Saturday, November 27, 2010

.kawan sekolah propose ai? oh mennn!

.

Salam.

Errr ini scheduled post okeyh. Time ni I dah dekat wedding kazen I. Actually masih dalam keadaan terkejut dan terkujat. Tadi main FB & blog. Tiba-tiba, ex-schoolmate send message dekat FB. Actually baru jer jumpa dia balik dekat FB beberapa bulan lepas.

Dia : Kau, mintak no telefon.
Intan : 012718****
Dia : Kau relaks jer bagi no handphone. Hairi tak marah ke?
Intan : Err dah tak de pape ngan dia. Jangan lah tanya pasal dia. Aku nangis kang.. T__T (Time ni I dah pelik. Asal nak tanya camni. Lagipun dia kan kawan sekolah. Kalau Hairi tau pun, atau still dengan Hairi, Hairi takkan marah punya sebab Hairi sangat sangat sangat memahami )
Dia : Alaa..jangan lah nangis. Kalau aku ganti tempat Hairi boleh tak? Boleh ke? Kita kawan lah dulu nak? Hehe..
Intan : *speechless*

Lebih kurang macam tu lah message I dengan dia. Alaa macamana ni. Alaaa tak tau nak buat apa.. Alaaaaa huwaaaaa nangis jugak kang... Mana boleh ganti ganti. Mana sama. Tak nak.. Alaaa...tak mau! Tak mauuu... Isk.. serius tak tahu nak buat apa. Mintak-mintak kawan I tu sebenarnya saja je nak mengada. Haish, kalau jumpa, tampar laju laju baru tau! Grr!

HAHAHAHA Gila gelabah Intan. Rasa nak tampar muka sendiri laju laju jer. Padahal kawan I tu saja jer cakap camtu. Melawak jer kot. Tak yah nak perasan lebih lebih. I kenal kawan I tu macamana. Lagipun, I kan dah ada secret admirer tercinta. Hakhak. Muah!

Err baru kejap ni kawan I tuh call. Malu pulak nak cakap. Kah kah kah. Dia cakap suara I dah lain. Padahal last cakap masa kat sekolah kot. Tu pun dah bertahun tahun yang lepas. Suara I dah matang kot. Hahaha. Dia cakap "Aku macam tak caya tengah cakap dengan Intan sekarang ni" Hehe. Jangan tak caya sangat lah. Haha.

Oh yer, kawan I ni kerja dekat KLIA. Korang yang single tu mahu berkenalan tak? Dia hensem gak orangnya ^.^ Err I pun single tapi I neh NOT AVAILABLE. Weeeeeeeeee~~~

Hmm lupakan lah kegedikkan I yang terlampau tuh ok. Kalau di layan, lapan ratus tahun lagik pun tak habis. =.= Ok sekarang, I nak mintak korang vote dekat SINI. I terpilih dalam 3 kategori :

Blog Personal Wanita Pilihan

dan

Blog Tutorial Pilihan


Thanks a lot tau.
Jasa mu dikenang, bakti di julang~
Undi dengan ikhlas yer kawan kawan.

Jumpa dekat next entry
Muah!

18 comments

HonEyBuNNy said...

ehem3 cik intan..mana tahu niat dia seruyes...he2...good luck cik intan...

..hizamirahim.. said...

wow.
tercalon untuk dua kategori !!!
tahniah.
good luck.
XD

little cart00n said...

gudluck ya sis :)

Liyanaziz said...

huyoo! kak intan.. setia betul kan?? semoga akak bahagia selalu! =)

nanie said...

jgn lupa tmpr dye laju-laju :P

Syidora :) said...

hehe, ada orang baru masuk line kah? sama lah kita. tp syida taknok, mmg betul ckp sis. MANA SAMAAA!! Ishh. cuba lh paham sikit -,- *eh eh ter-emo pulok >,< hiehuehuei :P

Btw, I already vote fr YOU sis! :D

♥-- emieysandra --♥ said...

dh undi! ~lalala

+ RyNe_0n9 + said...

dah undi dah..
gud luck sis..=)

kembatolo™ said...

lapan ratus tahun?
berape keturunan tu? haha

sharamli said...

pakcik yg suka mil0 kan dah ada

::cikjuju::◕‿◕ said...

dah vote dah sis!!.

err...kita single sis..kehkeh...

- zuriey - said...

ala pe salahnya kan..try la dulu..hehe

mier@merr said...

kita single...!

haha..pang!

nina suhaina said...

ekeke..secret admire la skrg ek sis :)

gudluck tau. nanti klik tuk sis :)

.:: Suhaidah Tan ::. said...

heheh mne tau btul sis...ape slh nyer heheh aee :))

mira.una said...

congrat2 n best of luck k sys ;)

Puteri Iqa Izyan said...

keh keh keh....
jodoh baru kah itu sis?
:D

Anna Boleyn said...

alaa..try lerr kawan2 dulu.. :)

congrats c's! smpai 2 kategoritercalon tu....mmg gempak arh. :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13