Thursday, November 11, 2010

.berdebar-debar jantung aku

.

Salam Readers~

Lepas zuhur tadi I tertidur. Ngantuk sangat sebab bangun awal pagi tadi. Mama ajak breakfast kat luar dengan abah. Then kul 4pm tadi tersedar sebab adik I ketuk pintu sebab cakap kakak I call handphone I banyak kali, tapi I tak angkat. Tengok both handphone ada banyak missed call. Tapi nombor yang di nanti, tak ada. Maksud I, nombor ekor. Ok, bai.

Hm..korang pernah rasa berdebar-debar tak? Bila korang suka orang tu, lepas tu, korang nampak dia dekat mana-mana. Tak kira lah, dalam alam maya atau nyata. Shit. I berdebar-debar gila. Tak tau nak tegur ke tak. Pikir beribu-ribu-ribu-juta-million-zillion kali sampai lah I bukak blogger.com and terus tulis entry ni. Dem. Tak suka rasa macam ni.

Tiba-tiba I teringat satu group dekat FB. "Saya suka tengok dia online, tapi saya takut nak tegur". Masalahnya orang yang I suka, I tak add FB dia. Kalau add pun, dia tanak approve kot. Sob sob sob.

Tadi tidur mimpi best.
Rasa tak nak bangun.
Spoil betul adik I ketuk-ketuk pintu.

Aku ketuk kepala kau balik kang!
Grrr!

Bai!

8 comments

iQaChumel said...

hahah aha.selalu mcm tu.
berdebar debar nak tegur org tu.
walaupun tapi xnak.erkk

ahmad jo said...

wat selamber je.. malu2 tapi mahu gtu kan,.. hak3

Puteri Iqa Izyan said...

skang hari2 rasa mcm tuh :p

yuyuEyuliAnayusOf said...

ujian kan sis intan :)
Allah uji pada hamba- hamba nye yg saba je :))

intanurulfateha said...

@iQaChumel

itu lahh haishh :(

intanurulfateha said...

@ahmad jo

mmg lahh
tp klu die x lyan, lg malu tau :(

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Tsk.. adik ni memang btul2 kacau la. lenkli kena letak sign 'jgn kacau orang tengah mimpi indah' depan pintu bilik la yang. ehehe.

intanurulfateha said...

@0sh!Nz d' sen0r!ta

huhu :P

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13