Tuesday, November 9, 2010

.3 layer tea KFC terbaekkkkk!!!

.

Salam Readers~

I tak ingat bila KFC keluarkan 3layer tea tapi since I nampak iklan dia dekat surat khabar, I terus macam orang kena pukau. Zzz. Nak pergi KFC asyik tak sempat jer. Kalau KFC ada buat delivery kan best. Kan kera kan kan kan? Ngeee~

So semalam, adik I, Yeop nak pergi bank. So, I cepat-cepat sms mama, cakap nak pergi town dengan Yeop sebab nak pergi KFC sekali. Mama cakap, "Ok, balik cepat. Bawak chacha". I pun berdesuppppp siap-siap. Tengah pakai tudung, chacha cakap, "Angah ni sangat cantik lah" HAHA. Chacha ni memang banyak mulut. Macam tau-tau jer I nak keluar. Nak ikut lah tuh!~

Banyak nak cerita pasal chacha, tapi next entry lah ekk. Ok sambung cerita tadi. I pergi bertiga jer, Yeop yang drive, I & Chacha. Then sampai KFC, tak tau nak order apa. Yeop cakap tak nak makan sebab dia dah makan dekat rumah.

So, I order jer lah 1 set dinner plate, nugget, cheesy wedges. Then ada air baru yang KFC offer. Air strawbery yogurt untuk Chacha, Air oreo ape ntah untuk Fara dan air 3 layer tea untuk I! Yeayyyy! Yeop minum air Pepsi dalam set dinner plate tu sudeyyh. Hihihi.

Nyum nyum~

Lapar sangat ke dik?

Chacha suka makan coleslaw

Dah, tak payah nak tengok mata I lama-lama.
Jangkit nanti, padan muka!

I jumpa Fara dekat KFC semalam.
Beliau adik angkat I masa zaman sekola dulu.

3 layer tea

Ni kali kedua dalam seumur hidup I, I minum 3 layer tea. 1st time minum dulu, I minum kat mamak jer. Huhu. Minum sorang-sorang plak tu. Kental betul. Huhuhu~ I ada buat review pasal 3 layer tea tu dekat SINI.

I ingat nak pergi KFC lagi hari ni. Dekat Muar ada 3 cawangan KFC. Satu dah pergi semalam, satu jauh dari rumah dan satu lagi tengah renovate.

Kalau I pergi KFC semalam lagi sekali, segan lah.
Nanti abang cashier tu cakap I batak KFC.
T___________T

Padahal I cuma batak 3 layer tea jer.
Hihihihi.

Bai!

36 comments

Is said...

berkenan pulak kat 3 layer tea tu.

Amanda Sasha said...

sodapnyer!!! nak 1

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

tgk intan makan kfc.. sumi pun rasa nk makan kfc jugak ni..

Cik Jari said...

sedapnye..nak tea tuh

Admiral Hafiz said...

Batak 2 ape ye?

haha...sedap ke?
dulu pnh minum kat mamak je
fuh, bkn men mahal lagi


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

noor afzan said...

tiba2 teringin kfc juga..
huhu~

iRa~" said...

sis!
serius ke sedap?
haha
ira xpnh mnum pon SEUMUR HIDUP!

fiq said...

aritu fiq order teh 3 layer ni kt kfc pastu cashier tu ckp x jual. sampai ati. kempunan nk minum =(

Noor Faezah Mazli said...

sedap ke intan? nak try jugak la. huhu

liyana aziz said...

sedap x kfc punya?? never taste it before..

kembatolo™ said...

batak?
hahahaha

Fitrihadi said...

wah sesi menambahkan berat badan ke?? takpe makan je apa yg ada... biar berisi skit hehehe

♥-- emieysandra --♥ said...

wah..nk try gak air tu!

iQaChumel said...

sis rasa muka chacha tu ada macam iqa tak?comel kan.lalala
iqa xoenah rasa.teringin juga.
nantila.hee
mata semakin stim =D

♡ Sutera Kasih ♡ said...

mcm sedap jerkk 3 layer tea kepci tuu..nnti nk try laaa!!

Liya Laa said...

awak .

hak hak. pjm gambar :)

nak tag kawan kat fb :)

nanti saya remove :)

thanks :)

Syazwana said...

lamenye tak makan kfc!!
waaaa
hukhuk
xD

✿ CikCimi said...

hahaha.
batak ke jakun ea?

intanurulfateha said...

@Is

try lah! :)

intanurulfateha said...

@Amanda Sasha

dah abes :P

intanurulfateha said...

@☺[ai][sUmi]☺Chan

cpt pegi! :P

intanurulfateha said...

@Cik Jari

beli lah :P

intanurulfateha said...

@Admiral Hafiz

mcm extremely love it :P

intanurulfateha said...

@noor afzan

try lah kak :)

intanurulfateha said...

@iRa~"

serius!

intanurulfateha said...

@fiq

aik..knp x jual?

intanurulfateha said...

@Noor Faezah Mazli

sdap!

intanurulfateha said...

@liyana aziz

sdappp sgt! :)

intanurulfateha said...

@kembatolo™

:P

intanurulfateha said...

@Fitrihadi

xkn gmuk punye :P

intanurulfateha said...

@♥-- emieysandra --♥

cpt try!

intanurulfateha said...

@iQaChumel

x sme lgsung :P

intanurulfateha said...

@♡ Sutera Kasih ♡

try la :)

intanurulfateha said...

@Liya Laa
ok :)

intanurulfateha said...

@Syazwana

cpt gi! :)

intanurulfateha said...

@✿ CikCimi

siut cimi :P

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13