Tuesday, November 30, 2010

.boyfriend i comel, boyfriend korang macamana?

.

Salam

Bertemu lagi kita dalam segmen flashback. Tiba-tiba I rasa macam tengah tengok drama TV siap ada segmen flashback bagai. =.= Dah lama tak feeling gediks, comel dan sewaktu dengannya macam korang korang yang ada boipren. Seronok baca entry korang. Ok tipu. Sedih sikit sikit sebenarnya. Sikit jer. Tak banyak pun. :P

Dan tiba-tiba I rasa macam nak berangan selama 2 saat yang konon konon I ada boipren.. Hihihihi. Mari mari!

I ni jenis selalu bangun lambat. Bila I bangun tidur jer, mesti capai handphone and cepat-cepat sms boipren I. "Good morning B....Heeee"

Itu ayat perli oke =.=

Boyfriend I jauh. So, kalau rindu, selalu lah MMS. Tak semestinya hantar gambar sendiri. Gambar aktiviti harian pun hantar jugak. Kikikiki. :P

=)

Bukan setakat sarapan pagi, time makan waktu lain pun, nak jugak tau apa yang boipren I makan. Hihi.

Walaupun cuma makan megi. :')

Dulu, rambut I panjang. I sayang gila dekat rambut I yang panjang mengurai tu. Tapi one day, I terasa macam nak potong pendek. Tak de sapa-sapa suruh pun. Tapi bila dah potong, I rasa menyesal :'( Tapi bila boipren I cakap....

Dan sekarang, I suka rambut I =)

Boipren I nakal. Suka sakat sakat I. Tapi I suka. Sebab dia comel. I suka semuanya tentang dia. Kadang-kadang geram jugak bila selalu kena sakat. Rasa nak ketuk ketuk jer dia.

Hihi mengada kan dia tu? :P

Bila nak tido, mesti boipren I akan sms I. Tak pernah lupa. Alaa benda ni sama jer macam boipren korang jugak kan kan? Hihihi.

Nyte B~~ =)

I dengan boipren I long distance. So, hari hari mesti nak tanya dia, "B rindu bb tak? Rindu tak..? Rindu takkkkk???" Dan jawapan dia...

I ni memang suka merajuk pun :P

Time bulan puasa I puasa ganti, banyak lah alasan I malas puasa. Mula lah sms boipren I, "B..lapar lah.. macam nak pengsan jerr..."

Sebenarnya I bukan tak larat nak puasa,
cuma I nak manja-manja dengan dia. :')

Bila dah jauh, mesti lah susah dan jarang mahu jumpa. Bila sampai masa nak dating, mesti eksaited gila. Pagi pagi buta I dah bangun. Rindu punya pasal.

Mestilah semangat! Heeee~

Selalunya, I yang kerap sms dia. 24 jam nak sms jer kejenya. Tapi bila satu satu masa, I tak sms dia, mesti dia pelik. Dan dia yang sms I dulu.

Awak rindu saya yer? :')

Dan bila dah lamaaa sangat tak jumpa, mesti lah rindu gila pork. Kadang-kadang sampai boleh nangis sebab rindu sangat sangat. Heh, nangis konon. Padahal memang I suka nangis. Kikikiki :P

Tapi tak sangka lah dia lagi rindu kan I :')
.
.
.
.
.
BOIPREN KORANG PULAK MACAMANA?
SWEET TAK MACAM BOIPREN I?
Share lah cerita pasal BF korang
^.^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
OK FINE..
Rindu nak orang panggil I sayang.
Hmm...

TIBA-TIBA I NGANTUK.
TIBA-TIBA MATA MASUK HABUK.

I TIDUR DULU YER.
SELAMAT MALAM SEMUA.

Bye korang~~~

118 comments

.::WaNiE::. said...

eiii bf sapa la sweet sgt niii


sini sini nangis meh

intanurulfateha said...

@.::WaNiE::.

hmmm bf kite sis T___T

atyn said...

bf ku rocker..hehe;P

http://litarkehidupan.blogspot.com/2010/11/ms-186-bf-aku-rocker-beb.html

Syidora :) said...

cehhh manis nya bf sis :") tp manis lg bf syida :p hehehhehhe. jk jk ;p tp tanak lh buat entry psl dia. malu ==' sb bf syida tak se-sweet bf sis T_T hehe. suka entry niii!!!!! ^^

aMieraroSe'$ said...

sys intan . guna hp ape 2 ? lawa jea tulisan dea ^_^

sys , jgn sedih la kay . kami kan ade :)

twinkle twinkle said...

lawa la font hp akk :)

Nazeera el'najihien said...

comelnye sayang ^^
hehek
sweet ^

yaya said...

