Sunday, November 21, 2010

.pelacur perhatian

.

Salam.

I baru lepas tolong mama packing kerepek untuk hantar ke rumah uncle I esok. Kazen I kahwin sabtu depan. So, mama nak bagi kerepek untuk letak dalm goodies bag.

Hari ni, nenek I tak berapa sihat. Nenek I memang dah sangat uzur. Makan bersuap. Cakap pun, boleh kira dengan jari berapa kali jer. :'( Hari ni, nenek dah lain. Last nenek makan pagi tadi. Itu pun sikit jer. Bila mama suapkan air, dah tak boleh telan. I boleh tahan lagi kalau tak makan seharian. Tapi I risau kalau nenek tak makan. Nenek diam. Statik. Tapi masih bernafas. Risau. Tak berani nak cakap apa-apa. Tolong doakan yer. Sekarang nenek tengah tidur. :')

Pelacur perhatian
Word of the day.. Sound 'sweet' right? I copy dari status salah seorang kawan dekat FB... Full status dia macam ni

AWAK ADALAH PELACUR PERHATIAN. AWAK UPDATE STATUS SETIAP 2 MINIT. AWAK NAK SATU DUNIA TAHU BETAPA LARANYA JIWA AWAK. OUCH.

Heh, I tak terasa pun. Sebab I tak update status setiap 2 minit sebab I update status setiap 3 minit. Keh keh keh. Tapi title "Pelacur Perhatian" tu macam tak sedap di dengar lah kan. The word pelacur itself pun macam tak best. Kan? :') Kalau tak suka kawan korang update status setiap 2 minit, korang kan boleh Hide doang dari keluar dekat News Feed tuu... Kan? Tak pun, kalau dah menyampah sangat, remove atau block jer. Habis cerita =)

Ok lah, tak ada apa-apa nak update lagi.
Esok pagi I update ek.

Jaga diri korang semua.

xoxo

33 comments

dandelion kiss said...

kejamnya ayat dia...
eh, mana ade org tu update dua minit...
mungkin 2 minit 30 saat ke...
tak baik fitnah tau!

Wana De'Amor said...

aha..dia myb jeles sbb takde idea nak update status dia every 2 minutes..kihkihkih~

Wana De'Amor said...

dear intan...kalo dilihat dlm post ini kan...oke tgk ayat ni!!!

"AWAK ADALAH PELACUR PERHATIAN. AWAK UPDATE STATUS SETIAP 2 MINIT. AWAK NAK SATU DUNIA TAHU BETAPA LARANYA JIWA AWAK. OUCH."

ayat ni berada dalam kotak kan....errrrrr....ade tutor utk buat cmni x? ^_^

Nurul chumel said...

haha. ntah ape-ape.
yang dia kepoh sangat org update setiap 2 minit tu kenapa? sukati la kan?
haha. klaka la siapa yang menaip perkataan 'pelacur perhatian' tu. macam ada bau-bau jeles jek!

♥-- emieysandra --♥ said...

dahsyat tOl.update sttus stiap 2minit ;D

ceritaygreal said...

ak'a la..cmna nk wat ayat lam kotak tu???

nanie said...

eeii,ksarnya mlut dye..
cili mulut 2 kn..
ala sis,dye jeles sbb dye xtau nk tlis pe kt status dye..biarkn dye..

shahirahkhairudin said...

cis ! keji taw.. biar lah orang tu nak update status evem setiap seminit pun. hurm..

hamzah ian said...

semoga nenek intan sembuh ye

Puteri Iqa Izyan said...

haih.mulut mcm haram betul org tuh.. fb kite,ske ht kte la kan?

budAK sENgaL said...

@ceritaygreal

cari tutorial blakqoute ..

asfira aminuddin said...

ishhh. sukati la kan kalo nak update status tiap2 2 minit or apa. kenapa la panggil camtu. tak elok didengar kan.

Syazwana said...

tah pape jek
kalau tak suke hide je la orang tuh
ape susah
sekati je cakap orang pelacur!
mcm diri baek sangat
huhu

Nurain Hasan said...

ayat PELACUR itu sangat tak sopan lah.
kalau tak suka hide je la kan?
iskk

Anna Boleyn said...

pelacur perhatian??!!! wtf..kurang ajarnya dia.

HafizRahman.com said...

i doakan nenek u cepat2 sembuh=)

*she's s0 e!Ra* said...

Oh sungguh kurang asam siapa yg tulis begitu...sungguh kurang sopan dan tidak beradap..

liyana aziz said...

semoga nenek sihat selalu..
huishhh,, manyak kijam itu olang!! mahu kena fire ke??

noorafzan said...

hoh..
nak update statuspun salah juga ke?

cik nur said...

yup tol tuh
sbrnanyer kan apa yg keluardari mulut tuh menunjukan peribadi sendiri

Myra Arshad (: said...

alahaai. ayat dia. makan dalam kot. huhu.

p/s : moga nenek sis cepat sembuh :)

zati said...

iskk sape orang tu, sukehati laa nak update status ape pon setiap 2minit ke, 3minit ke, bak kate sys "kalau tak suke hide status tu, tak pon remove@block je" kan senang, nie nak panggil orang pelacur perhatian laks grrrrr *marah nie, marah nie*

btw moga nenek sys sihat selalu =)

mier@merr said...

mungkin pelacur adalah sopan bagi beliau...uhuk

Lovely Emy said...

kita dah serik dengan orang yg xsuka orang lain update status banyak kali, biar ah, FB dia kan, nak update 1000 kali dalam masa 1 minit pun, sukati tuan badan la kan.. mmg dia xde idea nak update every 2 min tu intan, hikhiks.

░♥si lampu neon♥░ said...

PERGH TAKLEH BLAH STATUS DIE WEHH

cikpia said...

me update status sebulan sekali...... adakah aku dikira MANDUL???? he he......

twinkle twinkle said...

sgt x patut laa

::cikjuju::◕‿◕ said...

sape la tuh yg nak jeles..mayb dier x dpt nak updated status dier slalu sbb x der tenet...wakaka...

HafizRahman.com said...

hahaha header dah ilang...i nk printscreen as bukti..wahahhaa

izwan7 said...

haha..true sarcastic

iRa~" said...

sis, hopefully nenek ok n boleh mkn semula..:)

.::WaNiE::. said...

hahha saya merasa benda yg sama bile tengok org up status yg rasa annoying dgn status org lain sbb org tu asyik cakap pasal bahgia ke asyik ckp pasal derita ke ape ke

kan ke boleh hide je. saja cari topik nak kasik hangat page lettew kan intan !

✿ CikCimi said...

uh.
sebok apsal kn.
suke org tuh la.
=.="

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13