Sunday, November 7, 2010

.transformasi iklan LUX

.

Salam dan Selamat Pagiiiiiiiiiii!

Hai hai hai. Bertemu lagi dalam segmen mari merepek dan merapu dalam blog. Pagi-pagi ni minum cool blog sedap ni. Huhu~ Semalam, macam biasa lah, I layan lagu-lagu dekat youtube. Lepas tu kan, tergerak lah nak klik-klik video lain dekat sebelah kanan page tu. Then terbukak lah video dekat bawah ni.

I suka iklan atas ni. Sangat melayu! Mama I memang die hard fan Ogy. Mesri mama pernah tengok iklan ni. I first time tengok.

Ni pulak Khatijah Ibrahim.

Ni my fav artist, Sheila Majid.

Ni pulak Kumpulan Feminin.
Badan doang time ni, perghh...

Iklan yang ni dah moden sikit.
Tapi I tak sure dia cakap bahasa apa.
Siam kot. =.="

Ini iklan yang latest kot.
Tak pun antara iklan-iklan yang latest.

Dan iklan pilihan I untuk hari ini adalah.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ini bukan iklan LUX, tapi I suka.
"Puan Nora, anda kalah"

Comel kan?
HEHEHE.

Bai!

14 comments

noor afzan said...

haha..
tapi kan..
ada benda pelik..
asal iklan dulku2 smue pakai sabun tu buat pencuci muka..
tapi skang dah tak dah.

iQaChumel said...

tgk iklan dulu2 mesti senyum sendiri.
ala class..heee.
comel comel.

suffer8zine said...

wahhh unik

Terkini : Enter

.s.o.f.i.a. said...

ha ha............ cam lawak pun ada tengok iklan zaman dulu2..... =)

cik EPAL said...

tak pernah nak amek taw sal iklan ni semua. bagus la anda ni. tau perkembangan. hehe

Syazwana said...

hahahaha
gigih giler tengok iklan lux kat youtube
ai kalau bukak utube tataw nak tengok ape
xD

♥yaya♥ said...

hahaha..yg last tu tak tahan tu :p

intanurulfateha said...

@noor afzan

btul kak
skng da x leh kot

intanurulfateha said...

@iQaChumel

btul
ade class! ;)

intanurulfateha said...

@suffer8zine

sgt unik! =)

intanurulfateha said...

@.s.o.f.i.a.

10 tahun akan dtg, mesti iklan yg skng ni jd lawak jgk ;p

intanurulfateha said...

@cik EPAL

coincidence je sbnrnye huhu

intanurulfateha said...

@Syazwana

tertengok lah ;p

intanurulfateha said...

@♥yaya♥

comel kn?
tp da arwah dah yusni jaafar
al-fatihah

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13