OHO. Nak nak nangis baca. Lagu pun sedih. =,="

HonEyBuNNy said...

bf ila biasa2 jek..cik intan.....simpan air mata tu....;-)

noorafzan said...

alolo..sweetnya..
=)

takpe yang indah2 tu simpan k..=)

syaza kelyza said...

dengan bro hairi yek ? ;)

sweet laa :D

The Nurul said...

long distance relation jugak. jarang call. jarang sms. pasal mahal sangat plus busy. kalau terserempak dekat ym kira nasib baik la kot.

Aduka said...

hehehe..
klu ye pn segan ar nnk cite kt dlm blog kan..
pe2pn, sama je ngn cikgu intan..
eh.. bkn boipren.. gilpren ek..
nti igt i gay plak..
miahahahaha..

intanurulfateha said...

@atyn

wahh bestnye!
nt i bce k :')

intanurulfateha said...

@Syidora :)

ni syida adik eyka kn? :P
alalalaaa mesti lah bf syida suwit jgk kn?
memalu plak die :P

intanurulfateha said...

@aMieraroSe'$

hp nokia e72 jer

heyy..mne de sis sedey :P

intanurulfateha said...

@twinkle twinkle

tq dik~~ :')

intanurulfateha said...

@Nazeera el'najihien

tq~~ :')

intanurulfateha said...

@yaya

x mo nanges!
malu sket
sis pun x nanges tauuu :P

intanurulfateha said...

@HonEyBuNNy

ilaaaaaaaaaaa...
mne de i nanges laaa :'(

intanurulfateha said...

@noorafzan

i will sis
i juz miss him so much T__T

intanurulfateha said...

@syaza kelyza

siapa lagi......
he is d best i ever had :-)

intanurulfateha said...

@The Nurul

x pe laa jauh
bole slalu rindu =)

intanurulfateha said...

@Aduka

elehhhh malu la tu kunun :P

dieba rahman said...

pergh.....romantik la 2....
angau lg la sis niew....

shazwaNADIA said...

hye int . i luv 2 call u int ? r u oke wif dat ? hehe . i bca u pyew blog nie . SERIUS SWEET .!! bf i pown sweet taw . hehe

Nurulezzah said...

alolo..sweetnya..
saya lagi sedey ta de bf..huhu..

little cart00n said...

mata masuk habuk?
oke,,paham..
jgn nangis la sis! :)

εїз Cik Fasya εїз said...

sambil baca, pale dk igt gmbr2 sis ngn bro dl.dush! faham sgttt..

intanurulfateha said...

@dieba rahman

=)

intanurulfateha said...

@shazwaNADIA

semua gf akan mengaku bf die sweet :)
juz call me intan ya~

intanurulfateha said...

@Nurulezzah

i oso dun hve bf
ni cume entry flashback je :)

intanurulfateha said...

@little cart00n

x nnages la :P

suffer8zine said...

terbelit2 mata baca ayat kat screen tu

Terkini : Keputusan penuh undian pusingan pertama Anugerah Blog Pilihan Malaysia

intanurulfateha said...

@εїз Cik Fasya εїз

fasya......................
pinjam bahu!

intanurulfateha said...

@suffer8zine

hehe cumel kan? :P

♥ Xett Hereen ♥ said...

damn ah!
i bace, i dgr lagu neh, i jadik T_____T.

bf i lg bes.

i : u neh kenapa. bla bla bla.
dia : aku suh kau pigi jahanam kan?!

ouh, my bf lagi cumel n so fakernathan sweet!













eh eh, ter - emo laks.
bye.
mata i masok biawak!
nyte!
take k.









i love u & mis u!
T___________T

intanurulfateha said...

@♥ Xett Hereen ♥

i love u too sayang..
nak peluk! T___T

nanie said...

sis,xmo la nges..
xmacho lau nges nnti..

omg!bro hairi mmg sweet..

intanurulfateha said...

@nanie

yes, he is so sweet =)

heypp..sis x nanges lahhh! :-)

liyanaziz said...

rindu ek?? jangan sedih2 ye sayang?? yana dah panggil sis sayang! walau x sama org, tapi anda tetap disayangi! hekhekhek

..hizamirahim.. said...

wah.
sweet3.
XD

mera zati M.z said...

awwww~~ :')

sis sabar ye,
doa tu perisai org Islam
sis keep on praying..

ade jodoh tak kemana kan?
:D

dandelion kiss said...

hehehe kamu dua
mmg comel dong!

=)

intanurulfateha said...

@liyanaziz

rindu sgt :'(
tenks yana pnggil sis sayang
T__T

intanurulfateha said...

