Saturday, November 27, 2010

.jawapan teka teki tekuk

.

Salam.

Fuhh..sorry lambat kasik jawapan untuk teka teki tekuk ni. Segan pulak bila ramai yang bagi reaksi kepada teka teki sengal I tuh. Hihihi

Soalan
Gajah jadi ayam
Zirafah jadi ayam
Badak pun jadi ayam
Habis ayam jadi apa?

Jawapan
Ayam jadik pengadil.
Sebab banyak sangat binatang nak jadik ayam

^.^

So, tiada pemenang.
Kah kah kah!

Mesti korang ingat jawapan dia
AYAM JADI BANYAK KAN?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ok fine.
Memang tu pun jawapan sebenar.
HAHAHA

Jawapan Sebenar
Ayam jadi banyak

Jawapan yang first tadi tu, I tipu jer.
Keh keh keh


*larikkk!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Peace!
Hihihi~

Gambar kuah tak snap pulak
=.="

So, siapa yang jawap betul tu, boleh datang rumah I esok. I kasik makan puding berkuah yang lemak berkrim disukai ramai. Datang lah ek. Jangan malu-malu. Hihi. Thanks guys sebab jawap teka teki tekuk I yang sengal tuh. Tak sangka, ramai pulak yang jawap. *blushing*

Before I nak tidur, I nak mintak tolong korang vote I dekat SINI. I terpilih untuk 2 kategori.

Blog Personal Wanita Pilihan

dan

Blog Tutorial Pilihan


Undi dengan ikhlas yer. I tak paksa. Kalau ada rezeki, menang lah. Kalau tak, tak per. At least, I bersyukur sangat sangat sangat sebab terpilih. Thanks sangat sangat pada mereka mereka yang calonkan I, pacal yang hina neh. Huk huk huk T___T

Haha. Dah start dah drama swasta :P Ok lah, I nak tidur. Pagi esok kena pergi Melaka lagik. Kang tak sempat nak hantar puding ni esok untuk wedding cousin I tuhh... Nanti free, I pergi BW blog korang ek. Lately ni sangat busy. Sorry tau!

Selamat malam korang.
Havagudream ^^,

16 comments

suffer8zine said...

dahh agak da :P

Terkini : Blog Pilihan Malaysia 2010 | Burger Daging Ular

HafizRahman.com said...

undi dah
=)

kembatolo™ said...

puding tu dah ade yg try ke?
ni nak offer diri.. kehkeh..

Liyanaziz said...

kak intan,, all the best okay! sama macam kak ynn! heheeheh..

Nak tau x, Saya Suka Blog Awak La!
Adore gilo2! Takut x takut x?? =)

http://liyanaziz.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Nak puding tu!! Nampak sedap!!Jauh nak pegi rumah!

yaya said...

AHA! Tertipu. Btw, ayam jadi pengadil. KAHKAH. Lepas ni boleh buat trick bagi teka teki ni kat orang.

twinkle twinkle said...

tahniah akk sbb tecalon ;D

░♥si lampu neon♥░ said...

AYAM TAK SEKOLAH PON LEH JADIK PENGADIL KE?

tiha said...

HUHU...~~~

Lovely Emy said...

i dah vote 4 u under tutorial girl =) gd luck.!

nina suhaina said...

haha sis..adoii..okeh2 klik undi sis..gud luck okeh :)

enyheartsdiamond said...

sayanggg! i dah vote u :DDD tp hana pun tersenarai.. macam mana ni? :')

i love puding btw! :DDD

~LP Lum~ said...

salam intan~

hehehe.. smbil tu antar ar sikit puding tu kat teratak usang akak eik... :)

cikpia said...

sila hntar puding tu sikit ke manjung...... bley me kenduri dengan kila... he he.....

Heidi Shafiq said...

woi2.. hantar la skit kt bukit beruang.. hampes..

Oreo said...

Sis nak puding !

iQaChumel said...

hahaha nak penampo kan..?
=D pheiwtt..undi suda

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13