Sunday, November 28, 2010

.happy birthday brothers! | segmen tutorial

.

Happy Birthday to My Brothers

Muhammad Afiq Baharom
20 November 1994

Muhammad Adib Baharom
28 November 1988

May Allah SWT bless both of you.
Angah sayang korang :')

Ni gambar time celebrate birthday Adik Afiq haritu.
Tak sempat nak buat entry.
Huhuhu~

(Afiq baju kuning, Adib baju coklat)

HAPPY BIRTHDAY !!!

Segala soalan yang tak faham berkaitan tutorial akan di jawab nanti k. I betul-betul busy. Nak reply komen & BW pun tak sempat. Nanti I buat segmen khas untuk tutorial k. Nak tanya, tanyaaaaaaaaaaaa lah banyak banyak banyak k. Kikikikiki.

I nak gerak ke Melaka ni. Ikut rombongan pengantin ke rumah lelaki pulak. Ambil berkat lah kononnya. Hakhak. Bye!

9 comments

suffer8zine said...

wahhh happy birthday!

Terkini : Blog Pilihan Malaysia 2010 | Burger Daging Ular

Nurul chumel said...

happy birthday u all!

Innanie | Ariffin said...

ingat kan romobongan cik kiah td~ heheh!

♥-- emieysandra --♥ said...

hepy birthday to him.
sis nk tnye, nape kat shoutbox emiey ade iklan google, xpnah wt pe2 pun..xnk la nti gliterati larik lak.
dah la iklan mrepek sal christian pun ade, xnk la..nk stop kan.
hope sis boleh tlg ;)

The Nurul said...

iklan jap yang. i nak tanya mana nak bli inner n shawl lawa lawa online. sapa sapa tau tolong paste kat blog i. thank u

Syafiq Rosli said...

hepi besday jgk ya..:)..

Azza Zahra. said...

Alahai comey btol
si chacha senyom
dlm pic tuh. Heishhh~ (:

Puteri Iqa Izyan said...

wah..amek berkat ye sis?
hehe

happy bufday utk adik sis jugak ye :D

Anna Boleyn said...

hapy birthday untuk afiq and adib. esmoga mereka dpanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. amin~ :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13