Tuesday, November 23, 2010

.macam lah aku ni desperate sangat nak dekat pakwe kau tuh!

.

Salam.

Grrr. Geram.. I dah lah lapar gila. Tak makan lagik satu hari ni. Tapi sebelum makan, biasa ah, jalan-jalan dekat blog, dekat FB, walaupun tak tinggal jejak. Then singgah lah dekat FB kawan sekolah ni, Kamal (bukan nama sebenar). Lepas tu I tengok lah dekat wall dia then terdetik dalam hati, "Eh, asal wall post ni sebijik macam dekat wall aku je"

Yang post tuh GF kepada kawan I tuh. Tapi GF dia bukan friend I dekat FB. So, nampak sangat lah kan dia stalk I punya page. Lagipun I tak private wall I. So, friend of friend memang boleh baca. Saja je tak nak private. Kang orang cakap I ni perasan artis. Kah kah kah.

Yang I hangin nye, asal nak copy paste ayat tu? Perlu kah? Jeles kah? Hoh..Cik Puan Dot Dot Dot, aku tak berminat langsung yer ke atas encik boyfriend anda itu. TIDAK MINAT LANGSUNG. Sebelum tuh, I kalau nak buat entry marah, gunakan "aku" sebagai pengganti nama. Baru lah nampak garang sikit. Keh keh keh. Garang kan? :P Ok dah, sambung.

Kehadapan Cik Puan Dot Dot Dot,

Kalau aku NAK DEKAT BF KAU TU, dah lamaaaaaaaaaaaaa dah aku kidnap. Tapi aku bukan lah jenis macam tu. Aku kenal BF kau tuh dah berbelas-belas tahun. Lagik lama dari kau kenal dia. Lagipun mana de aku bersayang-sayang-sayang dengan BF kau tu. So, tak payah lah gelabah sangat.

Walaupun aku single, aku tak desperate nak ada BF ok. Bukannya tak ada orang nak aku, aku je tak nak. Ok, aku perasan. Haha.

Aku rasa, mesti kau baca entri aku yang ni sebab tu kau gelabah kan? Aku tau kau baca blog aku sebab kau suka stalk aku. Aku main-main jer kot dalam entry tu. Haish, siapa yang kenal aku, dia tau ah aku ni macamana. Aku memang suka mengarut.

Aku pun perempuan. Aku bukan dua alam. Aku bukan pondan. Aku paham perasaan kau. Kalau aku ada BF pun, aku mesti jeles sebab aku ni lagik kuat jeles. Tak caya tanya H. Sebab tu dia tinggalkan aku. Ok fine. Diam ah.

Aku tak lah kejam mana. Kalau kau nak tau, hari tu Kamal cakap dengan aku yang dia nak masuk meminang kau next year. Masa dia cakap dengan aku, muka dia bercahaya cahaya. Mata dia berkaca-kaca. Ok tipu. HAHA. Tapi memang serius dia nak tunang dengan kau next year. Suka tak? :P

Kalau kau sayang BF kau tuh, jaga lah dia elok-elok. Kurangkan merajuk. Kurangkan jeles. Yang penting kerjasama. Eh, yang penting kena saling percaya. Aku tau kau long distance dengan BF kau. BF kau lagik dekat dengan aku. Hakhak. Cuak ah tu! :P Don't worry lah. Aku tak cilok. Aku pernah rasa long distance relationship. Kan best. Hari hari rindu. Hari hari hairi sayang. Sampai sekarang aku masih sayang. Err eh tak. Diam ah!

