngorat pun I buat tak tau jer. Cewah! Heee~~

Ini kawan I, Rawiyah.

Rasanya boleh kira dengan jari
berapa kali I pergi library sem ni.

Keh keh keh!

Bai!

34 comments

+ RyNe_0n9 + said...

cam besh je air tu..kene crik ni..
klu ryne..sem 1 je muke menempek kat lib..skrg..haremmmmmm...xde..huhu

noor afzan said...

gigih nak score punya pasal baru lepak library eh.
haha~

hamzah ian said...

i like shawl.. bulat bulat

Nurul chumel said...

wow!
khusyuk nya intan study!
:)

♥CIK SHA♥ said...

betul ke sedap intan??nnt sis nak try la..ari tu tengok je kat menu..nmpk macam pelik..takut nk try..hehe..since intan kata sedap nnt boleh la try..

good luck for ur exam..^_^

misz nana said...

tp nana bru je dpt taw.. haha..
lagi ketinggalan zaman lah neh.. huhu

cik EPAL said...

air 3 layer ni memang terbaik ah. try gak buat kat rumah. tapi tak jadi layer pon. ahaha

eykameow said...

ushh air tu minum macam tu je ke?? takyah kacau dulu? hak2.. *tgh jakun ni...sbb tak penah minum... ngee.

siss, goodluck!!!

Encik Tikus said...

lawa lah si rawiyah tue, keh keh keh

bukudiarysofea said...

jaket lawa !

misz benida said...

kite pon xpenh minum air tu..

tapi penah mnum air 3rase???

teo ais limau laici.

mula2 rase teo,limau dan terase laicinye.

wa kaljis said...

sedapkan?? tp klu minum selalu boleh kencing manis hehe.. sy pun jarang minum air ni.. sekarang mungkin dah masuk 13 tahun 3 bulan 13 hari dah tak minum.. nanti nak try lagi.. :)

~miszirdawaty~ said...

kat sbh pggl tea C kot,
xbrp nk ske minum,
:)

Mr feckry said...

dulu gua tukang bancuh air kat kedai, gua buat nes 3 lapis.

intan_blur said...

uiksss...salam..rajinnye dia...baru 1st time nampak dia rajin.. :p

Cik Rara said...

haha intan brani nye u mkn sorang2 kt d'mamak tu..! kagum2..ngeee
nnt nk try jgk la 3 layer tea=)

intanurulfateha said...

@ RyNe_0n9

hehe bese lah tu
tym exam, aman sket study kt library :)

intanurulfateha said...

@noor afzan

haha mestilah sis!

intanurulfateha said...

@hamzah ian

i like it too! :")

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

hahaha well~ ;p

intanurulfateha said...

@♥CIK SHA♥

sedap sis!
try lah~ :")

intanurulfateha said...

@misz nana


ekekkeke
kite same jer nana oiii~

intanurulfateha said...

@cik EPAL


itu lahh psal
eh u buat dkt rumah sndiri?
wahhh hebat~

intanurulfateha said...

@eykameow

kene kacau dlu
kalau tak nanti die pahit sbb teh tu kan pahit
try tau!

intanurulfateha said...

@Encik Tikus

hoiiiii gatal!

intanurulfateha said...

@bukudiarysofea

orgnye x lawa ke sara?
heihihi

intanurulfateha said...

@misz benida

x pena!
sdap ke?
tkut saket perut kang

intanurulfateha said...

@wa kaljis


hahahha perliiiiiiiiiiii ekkk ;p

intanurulfateha said...

@~miszirdawaty~

ouhh ye ke
tea C ek

intanurulfateha said...

@Mr feckry

sedap ke/
buatkan utk i! ;p

intanurulfateha said...

@intan_blur

alaaa kak intan perli kite lah tu :(

intanurulfateha said...

@Cik Rara

i berani mati! ;p

AM SYA said...

i pon xpenah try uuu~ T__T

Mr.Ix said...

sure la pasni i cri gak tea 3 lapis ni...haha

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13