@..hizamirahim..

tq zami :)

intanurulfateha said...

@mera zati M.z

yeah
i wont stop praying
tenks for remind me dear :)

intanurulfateha said...

@dandelion kiss

tq sis :)
rindu kan dulu3 :')

mier@merr said...

aaaa....same kot!

nak tido je wajib dgr suara...klu tiba2 dia ttido dlu ms nga msg ke...
pg sok mmg teruk la nk kna pujuk ai..
~klu ai takleh tdo dia mesti dodoikan dlu...

siyes..taknak yang len da selain dia...

~i hope evrything will gonna b ok soon...between u n him...

Mya Amira said...

wah... comelnye :)
Sis, kalau kita kenang benda lama mesti kita ketawa, leps tu kita nangis kan?

intanurulfateha said...

@mier@merr

betul!!!!!!!!!!!!
dulu i selalu tertido dkt tepon sbb kol free kan..
nak gayut smpai pagi pun x perr

tp skng da terminate num
dah x leh kol free
dah x leh nk gayut selalu

n dah xde bf :'(

intanurulfateha said...

@Mya Amira

true~~
laugh and then cry
hmmm

Rara Nasiha said...

nak kongsi2 jugak. tapi dear, i takda bf. heee :)

intanurulfateha said...

@Rara Nasiha

same goes to me :-)

Syafiq Rosli said...

nice couple..kwen jgn lupe jmput..hehe

intanurulfateha said...

@Syafiq Rosli

aminnn~
insyaAllah =)

misz FaTiN said...

I long distance with my dear..
ape yang u'ols buat,, i pun buat juga.. sangat ridu dear,, sangat nak sms 24hr,, sgt nk tahu ape yg dear buat setiap masa..hehe.. ^_^

sumtime t'fkr,, adakah i ni penyibuk ek?..huhu

intanurulfateha said...

@misz FaTiN

i da x buat dah sume yg kt atas tu
tu sume kenangan terindah =)

Nurul chumel said...

u memang pandai n kreatif ttg ini.
tp i sedih kalo u sedih sebab ni.
past is past syg. hope u akan bahagia jgk satu hari nnt! i wish!! :)

eykameow said...

"damn , i miss u more...."

ahh! tak penah dapat msg macam ni..nak jugak 1..hehe... sis, be cool..dont cry :') ini entry flashback..harus senyum..sbb ia sangat manis!!

suka entry ni <333

mie said...

xde bf...
macam mana ni..
hahaaaaa

::cikjuju::◕‿◕ said...

OMG...huhu...mate kt pon masok habuk!!!

sweet!!=(

Amira Amair The Poyos said...

BF ceq POYO..
hahahahhaha

░♥si lampu neon♥░ said...

TAK SUKE KERAP BER-MSG =) NNT GADO

cikpia said...

my bf......................??? oh, tanak citer. nanti ada orang mata masuk habuk lagi. he he......

caera puttih said...

ta mo nangess la SIS INTAN... ta cumil tau...
sweet la sis intan... suke2.

♥naematulsaadahismail♥ said...

oh..boifren saya tidak la suka msg2 bagai.sobsob.
but the other way, i know he loves and care for me :D

cik nur said...

thnks sis
ntah baca entry sis wat nur sedar something thanks a lots eh
secara tak lnsg wat nur sedar untuk menghargai :)

teddyuna said...

bf una..
diasnagat jeles
tapi jeles dia comel

kitorg dekat
dlu 1 skolah skrg 1 kolej
i kos.. n 1 kelas
pergi kelas sme2
mkan sme2

dia manja macam budak kecik
..
dia x seromantik bf org lain

dia cuma sweet..
just sweet..

^_^
dia funny.. setiap kali wat surprise mesti x jadi
..
sebb dia x thu buat surprise

sue. said...

s0 sweeet..........c0mel sgt darling

cik helena said...

ok kite menitik air mata ne!!fateha..sudah ye sayang awak juga mengingatkan kite kepada seseorang yg oenah kite syg *hugs..

~LP Lum~ said...

salam intan~

ahaks~ sama aje.. tp xde ar selalu sgt ber sms sbbnya memasing keje laie pun en. cinta akak selalunya msuk ladang n utan.. al-maklum ar keje ngan felcra.. =)

CiK NuRuL said...

em..sama la ngan kiter. kiter pun slalu sms bf kiter 24 jam.cz kiterorg berjauhan. kalau rindu sangat-sangat mesti nangis.. mase tu encek bf akan pujuk(sukanyer)he2..

✿ CikCimi said...

tengok tengok !
da wat flashback mula la masok habuk kn. nk kene cubit nih !

