Saturday, November 6, 2010

.followers yang mencanak-canak

.

Salam dan selamat malammm semuaaa!!!

Heeeeee actually I baru bangun tidur neh. Mata kanan I sakit. Asal ntah. Bila kelip mata, makin sakit. Kawan I cakap, jangan nanges je. Nanti saket mata. Masalahnya I kalau nanges, I tak saket mata, I saket dada. Kadang-kadang jer saket mata. Huhuhu. Hoii! Mana ada I nanges. Last I nanges hari Khamis hari tu lahhh. Lalalala~~~ Tapi pelik, asal mata kanan je? Dah merah jer ni... T___T *sob sob sob

Followers.
Sebenarnya nak cerita pasal followers, bukan pasal mata. Huish, makin hari makin ramai follow blog I. Semalam tengok 2200. Hari ni dah bertambah lagi. Terima kasih. Terima kasih. Terima kasih. Terima kasih banyak-banyak tauuu. Tak tahu nak cakap macamana lagi. Terima kasih lagi sekali. :)

UV I tak banyak, malas dah nak kejar UV. Average 600-700. Kadang-kadang cecah lah seribu. Ada, ada. Tak ada sudah. I tulis entry untuk bacaan sendiri. Kalau ada orang baca, terima kasih. Kalau tak ada, tak pe. Mak tak sentap nyahh. ;)

Ramai newbie email I, message I dekat FB, dekat formspring. Tapi yang beradab je I reply. Bukan apa, banyak budak sekolah yang ada blog sekarang. Sukati jer nak panggil I, Intan/Awak/You. I neh lagi beberapa hari nak masuk 24 tahun, so hormat sikit yer adik adik sekalian. I pernah ada anak murid sebaya mereka semua. Walaupun I dah tak mengajar, doang still panggil I Teacher/Cikgu.

I bukan sombong, tapi kalau nak mintak tolong, sila lah beradab. Ini tak,

"Awak tolong buatkan header transparent."

Anda siapa mahu arah-arahkan saya? HUH, emo di situ. So, kalau nak mintak tolong, cakap elok-elok. Ini main terjah jer. Mana salam-nya? Kita kan orang melayu, orang islam. Berbudi bahasa amalan kita. :)

Berapa ramai bloggers I tolong edit blog sana sini. Tak mintak bayaran sesen pun. Kalau ada pun, itu yang buat bisnes. Yang buat blogshop. Kalau blog persendirian, memang I tak pernah charge apa-apa. Blogging kan untuk seronok-seronok. Bukan nak tensen-tensen.

Tak rugi pape kalau cakap elok-elok. Orang yang nak ajar pun jadik ikhlas nak ajar. I ni bukannya makan orang. I makan nasik je. Kadang-kadang makan jugak kek, coklat, mee, biskut, roti.. Err tumpang tanya, korang ni nasik ke? Tak bukan? ;)

Hmm dah membebel banyak dah. Dah terserlah keTUAan I di situ. HAHAHA. Ok lah, I nak pergi dapur. Nak tengok apa yang ada. Lapar kot. Last makan tadi time pergi wedding rumah Diyla. Kalau I rajin, I post lagi lagu best-best dan comel-comel malam ni. Kalau malas, esok jer lah. Hihihi.

Terima kasih lagi sekali kepada
followers tersayang.

Bai!

32 comments

Syazwana said...

baru 24 mane ade tue..
hehehehe

t e m b u m e said...

haish
tu la sis
budak2 skrg mmg
kurang sopan sikit
maaf keluar statement camni
tapi ni realiti
huhu

Jey Yusuff said...

boleh diishtiharkan pinky puteri blogger. hihi

Zayani said...

kata kat sy kah?
tp adk slalu pnggil sis Intan, tak pe kan?

sis, sila baci ini.
http://nurulzayani.blogspot.com/2010/11/nama-untuk-anak-wa.html

jangan marah tau :)

Melz said...

eeeeeeeeee Intan dah tua ahahaha :P

AuTumN LeaVes said...

ee..i like this entree.

hari tu first tegur sist kat fb, naseb stil ada adab jgk. kalau x, mmg sist xlayan.hehe..

anyway, thanks so much sist.

:)

iQaChumel said...

awww...bernada marah nampak..?
you ni pun 1 intan.
fikir positive la beb.
muka u tu mcm budak 12 tahun.
tu yg mereka konpius nak panggil apa.
haha..opss..terbiadap.
ampun sis...
kang xpepasal kena tampo =P

Hizami Rahim said...

ngeee...
tahniah la.
XD
makin popular cik intan.

intanurulfateha said...

@Syazwana

tua lah T__T

intanurulfateha said...

@t e m b u m e

tau xpe! grrr

intanurulfateha said...

@Jey Yusuff

wow
puteri lah sgttttttttttt ;D

intanurulfateha said...

@Zayani


da bce tp x mo buat ;p

intanurulfateha said...

@Melz

mel lg tua okeeeeeeeeee ;p

intanurulfateha said...

@AuTumN LeaVes

no biggies ^^,

intanurulfateha said...

@iQaChumel

hahahaha siap ah iqa
mmg nk tampo pun satgi ;p

intanurulfateha said...

@Hizami Rahim

nak sain ke? ;p

Heidi Shafiq said...

kak intan.. sy tak biadap kan? sy sopan santun kan? saye baik kan? kan? kan? kan?

intanurulfateha said...

@Heidi Shafiq

diam ah!

ahmad jo said...

Intan, jgn marah2, nanti cepat muda.. hehehe

aLya said...

waaa....alya panggil intan name gak..
xletak kak pon..sob..sob..
sory atas kecuaian..huhu

Puteri Iqa Izyan said...

ngeh3.. sis dah membebel.
sbr2 ;)

.s.o.f.i.a. said...

jom pukul diaorang yang tadak adab tu beramai2!!!!

♡ Sutera Kasih ♡ said...

mostly mcm tu la..isk3 ntahla knapa jd gitu ekk huhu

AuTumN LeaVes said...

@intanurulfateha

hehehe...sist trbaek punya!

intanurulfateha said...

@ahmad jo

cpt muda?
heeeeeeee

intanurulfateha said...

@aLya

hahaha xpe ;p

intanurulfateha said...

@Puteri Iqa Izyan

kah kah
saje kasik doang neh cuak
cuak x? ;p

intanurulfateha said...

@.s.o.f.i.a.

tau lah u gengster skng ;p

intanurulfateha said...

@♡ Sutera Kasih ♡

ntah lah
no idea ;p

intanurulfateha said...

@AuTumN LeaVes

heeeee ;p

✿ CikCimi said...

KAKAK intan~
adek cimi rindu la KAKAK intan nih !
:P

intanurulfateha said...

@✿ CikCimi

tumbuk kang muke adik cimi ni :P

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13