So, aku doakan kau dengan Kamal kekal lah.. Jangan risau. Aku tak jahat. Aku tak desperate pun nak pakwe. Relaks lah. Baru 3 bulan single. Genapkan 3 tahun lah, baru cool :P Take care. Jangan gaduh gaduh pasal aku lagik k. Aku tak cun pun. Aku ni kurus kering, pendek, hitam, muka berkedut-kedut. Kau lagi cun. Ok babehh :P

Cik Puan Dot Dot Dot,
Ni sandal I dengan ehem ehem I yer
Bukan sandal I dengan ehem ehem u

Jangan ler risau sangat :P
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Heh, susah tul jadik single neh kan?
Selalu kena fitnah.
Isk.. sadis tul.. :'(

xoxo

28 comments

nanie said...

sis,dye msti cuak skrg..haha :P

Cik Tqah said...

alolo..ciannye die..sabo ekk

Cik Jari said...

kesian kak intan ...sabaq na..sabaq..sabaq

anamizu said...

tape2..jgn sedih2 tau..
biarkan je ape dot dot tu nk p.k..
keep on moving tau ^^

kembatolo™ said...

ahaha.. sabar je..

hamzah ian said...

intan.. gua mahu tau tu sape.. hehe

Syazwana said...

sabar je la intan
hehehe

dak eina said...

ish2 minah tu..xnmpk ke yg sis nie setia kt bro lg..xpe lah...mulut org mne boleh tutup.

sis...single tuh best kan sis! :)

Puteri Iqa Izyan said...

hahaha.gila ah pempuan tuh..

kannn sis?
biar lah die..senget tuh..

jum2 mkn butterscotch :P

Nurul chumel said...

tu la intan, u hot sangat! kan dah ada yg jeles.. hehehe.. :')

Wana De'Amor said...

huhu..jgn la cedeyy...

twinkle twinkle said...

hee,,biase la tu,,lumrah :)
sbr aje :D

HafizRahman.com said...

huiisyyy..macam2.

dandelion kiss said...

agaknya dekat dahi ni mesti bubuh tanda "Saya Berkawan Dengan Perempuan Sahaja!" kot baru sang perempuan2 di luar sana tak gelabah pakwe kena cilok.

ei, pernah dua kali alami hal serupa
rasa macam nak lempang2 je perempuan macam ni.

lelaki cool je, diorangkan memang spesis awek dekat sebelah, mata pandang lain.

wkwkwkwkw. nyampah!

Ila Maulana said...

cian nye die. byk2 sabar eyh.. huhu :)

tiha said...

menakutkan je org cm2 sis men stalk2x org ...paperpun mungkin dia terasa teringin mengenali sis kut disebabkan sis ni kawan kepd BF dia...maybe sapa tahukan..^__^

::cikjuju::◕‿◕ said...

huhu..mmg susah jadi single...
dah la single comel n kiut plak tuh...
mmg la asik jadi bahan fitnah owg jer..huhu..kan..kan..heh..

Khairul Antasha said...

salam adik intan..hehe.. susah btl single kan.. Sabo je la syg..

liyana aziz said...

single mingle.. hahhaha... grrrrr,,, takutnya!!

whitelover said...

oh i like :P

/Dayah//Nurul/ said...

haha. awk cun comel oke. dia tegugat la tu...smg happy slallu

syaza kelyza said...

hadoi , macam2 jadi kan sis ,

sabar tau :')

cik @!en said...

cian pompuan tu. rase tak secure kot. haha..

sy pun kena berdepan dgn pompuan mcm tu skrg. adoyai.. dh la take away my BF. pastu duk gelabah tkot ai cilok blk. haha... tak kuasa ai.. ingt kita mcm dia agaknya.. huh!

.:: Suhaidah Tan ::. said...

salam sis lme tak cebuk2 kat sni hehe..Sabar2 yer...dia kuat jelez tu heheh

Pinky Pixie said...

ini kes jeles. haha. kesian itu pmpan susah payah stalk. sis pink ni cantek, thats y kena stalk.. hihi

mier@merr said...

igtkn menjanda je susah..menyingle pun susah ek..

Miss D said...

hahahahaha...
gelak jer baca entri marah-marah u...hihhihihi...

ULtradya said...

jangan berumah di tepi pantai kalau takut dilambung ombak...hehehehe

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13