Sunday, December 5, 2010

.bila Abang K nak masuk meminang?

.

Salam.

Wahh asal cuti sekolah jer ramai orang nak kahwin. Asal weekend jer ramai orang kahwin. I neh ntah bila nak kahwin. Lapan ratus juta lima puluh ribu tahun lagik agaknya. Boipren pun tak dek. =.=

Tahniah Fazidah! ^^,

Tadi pergi wedding kawan sekolah I. Nextweek ada lagi kawan sekolah kahwin. Next 2 weeks pun ada lagi kawan sekolah I kahwin. Lepas tuh, kazen I dekat Perak pun kahwin. Musim mengawan agaknya sekarang ni. Teeheheee~~~

Seronok jumpa kawan sekolah tadi :-)

Bila agaknya Abang K nak masuk meminang ek? Kikikiki. :P Oh yer, cakap pasal Abang K, tadi dia call I. Happy tapi sedih. Sob sob sob. Dia tak masuk lagi port dekat Singapore tu. I tak dengar sangat dia cakap sebab macam putus putus. Dia cakap dia call pakai nombor Indonesia. Panjang gila nombor tuh. =.=

Dia suruh I sms dia pakai nombor tu sebab line Maxis dengan Celcom dia takdek. Tapi bila I sms, report sending failed. Asal ntah. Tak faham. Then dia ada sms I guna nombor yang sama, I dapat pulak. Bila I reply, still failed. Kenapa ek? Ada sesiapa tau tak kenapa?

I try call dia pun tak dapat. ;'( Tunggu jer lah dia masuk meminang call I semula. Dia cakap, masa kapal lalu perairan Johor, dia tertidur. Dia sedih sebab time tuh lah sepatutnya dia call I. Bila dia sedar jer, dah nak sampai Singapore. Huhu..

Then I cakap tadi, "Tak per lah..dah tak ada jodoh, macamana..." Tapi time tu I gelak gelak. Then dia cakap, "Yer ke tak de jodoh....." Tettttt~ Gila blushing I time tuh! Kikikikiki :P And the best part is, dia cakap dia RINDU dekat I. Huhu. Saja nak bold-kan perkataan rindu tuh. Lalalalala~~

Kita pun rindu abang jugak sebenarnya

HAHAHA
GATAL GILA INTAN NEH.
Larikssssss~~ :P

22 comments

suffer8zine said...

hekkk ni part angau ke? :P

Terkini : Seluar Dalam Kalis Bom | Ini Fakta Bukan Auta | GIVEAWAY Lumayan

Nurul chumel said...

gatal2 manja..
hope u cepat kawen intan! i nak tengok u happy!

♥yaya♥ said...

sis...suke2..sweet ooohhh...:D

ciput said...

kebaya anda chantek! :)

Puteri Iqa Izyan said...

haaa.sis...
ehem3.. hehe

syafiQakarim said...

haahhah awwww..
iQa plak yg berdenyut2 bila
baca pasal cite sis ni.haha. =D
oh..sis kena daftar dulu la tuk
berhubung dgn num selain malaysia.

doakan sis dengan abg k elok2 je.
ada jodoh,suka sgt.. =)

nina suhaina said...

hahaha sweet jer sis :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hye, visiting u here..

wah, kali ni dh msuk 4 blog including u yg cerita pasal wedding:) hehe. nice then!!!

sekapur said...

da cepat2 lah buat pantun ..nak suh masuk minag..:)))

enyheartsdiamond said...

ohhh! mcm mana eny nak hidup dgn org kapal nanti :')

teheee!

Nur Areefah said...

jemput ye xD

latest entry : takutkan orang lebih dari takutkan Pencipta

♥-- emieysandra --♥ said...

cpt2 la sis ;P

Heidi Shafiq said...

intan mmg gatal.. elok garu pkai cangkul je budak ni..

hamzah ian said...

kawin kawin jemput gua lah intan.. walau esok lusa mahupun tahun depan

M I A J A M A L U D D I N said...

hahaha.. amboi intan.. hahahha..

εїз Cik Fasya εїз said...

hamboi sisssss.gateii..:P

fArAh nAbiLA said...

skrg tgok je la ye.. nt kawen jgn lupe jmput kite..

SyahmiFikri said...

wah2.. bahagia nya kak sorg nie.. aminn.. adoyaii selalu msg no fon indon okai jerr..

✿ CikCimi said...

jum kawen !
:P

baincardin said...

tgh musim kawen ni..^_^

cik nur said...

nur doa kan sis bahagi yerk :)

ms ayu said...

intan..kalau nak call no indonesia kat depan kena letak 00 pastu ikot no yg abg K awk tu call yea..indonesia die 0062...... hope ini dpt membantu..n kalu intan pakai maxis better ltak 132 pastu 00...132 tu untuk dpt rate mrh cll indon..wahh..pjg lebar bgtaw ni...my bf pon kerja kt indonesia..sgt sedey jauh dr die..huhuhu

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13