Sunday, November 21, 2010

.cuba bayangkan.....

.

Salam.

Cuba bayangkan ek.. Kalau korang suka someone, lepas tu, beliau ada girlfriend.. =.=" Sadis kan? Korang dah aim lama dah laki ni. Siap mimpi-mimpi lagik kan.. Muka beliau lagi hensem dari Adi Putra. TAPI masalahnya beliau ada girlfriend. I ni memang pantang kalau nampak lelaki hensem sikit. Hakhakhak. Eleh tak yah cakap I, korang pun samaaaaaa kannnnnnn :P

Tapi, sadis ok percintaan macam ni.
T__________T

Ohhh Emmm Geeeeee......... Takkan nak pergi amek pistol then pergi tembak girlfriend beliau kan kan? So, kalau perempuan baik dan comel macam I ni, kah kah kah, mesti lah cuma boleh duduk diam diam, nangis kadang kadang dan mendoakan orang yang korang admire tuh cepat cepat clash dengan girlfriend beliau. HAHA.

Gila jahat budak intan ni.. Eh tak ah, mesti lah I akan mendoakan kebahagiaan mereka. Kan lebih baik macamtu kan kan.. Kalau ada jodoh, ada lah.. Buat apa nak kacau orang kan kan? :')
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Woiiiitt!
I cuma suruh korang bayangkan jer lahh..
Mana ada I admire pada sesiapa :P
Kui kui kui~~

36 comments

fify said...

haha kak intan nih klaka lah...

intanurulfateha said...

@fify

mne de kelakar :P

..hizamirahim.. said...

wah.
XD
ni main2 ke betul ni ?
cettt...

Innanie | Ariffin said...

memang sadis.... lagi2 kalau yang kita admire tu bff kita... yang slalu ada di sisi kita tapi dia menyintai orang lain. kita dok depan dia just dengar je semua pujian dia pada pompuan tu! hmmmm....

i like "DOAKAN DIA CEPAT CLASH DENGAN GF BELIAU"

=)

asfz lily said...

eleh3..
ehemm!!

~amalina~ said...

yup setujuuuu!!!

just tengok dan nanges...
nak doakan diorg clash mcm jht sgt an... tp BERHARAP jugak laaa...hihi

dak eina said...

sy msih lg berharap sis oi...........arghhhh T____T

intanurulfateha said...

@..hizamirahim..

u rasa ape? :P

intanurulfateha said...

@Innanie | Ariffin

BFF?
hah, ape lg
g ckp skng :P

intanurulfateha said...

@asfz lily

hoii
ape eleh eleh
tampo nak? :P

intanurulfateha said...

@~amalina~


ohh itu tak bagus
kesian wooh same gf beliau
g cri laki laen :P

intanurulfateha said...

@dak eina

alalala x mo laa
kan byk lagik laki laen :')

♥-- emieysandra --♥ said...

dah bygkan sis.
tp damn..bunyi msj dr pkwe, ilang hbis da wjah2 adi putra 2..
kih3x ;)

intanurulfateha said...

@♥-- emieysandra --♥

hoiii
tau ah ade pakwe
blagak sungguh!
T___T

Ija Gegirl said...

sme cam ija lah.. tp ija x tau lah di de gf @ x.. tp ari2 mesti nak usha lau x idup x tenteram.. tp sekarang dh lme x jumpe kdg2 ade tringatkan dia

intanurulfateha said...

@Ija Gegirl

alalalalaaaa siannyeee
x pe
kalau ade jodoh, x kemana :')

Are-Gya said...

byg2..
ala tebyg bantal ni cmner?

hahahahah

Aizuddin Hanis said...

hahaha~~ terasa gak ni...susah btol ble jadi hansome ni~~

intanurulfateha said...

@Are-Gya

same ahh!
lepas tu terbayang ade suami hensem dkt sblh
awwww~~~

intanurulfateha said...

@Aizuddin Hanis

JANGAN PERASAN PLSSSSSSSSSSSS
HAHAHAHHA

Innanie | Ariffin said...

cakap sekarang???
owh memang tak mungkin laa kan! i ni pemalu orangnya! hekhekhek!

btw, jom baca entry saya yang ada kaitan dengan video yang awak upload tu!

http://coklateyes.blogspot.com/

intanurulfateha said...

@Innanie | Ariffin

oke
i'll read it :)

Yayaa said...

sis.. yaya pernah melaluinye. pergh terbaek kot sakitnyee.. but at last and finally.. he's mine.. =)

intanurulfateha said...

@Yayaa

happy for u ^^,

shahirahkhairudin said...

haish.. noty dak nih.. hah kalau betul2 kene babab nanti dak nih..

intanurulfateha said...

@shahirahkhairudin

alaaa x mo la kene babap :P

Nurul chumel said...

aduih..
jgn la bayangkan..
mcm2 bayang yang I nak bayang ni ha.. kih3!!~

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

haha u byangkan ape nurul :P

♥-- emieysandra --♥ said...

yla2..sje kcau sis ;P

intanurulfateha said...

@♥-- emieysandra --♥

hehe ngade ek emiey neh :P

Puteri Iqa Izyan said...

wah3..
siapakah itu :P

huhu

intanurulfateha said...

@Puteri Iqa Izyan

mne de sape3
mengarut jer =.="

✿ CikCimi said...

haha.
tipu tipu.
ade nih.
cpt cite.
law xreport sara.
:P

Khaizarien said...

cube letak diri kat tmpt gf tuh..lagi sakit kot... hehehe

Regard,
Khaizarien Blog
@ Sudi-sudikan melawati Khaizarien In D' House

intanurulfateha said...

@✿ CikCimi

HAHAHA mne de cimi oiiiiiii
ni cite tipu je neh
yg caye asal? :P

intanurulfateha said...

@Khaizarien

haishh
kn dah ckp, i maen3 jer

bce lah entry i tu betul3 :'(

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13