Wednesday, December 15, 2010

.aishiteru ❤

.

I love you.

I love you too baby.

I love you more.

I love you more and more.

I love you more and more and more than your words.

I LOVE YOU!

=)

Persoalannya, siapa yang menang? Siapa yang sayang lebih? Seronok kan rasa menyayangi dan di sayangi. Serius. I dapat rasa perasaan tu sekarang setelah beberapa bulan hanya merasa perasaan menyayangi dan tidak lagi disayangi. Eh, korang faham ke? HAHA. Buat buat faham dah lah yer.

Korang pernah tak rasa sayang sangat dekat seseorang tu, tapi korang tau, korang tak dapat bersama dengan dia. Tak kisah la atas apa-apa sebab. Dan I dapat rasa perasaan tu sekarang. Sedih kan? Tapi nak buat macamana. Kan kan? Menyayangi tak semestinya memiliki. Kita doakan yang baik baik sahaja. :-)

Tak pe Intan.
Sabar itu kan ajaib.
Kita sabar selagi boleh.
Ok?

Kuat! Kuat! Kuat!

12 comments

::cikjuju::◕‿◕ said...

minom milo anda jadi sihatdan kuat!!heh.(takde kene mengena)...hah

Nur Hanis said...

kak intan , bkk tuto tab menu , i ada komen . Help me pleasse !!

mira.una said...

merase bnde yg same
saket mcm hati dirobek2 dan dibuat sate
mkn tiger byk2 k
mesti kuat !
:]

cik nur said...

bgus sis dah kuat skang :P
tak ksah sape2 pn asalkan sis bahaguia :)

.::WaNiE::. said...

Korang pernah tak rasa sayang sangat dekat seseorang tu, tapi korang tau, korang tak dapat bersama dengan dia. Tak kisah la atas apa-apa sebab.

nangislah

bye

maCy said...

oh serious.. err.. tak syg org lgsg skrg ni.. sila percaya~

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

bersabar tu separuh daripada iman. nanti boleh dapat pahala banyak2 kan?

iRa~" said...

caiyoooo sis!
kuat selagi terdaya..:)
lepaskan bila tak terdaya..

azs cute said...

"nak kn sseorg,x smstinya kita dpt..bila da dpt,x smstnya kita pnye..bila kita punye,x semestinya akn brsama..bila brsama,x semstiya kekal selamaya..tp tak mustahil..andai jodoh milik kita......"

adrinaqamarina said...

sis, ne feveret song rina laa~ memang la behantu. siap letak ringtone ag dah. haha!

erk salah komen.

hehe.

nak komen, fighting sis sayangs~ sabar itu indah~

yuyuEyuliaNa said...

org yg saba Allah tolong taw sis ! :)

enyheartsdiamond said...

i love u most! <3

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13