Monday, November 22, 2010

.unstoppable love

.

Salam.

Girls' day out. Errr sebenarnya tak ada lah girls' day out sangat sebab last minit ada soang kawan laki ikut. Keh keh keh. Anggap jer lah beliau itu perempuan. Bole tak? :D

Kiteorang kawan baik. Tapi susah nak jumpa sebab semua dah merantau, kerja jauh jauh hukhuk. So, weekend lepas, plan nak tengok movie dan makan-makan. I nak tengok Hairi Harry Porter tapi doang takmauuuuu... Waaaa...doang nak tengok Unstoppable. Tak pe lah..

Actually, dah pernah cakap dengan someone nak tengok Harry Porter sama-sama. Dari before movie ni keluar lagik dah janji sengan dia. Tak kira lah tengok kat wayang atau CD. JANJI TENGOK SAMA-SAMA. Keh keh keh.

My bestfriend ever~
(Me, Zafirah, Nabila, Noy)

Sebenarnya ada lagik bestfriend I yang lain. Ada yang dah kahwin, ada anak, so tak dapat lah join kami meronggeng lagik. Dan ada yang sibuk kerja. Tak dapat balik ke kampung.

Suka gambar ni. Sebab nampak macam cover album nasyid. Keh keh keh. Hah, lupa nak cakap. Lelaki tunggul tunggal yang ikut tu nama dia Azizi. Kesian dia kena layan kiteorang semua snap gambar-perasan-artis. :D

I dengan Noy. Noy cakap, nanti nak tengok cerita Rapunzel ni sama-sama. Yeayy! I loveeee movies. I memang suka tengok movie tapi kalau ada kawan ah. Kalau soang-soang, I segan. I kan pemalu :P

Ok fine. Kawan I cakap, simbol belakang tu lagi BESAR dari I. Nasib baik pakai baju long sleeve, tak lah nampak kurus sangat. Bagus :P

Menyibuk jer kawan I yang depan skali neh.
Menghalang kami semua. Huu~

Cerita unstoppable ni best ah. Noy dah tengok cerita ni. Tapi kiteorang semua lom tengok. So, kesian dia kena tengok lagik sekali. Huhu. Time tengok cerita ni, I duduk sebelah Noy. Cerita ni dah lah suspen. I takut ah kalau cerita ni macam cerita Final Destination tu. Memang confirm I tutup mata dari awal sampai habis. I dah cuak gila. I asyik nak jerit jer. Siapa yang dah pernah tengok movie dengan I, mesti tau macamana =.="

Intan : Noy, yang ni mati tak?
Noy : (senyap)
Intan : Noyyyy...yang ni mati tak? Aku takut.
Noy : Tak lah. Tak mati.
Intan : Yeay!

HAHAHA. Bengong kan I? I memang penakut weh. Kalau ajak I tengok movie, jangan lah ajak I tengok cerita yang lawan lawan ke, bunuh bunuh ke, mati mati ker.. Memang lah I akan jerit lebih dari 5x macam masa tengok cerita Ninja Assassin dulu tuhh T__________T

Walaupun kejap je kiteorang dapat jumpa, tapi happy sangat sebab dapat borak-borak. Masa dalam cinema, tiba-tiba Noy bagi I lollypop super besar dekat I. Dia cakap, dia beli sebab I selalu sedih. Ye ah, bila semua tanya kenapa kurus, kenapa cengkung, kenapa itu, kenapa ini, mesti lah I TERnanges bila menjawap segala bagai persoalan mereka. Sob sob sob.

Cheh,
Bajet lollypop boleh gembirakan hati beta ah? :P

Tapi apa-apa pun, aku hargai sangat-sangat.
THANKS A LOT BUDDIES!
Sayang korang ketat ketat!

xoxo

32 comments

tiha said...

sy pun dh tgk unstoppable best betol mmg mendebarkan...huhu btw sedap nampak lolipop...nak gak...hehe

RoSs_NiE said...

frens 4ever..dh tgk pic nie dlm fb intan..so sweet

ciK mOt ©™ said...

intan...cantikla shawl...
siap ada aksesori...ai loikkee...

grEEnLEaF rEdhEart said...

best! :)

HafizRahman.com said...

nape xtengok 2 Alam...wahahhahahaa

suffer8zine said...

wahhh sakan nmpk

Terkini : Bukan untuk wanita sahaja

Is said...

wah, bestnya korang punya aktiviti.

syaza kelyza said...

wahhh , beshnye dapat tengok wayang !

~LP Lum~ said...

salam intan~

Semoga kamu akan kembali ceria mcm dulu dik... :)

mier@merr said...

kawan2 tetap yg terbaek~

Nurul chumel said...

yeah!!!
itu dia!
kemeriahan bandar batu pahat terserlah!
dah lama nya tak pergi square one!

intanurulfateha said...

@tiha

manis gilerr
caca yg makan
gi mtk kt die :P

intanurulfateha said...

@RoSs_NiE

tq ross ^^,

intanurulfateha said...

@ciK mOt ©™

shawl murah jer tu :')

intanurulfateha said...

@grEEnLEaF rEdhEart

best sgt! =)

intanurulfateha said...

@HafizRahman.com

klu tiket free, x pe ah :P

intanurulfateha said...

@suffer8zine

=)

intanurulfateha said...

@Is

alaa tgk muvee jer pun :P

intanurulfateha said...

@syaza kelyza

jom jom tgk wyg!

intanurulfateha said...

@~LP Lum~

akak..jgn la kasik ayat cmni
nt kite sedey tauu ;'(

intanurulfateha said...

@mier@merr

yerpp
they r the best

intanurulfateha said...

@Nurul chumel

cpt la balik BP
ajak i jln3 :P

eykameow said...

wah dah lama x tengok wayang T___T

eh, sis cantik bangat! huuuu ty buat tutorial pkai tudung mcm tu k ? :) smile always!!

intanurulfateha said...

@eykameow

uit, kt sunway tu kn ade wyg
klu sis jd eyka, ari3 g tgk :P

Puteri Iqa Izyan said...

wah.pinky2..
lawa header baru :P

lollypop besar punye..t saket gigi lor sis :D

♥CIK SHA♥ said...

lalink...new header sangat sweet..^_^

manis pun intan bertudung..suke tengok..^_^

best kan dapat jumpe kawan2 lama yg dah lama tak jumpa..

✿ CikCimi said...

bile mahu jumpa kite.
kite rindu.
:"(

intanurulfateha said...

@Puteri Iqa Izyan

tu kwn sis yg bg :)

intanurulfateha said...

@♥CIK SHA♥

tq kak sha :)

intanurulfateha said...

@✿ CikCimi

khamis ni i dtg mlk
nt kite jmpe kejap ye :)

bungakuning . said...

cantik lah sis intan pakai tudung . lagi sweet gituuuu . hehe =P

intanurulfateha said...

@bungakuning .

x lah
biase2 jerr ;)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13