Friday, November 26, 2010

.siapa dapat jawap, memang hebat

.

Salam.

I ada satu teka teki tekuk.

Gajah jadi ayam
Zirafah jadi ayam
Badak pun jadi ayam
Habis ayam jadi apa?

^.^

I nak buat puding kastard berkuah dulu.
Esok nak hantar rumah cousin untuk makan beradab

Siapa dapat jawap, I kasik hadiah.
Penjawap terawal lah yang dapat hadiah

Errr penjawap?
Macam pelik jer perkataan tu.
Hihihi.

Malam sikit I kasik jawapan k.
Muah!

37 comments

The Nurul said...

ayam jadik menyampah pasal semua benda nak jadi dia. hahahhahah

Intan said...

ayam jdik byk !

Siti Maisarah Zulhaimi said...

Ayam jadik makin banyak lah!

little cart00n said...

ayam jadi banyak! :)

nina suhaina said...

ayam jadi hairan kot sis..hihi..

hamzah ian said...

ayam jadi bangang

εїз Cik Fasya εїз said...

nak jadi penjawab la..

semua nak jadi ayam...
ayam pun jadi banyak la...kan3..hehe

tibai je jawapan neh..

mira.una said...

ayam jadi surrender
sume nk jd dye so better dye undur diri jd KFC kan2
haha
mira btol kn sys ;)

faten;) said...

ayam jadik banyak :)
betol tak betol tak?

alynn malynna said...

ayam jd ramai...eh...ayam jd banyakk...

mk said...

ayam jd byk lar.

dandelion kiss said...

Ayam jadi ramai...eh, banyak ke ramai ekh?
adusss....haha haha

makcik fatyn said...

ayam jadi banyak lah kak..hehehe betul tak?

doddledoodlebubble said...

ayam jadi pening..ye ke..ntah la..hehe..hentam je jawab

Fizza said...

ayam jadi byk!! hahaha!!

Fizza said...

ayam jadi byk!!!

+feeza+ said...

ayam jadi banyak..:)

De'din said...

De'din rasa dedin tahu
ayam jdi banyak lah !
sbb semua nak jadi ayam

Lonely Gurl said...

ayam jdik pning larh...
or aym jdi bnyk..
hehe
:)

Fitrah Adnan said...

blogwalking..sje je nak cuba jawap..hehehe..tumpang ye..
err ayam jadi tanda tanya??

Nurul chumel said...

ayam jadi heran.
apehal semua org nak jadi aku nih??

chOcOlatE cHip said...

ayam jadi banyak.. :D

munster said...

ex-classmate arab ustaz rahim kannnn!hihi

ainatiqa said...

jwpnnya ayam jadi BANYAK :)

ainatiqa said...

jwpnnya ayam jadi BANYAK :)

Abg.Syuk said...

Ayam jadi banyak!!!!!

♥adliya♥ said...

ayam jadi banyak lorh..hehehehe..
betol tak cik intan nurul fateha..
hoho..=)

Heidi Shafiq said...

ayam jadi banyak..!! ngeee...

Fitrah Adnan said...

ai..hehehehe..nak tmbh lagi jawapan..sbbnya teka teki ni mcm pnh dgr juz kalau kami guna kucing bkn ayam..pyas gak pikir td...

jawapan dia ayam jadi banyak...hehehe...btl x??
sje je nak mencuba..salam perkenalan

Puteri Iqa Izyan said...

dah ada yang jawab,,hehe :P

suffer8zine said...

ayam jadi ayeem ayam, heheh

Terkini : Blog Pilihan Malaysia 2010 | Burger Daging Ular

adrinaqamarina said...

ala, sume dah jawab dah jawapan tu,

huk3.

jadi banyak laaaaaa.

HafizRahman.com said...

ayam jadi bangga pasal semua binatang nak jadi ayam...mesti dia syok sendiri=P

mR.sYaH said...

ayam jadi kompius pastu jd kfc..

ayu jazari said...

ayam jadik byk la..
sume da jadik ayam..
heheh~
atcelli nk mtk izin curik resepi puding kastard b'kuah :)

princess fairy fer said...

ayam jd heran ! hahaha

princess fairy fer said...

ayam jd heran ! hahaha

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13