Saturday, November 6, 2010

.izzati ohh izzati

.

Salam Readers~

Dah lama I tak cerita pasal Izzati kan? Heee~ Untuk pengetahuan korang semua, Izzati dah beransur pulih dan beliau dah tak duduk hospital dah. Terima kasih atas doa kalian semua.

I ada pergi melawat beliau. Masa melawat tu, sedih jugak lah tengok keadaan beliau. I nangis. Itu sudah pasti. Tapi I tau beliau kuat dan tabah. Walaupun beliau tengah sakit, beliau still lagi boleh gelak-gelak dengan I.

I & adik-adik Izzati.
Terima kasih encik cameraman yang kacak

I ada snap gambar dengan Izzati tapi family dia tak bagi publish dekat mana-mana. Semalam Izzati ada contact I sebelum beliau tidur. Beliau cakap, tiba-tiba teringat dan rindu dekat I. Kita pun rindu kamu jugak! :) Heee~ Tak sabar nak tunggu beliau sihat semula.

"Izzati, kita sentiasa doakan Izzati cepat sembuh.
Izzati suruh kita jadi kuat so, Izzati pun kena kuat!"


Bai!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13