Tuesday, November 16, 2010

.korban lah sebelum anda sendiri yang terkorban

.

Salam.

A-Must-See-Video!

Cool kan?

Pada sesiapa yang masih freehair tu, pakai lah tudung sebelum anda di pakaikan tudung dalam versi yang berlainan. I meant, kain kapan. =.=" OMG. Tiba-tiba takut. Tiba-tiba insaf. Tiba-tiba nak nangis. Kita tak tau bila kita akan mati. So, ingat-ingat lah sementara kita masih sihat, masih mampu berfikir yang baik dan yang buruk.

Peringatan ni untuk diri sendiri jugak. Abaikan perasaan malu, atau perasaan mesti-aku-tak-hot-bila-pakai-tudung-tuh. Mesti SEJUK jer perut mak korang tengok korang bertudung. Mesti sejuk je hati bakal-mak-mertua korang tengok bakal-anak-menantu dia dah manis bertudung. Ehem ehem. ;)

Tapi jangan bertudung, perangai serupa syaitan. Baju ketat-ketat. Kepala tutup tapi bawah singkat. Nanti dah kahwin, dedah lah puas-puas. Kuikuikui. Ini peringatan untuk diri sendiri jugak. =.=" Dah banyak dah buat dosa. Isk..Takutnyaa... ;'(

I mintak maaf ek pada SEMUA kawan-kawan, rakan taulan, bekas kawan, bekas-bakal-skandal, bekas musuh, bekas makanan, eh tak.. Senang cakap, pada semua lah. Tak baik simpan dendam. Yang lepas tuh, lepas lah. Korban-kan lah perasaan dendam tuh.

I tak pernah dendam pada siapa-siapa. Kalau ada, dah lama I lupa. Dah lama I maafkan. So, 0-0 lah ek. Heeeeeee~

"Awak..Selamat Hari Raya Aidiladha. Saya mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki. Saya mintak maaf atas segala-galanya. Saya mintak maaf... Saya sayang awak.........." - *sob sob sob..sambil nangis-nangis, salam cium tangan feeling macam suami isteri dalam drama hari raya haji T__T

Salam Aidiladha.
Maaf Zahir dan Batin.

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13