Thursday, November 11, 2010

.rambut shopping nasik | TG

.

Salam Readers~

I suka rambut I sekarang. Walaupun pendek tapi menawan. Dulu, lepas potong, seminggu jugak lah kot menyesal. Ok tipu. Rasa nya sampai hari semalam I menyesal potong rambut. Sebab I rasa perempuan sesuai rambut panjang. Lagipun rambut I dulu panjang nak sampai ke pinggang. Dem. Rindunya rambut itu. Rasa nak pergi kutip balik rambut yang I potong dekat The Mines hari tu dan sambung semula. Agak-agak amoi tu simpan lagi tak?

Tapi tadi masa tengah breakfast dengan mama, mama cakap, nak potong rambut macam I. Keh keh keh. Well, I tau rambut I even tak rebonding, memang dah lurus. Jadi, sila jeles ok. Hari tu I pergi warnakan rambut, tapi warna pagi perang yang gelap. So, tak berapa perasan sangat lah. Bawah matahari baru nampak. Tapi, ape kejadahnya nak duduk berjemur bawah matahari. Kulit I dah cukup tan dah. Kah kah kah.

Petang ni maybe nak pergi Melaka. Nak shopping kot. Tengah pikir nak pow mama nak beli apa. Rasa nak mintak levis sehelai since levis I semua dah kembang (Levis I semua size 25). Ok tipu. Sebenarnya I yang kecut. Diam ah korang. Cakap banyak plak. Nanti korang tua, korang kecut jugak. :P

Ok lah, nak pergi tolong mama dekat dapur. Cewah. Padahal nak tolong masak nasik jer. HAHA. Jangan risau, walaupun mata I dah kabur sob sob sob, I masih boleh bezakan antara beras dan pulut. Jadi kalau nak lunch dekat rumah I hari ni, meh lah datang rumah. Boleh lah rasa nasik putih hasil air tangan I. I basuh bersih-bersih. Siap pakai sabun.

Apa ntah entry I hari ni.
Macam pelik jer.
Delete kang.
Zzzzzzzz.

credit to Akmall
And credit to Syida for editing.

I LOVE ALL TG's MEMBERS AS WELL.
Eyka, Hana, Eny, Syida & Akmall.

Cuba tahan airmata dari jatuh tapi gagal
Rujuk entry ini

Bai!

20 comments

chentaMAYA said...

nak tgk sikit rambut baru lu?

hamzah ian said...

haha.. entry gua lagi pelik hari ni

Anna Boleyn said...

OMG OMG...hukhuk pic2 ni semua precious sangat... sedih lak bila tengok.. hmm~

adrinaqamarina said...

kasi basuh bersih pakai sabun?

erk sabun?

tak pe la, rina puasa je. hahah

♥yaya♥ said...

hebatlah sis basuh beras pakai sabun. kah kah kah :D

Heidi Shafiq said...

gambar i mane?

icee-yah said...

EM..ICEE SUKE JE TGK INTAN DGN RAMBUT BARU NI:)

HafizRahman.com said...

intan peace=)))))))..jgn nangis3x..haha

Lovely Emy said...

haah, merapu la intan entri ni, xpe, kita baca je.. :B

.s.o.f.i.a. said...

eh eh!! ada gambar H...he he... komen nak carik pasal...

intanurulfateha said...

@chentaMAYA

xleh tnjuk dahh :P

intanurulfateha said...

@hamzah ian

entry u hari3 mmg pelik :P

intanurulfateha said...

@Anna Boleyn

tu lah
sis pun sebak :(

intanurulfateha said...

@adrinaqamarina

dan dan nk pose ek :P

intanurulfateha said...

@♥yaya♥

sis mmg hebat pn :P

intanurulfateha said...

@Heidi Shafiq

u x ckup gojes :P

intanurulfateha said...

@icee-yah

ye ler tu :P

intanurulfateha said...

@HafizRahman.com

x leh ah
u ckp cmni pun i nk nanges
hahahaha :P

intanurulfateha said...

@.s.o.f.i.a.

u ni jahat lah
dengki i :(

intanurulfateha said...

@Lovely Emy

tq my dear :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13