Friday, November 12, 2010

.MUET #2

.

Salam.

I dah selamat sampai Melaka. Malam ni tumpang tidur rumah kawan sebab rumah sewa I dekat Melaka tak ada orang. Takut pulak tidur sorang-sorang. Dah lah rumah sewa I tuh banyak hantu. =.="

Sebenarnya, I susah nak dapat permission dari mama tidur rumah orang. Ni pun sebab terpaksa. Lagipun, esok nak kena gerak ke UiTM Alor Gajah awal pagi. Lepas subuh kena gerak terus sebab kena sampai sana pukul 7.30 pagi. =.=" I naik kereta dengan kawan I, Aien.

Kawan I ni duduk dengan kakak dia. Kakak dia ada 2 orang anak yang comel. Anak-anak dia panggil I Acik. Terasa tua pulak. Keh keh keh.

Oh yer, mesti ramai orang cakap, kalau sambung degree, kena ada MUET dulu, baru boleh sambung. But in my case, time I diploma dulu, I memang student UiTM. So, UiTM bagi kelonggaran kepada student dia untuk terus sambung without MUET. Tapi, untuk grad degree nanti, kena ada MUET walaupun ambil time dah sambung degree. Ada faham? Ramai jer kawan-kawan I yang sama kes dengan I. Itu untung nya student UiTM. :)

Malam ni pun tak boleh online lama sikit sebab I bawak lappy tapi tak bawak cabel. Sengal betul. T__T Sekarang batteri lappy ni ada lagi 85%. Huuu...dapat lah online kejap. Tapi bagus gak, boleh I tidur awal. Kang esok tertidur dalam dewan exam. Huhuhu.

So, wish me luck ekk. Pada siapa-siapa yang ambil MUET esok, good luck ekk. Dan kepada yang ambil exam MTest pun, good luck yer. Buat betul-betul. Doa banyak-banyak. Usaha dan seterusnya tawakal. InsyaAllah, berjaya jugak. Aminnn~ ^^,

Errr sebenarnya segan duduk rumah orang nii...
Hehehe...

Dah ada orang jumpa tumblr I.
Segan sangat sangat rasanya..
Nak kena tukar URL lagi kot =.="

24 comments

..hizamirahim.. said...

good luck dear !!!
XD

intanurulfateha said...

@..hizamirahim..

hehe tq hizami :P

payeen said...

gewd luck okeh!

HafizRahman.com said...

i pon esok jugak =(

iQaChumel said...

haha segan kunun duk rumah org.
kakak iqa pun muet esok.
good luck sis

intanurulfateha said...

@payeen

tq :)

intanurulfateha said...

@HafizRahman.com

lek la
senang je
gudlak tau :)

intanurulfateha said...

@iQaChumel

kem slm kakak ek
ckp gudlak :)

noor afzan said...

wohoo..
all the best sis =)

intanurulfateha said...

@noor afzan

tq sista~ :)

Nurul chumel said...

good luck syg!

nina said...

gudluck sis :)

Heidi Shafiq said...

pas u abis muet kite gi minum coconut shake jum.. ngn lil monstah yg masih berada kt melaka..

AuTumN LeaVes said...

Haha sist pun takut tidur sorg! ngeee...

gud luck sist! Band5 k.:)

aLya said...

gud luck k.intan..
pray da bez 4 u dear :-)

Esah Anang said...

Good Luck sayang...mama doakan angah berjaya yea..

eykameow said...

tumblr sis sweet giler!

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

tq nurul :)

intanurulfateha said...

@nina

tenks nina
cmne muet td?
oke x? :)

intanurulfateha said...

@Heidi Shafiq


cilakak!
asal x kol la gileeeee!
gua da smpai rumah muar ni
zzzzzzzzzz

intanurulfateha said...

@AuTumN LeaVes

takut lerr :P

intanurulfateha said...

@aLya

tenks alya ^^,

intanurulfateha said...

@Esah Anang

tenkies mama! :)

intanurulfateha said...

@eykameow

shhhhh!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13