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

my only happiness is being with him :-)

♥ ajaa tyne ♥ said...

sweet sgt.
suke giler bace.
sbar okes.
jgn sedih2 nti xcun da.
=]

intanurulfateha said...

@eykameow

sis tak nanges lah syg
sis kn ade eyka :-)

intanurulfateha said...

@mie

xpe, nnt ade la :P

Liya Laa said...

bf kite pon sweet walaupon dah tua.hek2

pagi2 kejut subuh.

kul 11 , tnye dah bekfres lom.

kul 4 tnye lunch tak lagi

kul 9 tnye dah dinner lom :)

b4 tido, kiss kite :))

intanurulfateha said...

@::cikjuju::◕‿◕

yeahh
jom bersihkan mata same3 :-)

intanurulfateha said...

@Amira Amair The Poyos

poyo knp? hihi

intanurulfateha said...

@░♥si lampu neon♥░

klu cmtu, kol la slalu :-)

intanurulfateha said...

@cikpia

ok fine
hope u hepi

intanurulfateha said...

@caera puttih

tenkss
sis x nanges syg :')

intanurulfateha said...

@♥naematulsaadahismail♥

"bf i" pun x suke sms jugak
tp sometime bile sms, die akan sweet cmni :)

intanurulfateha said...

@cik nur

hargai lah dia nur
jgn jd mcm sis k :)

intanurulfateha said...

@teddyuna

bestnyeee
slalu jumpe :)

intanurulfateha said...

@sue.

tenks sue :)

intanurulfateha said...

@cik helena

nak peluk sisssssssss!!!!!!!!!!!!
T_______________T

intanurulfateha said...

@~LP Lum~

x pe la kak
asalkan akak bahagia dgn die, ckup laa :)

intanurulfateha said...

@CiK NuRuL

bestnyeee pujuk3
heeee :)

intanurulfateha said...

@✿ CikCimi

cimi, kite rindu die :-(

intanurulfateha said...

@♥ ajaa tyne ♥

tenks ajaa :)

intanurulfateha said...

@Liya Laa

"bf i" pun same.. dlu slalu kejut kite solat subuh...
n die pnh jd imam solat subuh tym die tido ruma kite dulu :-)

afifaa. said...

sis; be strong :) Allah counts everything.

selama ni jadi silent reader je.

intanurulfateha said...

@afifaa.

thank you dik :)

nina suhaina said...

adehh sis..
i wish i could ease ur pain.

miss_Dark_heLious said...

sweetnye ^^

intanurulfateha said...

@nina suhaina

nina
tenkss
*big hugs*

intanurulfateha said...

@miss_Dark_heLious

duluuuuuu :')

enyheartsdiamond said...

tak ada bf lagi.. tp, bila eny terfikir ttg seseorang itu, mesti nama dya pop dekat screen fon ney.. mcm tau2 je eny tgh fikirkan dye <3

intanurulfateha said...

@enyheartsdiamond

ehem ehem
siapa?
abg navy tu ke? :P

cik serabut said...

i dah takde bf dah.haha.tapi kisah hidup u..sama lebih kurang cam i jer.haaaa,rindu dah kat ex bf..nk berangan cam u jugak la

intanurulfateha said...

@cik serabut

jgn slalu
nt sedihh :')

Nonie Asiff said...

sangat comel!

intanurulfateha said...

@Nonie Asiff

yes, he is cute :-)

Lonely Gurl said...

hhee~
kak intan nye bf romantik mcm bf sye lah...
kdg2 rse geli jgak ble bf ckp ayt jiwang
but suke sgt2...rse dimnje

Mizz Dayana said...

kalau dengan bf i rase nak gelak terbahak2, guling2 je rase. sebab kelakar dan bile datang time sweet die, rase cam nak penampar je. hahahhahahha.

Saybee said...

ehh , boipren kite same sweet laa *winkwink*

eyra kamarunzaman said...

so sweet sis~

intanurulfateha said...

@Lonely Gurl

haah, best sgt~~

intanurulfateha said...

@Mizz Dayana

hairi pun suke sakat
grrr grm!

intanurulfateha said...

@Saybee

bf kite lg sweet! hihi :P

intanurulfateha said...

@eyra kamarunzaman

:')

nynarara said...

waaah sweet ...!

btw, mcm mane nk bt box sms mcm nie??? hoho

Hidayah Othman said...

sama la kita...dulu pkwe kite mcm tu gak..tpi skg..btw..nk copy leh x?sy suke bc..

gadis bunga said...

bf kita pon cmni. tp syirah rase kiotrang lagi gedik gile gaban kot.

Hasnaa Husain Shafiqo said...

camne nak buat font kat message hp camni ehh? this is super awesome la sis

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13