Wednesday, November 3, 2010

.indahnya ciptaan tuhan

.

Salam Readers~

Heeeee~~ I baru lepas tengok drama bersiri Chinta dekat TV3. Sejak dua menjak neh, memang I tak pernah missed cerita neh. I rasa I dah jatuh cinta sama Adi Putra yang berlakon sebagai Rasul Iman tuh lahh. Oh mennnn... He is so handsome! Ngeeeeeee~ Dah siap mimpi-mimpi dah. Tidur tak lena, mandi tak basah. Adakah ini namanya cinta? Hakhakhak!

Rasul Iman.
Tolong kahwin dengan I please! ;p

Macam best jer kan nama Rasul Iman. Karektor si Adi Putra dalam drama ni pun ada ciri-ciri seorang lelaki yang beriman. Isteri beliau pun manis bertudung. Tapi macam biasa lah, drama melayu kalau nak best, mesti lah ada orang ketiga kan. Dan Fasha Sanda dah berjaya menjadi orang ketiga dalam hubungan Rasul Iman & wife die.

Eh, sejak bila lah I minat cerita melayu neh ek? Ekekekeke. Rumah sewa I neh tak ada Astro. So, petang-petang housemate I memang suka layan cerita melayu macamni. Sebelum ni, I ada gak layan cerita Syurga Cinta. Tu memang tak pernah missed. Hehe. Kalau dekat rumah sendiri, memang I tak ada peluang nak layan cerita melayu camni. Nak layan cerita lain pun tak boleh. Sebab Chacha dah conquer TV. Hari-hari tengok kartun. T____T

Errrr hensem ah Adi Putra neh. Tapi kan, beliau dah kahwin. Takkan I nak jadik orang ketiga dalam kehidupan sebenar dia pulak kan? Hakhakhak.

Gila intan ni.
Tampar sekali nak?
Panggg!!!

Bai!

18 comments

iQaChumel said...

hahah sis..
iqa first time tgk cite ni td.
td la...hostel xde tb.
huhu..aha..terguda sama dia.
nama pun....alahai..
alim beno :P
xelok jd org ke3.hee

Nurul chumel said...

hehe.. :)
dah lama tak tengok tv.. :)

fatinliyana said...

muka dia muka laki melayu sejati kan haha

popo said...

sy jd osman kabilah bole x

syaza kelyza said...

suke tengok citer ni :D

dak eina said...

suka ammar lagi...hihi

cik aiLebiu said...

hensem kan dia. dah lama jadi jejaka idaman i ececeh :P

Puan D0T said...

tulah... hensem kan die ni...muke melayu!!

Heidi Shafiq said...

mengade-ngade org tua ni..

intanurulfateha said...

@iQaChumel

hensem ah
sis da lame tergoda! hehe

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

rugiii
ceta neh best!

intanurulfateha said...

@fatinliyana
haah
mcm pure melayu
i likeeeeee!

intanurulfateha said...

@popo

hahahhahha silekannnn ;p

intanurulfateha said...

@dak eina

amboiiii ;p

intanurulfateha said...

@cik aiLebiu

alaaa mne bole
die i punyeeeee
T__________T

intanurulfateha said...

@Puan D0T

btullllll
hensemmmmm bangat! ;p

intanurulfateha said...

@Heidi Shafiq

jeles ah tu
hahaha

intanurulfateha said...

@syaza kelyza

sis punnnn! ;p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13