Tuesday, November 9, 2010

.panda itu comel, tapi bermata panda comel ke?

.

Salam Readers~

I tengah sakit mata ni. Tutup mata korang cepat! Nanti berjangkit! Kuikuikui~ Dalam beberapa hari lepas, I rasa pedih-pedih dekat mata. Tapi sebelah kanan jer. Ok fine, mesti korang nak cakap sebab I kuat nanges kan? Mana ada woii.. Ni betul-betul sakit ok.

I tak leh tidur lena. Sakit kot. Then tengok lah muka dekat cermin. Dangggg! Bengkak terus mata kanan I. Mata sebelah kanan je okeyh. Sebelah kiri masih anggun dan cantik menawan.

Then post lah status dekat FB cakap mata I sakit. Ada kawan I cakap, maybe kena geget dengan Edward Cullen. Eh tak tak, dengan cikenit. Ntah menatang apa ntah. Huhu. Tak pun kena geget dengan semut. Mata I kan manis. Awwww~~

Nampak tak mata kanan I tuh bengkak semacam
Zzzzzzz...

Ni gambar petang semalam,
time I keluar jumpa adik angkat(Fara)
masa zaman I sekolah dulu
eheheehehe

Sila jangan takut tengok mata I macamni.

Urghh...semalam mama dah belikan ubat mata dekat farmasi. Tapi tertidur and terlupa nak letak. Kuikuikui~ Sekarang pun bengkak tak surut lagik. Sakit lahh. Bila time sakit macamni, mesti lah nak ngadu dekat seseorang tapi................ Zzzzzzzzzzz... Hmm I nak pejam mata pun tak leh.. Sakt sangat.

Errr ye la ye la
I nak letak ubat mata lah neh.
Wek! ;p

Doakan mata I kembali sihat yer!
Boleh lah I skodeng korang lagik
*kantoi haha*

Bai!

36 comments

kata kila said...

hahaha. sis skodeng sape.kila eik!!

♥yaya♥ said...

cepat2 sihat ye sis :)

Admiral Hafiz said...

Haha...
xkire
nk ckp jugak,sbb kuat nangis la 2


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Amanda Sasha said...

alala..kecian kak intan.semoga cpt seumbuh!

shima said...

iskk,teruk gak mata u.pegi klinik lahh.

~♥ iella ♥~ said...

Siannya..mesti sakit kan..??


http://fadthnwan.blogspot.com

.s.o.f.i.a. said...

macam kena gigit serangga jer...... he he....... dah tak kiut dah....

kembatolo™ said...

cepat sembuh !~
hee

ezzyra said...

ni msti kes sis intan dok skodeng2 ni..heheh...moge cpt chat ye...

firfa_firzanah06 said...

like3...
supe pic tu.
tp yg pd fara kabur.
tu yg xjd nk upload.
hehe..

aLya said...

k.intan..cepat,,,,sapu ubat..
get well soon :-)

suffer8zine said...

hekkk panda

Terkini : Mati Dipijak Gajah

intanurulfateha said...

@kata kila


cmne kila leh tau?
kantoi ;p

intanurulfateha said...

@♥yaya♥

oke yayaa :")

intanurulfateha said...

@Admiral Hafiz

mne de woii ;p

intanurulfateha said...

@Amanda Sasha

tq manda :")

intanurulfateha said...

@shima

klu esok masih x ok, i g clinic k :")

intanurulfateha said...

@~♥ iella ♥~

sakit sgt
nk pejam mata pun x leh
smalam tdo pun celik

ok tipu ;p

intanurulfateha said...

@.s.o.f.i.a.

tu lah
rse kene geget serangga neh
huaaaa

intanurulfateha said...

@kembatolo™

tq! :)

intanurulfateha said...

@ezzyra

mne de hihi

intanurulfateha said...

@firfa_firzanah06

hehehe byk gmbr laen
tp x byk yg elok
mate sis je da spoil T__T

intanurulfateha said...

@aLya

baik alya! ;)

intanurulfateha said...

@suffer8zine

comelkn? ;p

dak eina said...

haha kantoi skodeng orang...

cik nur said...

hurm ingt panda mana tadi
hehehehe
hurm tak pew mengadu kat kteorg pn bole -___^

RoSs_NiE said...

cian dia..moga cepat sembuh intan

Heidi Shafiq said...

weyh..!! PANDA..!!!

✿ CikCimi said...

damon salvatore geget !!
haha !!

F.A. Azmi said...

kalau Edward Cullen gigit mata Kak Intan , alamaknyee jadi vampire laa Kak Intan * LOL *

hihi .
cheer up dan jangan lupa letak obat ~
hai obat hai obat ,, mari beli obat ~
=.="

intanurulfateha said...

@dak eina

haha mne de :P

intanurulfateha said...

@cik nur

mmg pun
tp x sme :(

intanurulfateha said...

@RoSs_NiE

tq kak

intanurulfateha said...

@Heidi Shafiq

dem u

intanurulfateha said...

@✿ CikCimi

hahaha :P

intanurulfateha said...

@F.A. Azmi

kamu jual obat ke? :P

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13