Friday, November 12, 2010

.MUET

.

Salam.

Dulu masa I diploma, I tak nak ambil MUET. Alasan? Tak nak sambung degree. Tapi bila macam susah nak cari kerja dengan cuma ada segulung diploma, kena lah sambung degree kan? Walaupun macam lambat.

So, konklusinya pagi esok pukul 7.30, I dah kena memacakkan diri dekat UiTM Kampus Alor Gajah. Sekarang I dekat Muar. Maybe malam nanti baru pulang ker Melaka tercinta. Malas malas malas malas!

MUET.
Kena study apa-apa ker? Tawakal jer lah kan. Kepala tengah pening gila pork. Kalau study pun, input tak boleh masuk. Korang jangan cakap sebab I kuat nangis ok. Sebenarnya I ni pun kuat tidur. Lepas tekan Publish Post ni je, I nak tidur. So no wonder kepala I pening sebab kuat tidur. Cewah. Kaver line baik kan?

Err...kepala dah semakin pening. Kena sambung tidur cepat-cepat.. Tak boleh lengah lagi. Eh kejap, pasal mata pulak. Mata I dah kurang sikit bengkak. Alhamdulillah. Doa yang baik-baik untuk I yer. I sekarang nak jadi Superman. Kuat. Kalis angin. Terbang dekat udara pun tak sejuk, tak payah pakai sweater. Siap boleh lepas angkasaraya lagi. Angkasapuri tok sah cakap ah. Hahaha.

Tiba-tiba rasa nak minum cool blog. Kasik cool sikit blog ni.

Eh, mata dah berpinar-pinar .
Pening sangat sangat sangat lah.

26 comments

Salmia said...

cool je. hehehe muet! i tak nak ingat lg.

HafizRahman.com said...

ehhh esok kul brapa r????i tmpat pon tak tau kat ne..hahaha...reply kat blog =)

Heidi Shafiq said...

lepak jom mlm ni..

Anip™ said...

bole ker sambung degree kalau xde muet...?.. ke sambung degreee sambil ambil muet..hmm..

dayapelangi said...

sebelom smbg degree kene ambik MUET dulu, baru bole smbg.

♥-- emieysandra --♥ said...

same sis..emiey pun ambik muet esok,
gudluck buat sis!

payeen said...

kirim salam melaka ya? ha ha muet all the best!

izwan7 said...

muet ape mau study?
simple past,present,continuos,participle, bla bla bla...?

haha. boring.

liyana aziz said...

semalam baru beli cool blog.. yogurt straw... btw, all the best!

syaza kelyza said...

syaza tak pergi pon amik muet esok T.T

Encik Psychopath said...

chaiyok !

intanurulfateha said...

@Salmia

msti u hebat :P

intanurulfateha said...

@HafizRahman.com

u ni x snonoh tul lahh :P

intanurulfateha said...

@Heidi Shafiq

esk ptg leh ah u
i tdo ruma kwan lah mlm ni
x elok kuar mlm3

intanurulfateha said...

@Anip™

bole
uitm rules :)

intanurulfateha said...

@dayapelangi
uitm student bole

intanurulfateha said...

@♥-- emieysandra --♥

gudlak utk emiey gak :)
do the best!

intanurulfateha said...

@payeen

nk kem salam kat mayor ke? :P

intanurulfateha said...

@izwan7

u hebat :P

intanurulfateha said...

@liyana aziz

td i beli choc! :)

intanurulfateha said...

@syaza kelyza

eh, knp plak?
sayangnye

intanurulfateha said...

@Encik Psychopath

u too!
TG mesti bole punye~~ :)

::m!SS edURA hanUM:: said...

intan abik yang exam dulu kan
soalan cam soalan objektif, kemahiran mendengar then karangan bi...
yang speaking dah abik lum

aliesha kirana said...

goodluck okeh!

intanurulfateha said...

@::m!SS edURA hanUM::

sudahh
awal3 lagik da amek :)

intanurulfateha said...

@aliesha kirana

tq :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13