Friday, November 5, 2010

.tears can clean the empty heart

.

Salam Readers~


Happy?
Exam dah habis. Cuti semester pun dah start. Bangun pagi hari ni. Tutup kipas sebab sejuk. Bukak tingkap. Biar udara segar masuk. Kepala sakit. Pening. Apesal ntah. Rasa mahu operate ini kepala. Kasi ketat sikit mana-mana skru yang longgar.

Part time job.
Ni lagi satu hal. Nak pakai duit. Nak beli Blackberry (BB). Tapi tak reti nak cari duit. Segan. Malu. Memang tak ada talent langsung dalam bekerja. Last kerja jadi Guru Sementara. Nak jadi cikgu sekarang ni, tak boleh. Budak dah nak start cuti sekolah. Kalau mama nak belikan BB tu, bagus jugak. Tak yah susah-susah carik duit sendiri. Cheque Nuffnang dapat awal bulan disember. Lambatnyaa :-(

Esok...
Esok nak pergi Labis. Kawan baik kahwin. Kawan masa diploma. Alhamdulillah, dah sampai seru. Semoga bahagia. Nak pergi sangat-sangat. Tapi mama macam tak bagi jer. Nak pergi jugak..... *sigh~~

Hmm..




Hmm....




Dem....
Apesal lah mood I kelaut nehh.
Tak tau nak taip apa dah

Please please. 
Back to normal please.


Bai!



 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13